- 26 Şubat 2024
- 6.027
- 6.207
- 113
Haftaya perşembe çağırdı doktorum şu an kese görünmez kiHayır kan vermeye hiç gerek yok zaten yarın muayeneye gideceksin değil mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya perşembe çağırdı doktorum şu an kese görünmez kiHayır kan vermeye hiç gerek yok zaten yarın muayeneye gideceksin değil mi ?
Evet doğru kese için erken bir an aklım gitti , eğer çok huzursuzsan için rahat edecekse o zaman bence kan tahlili yaptırHaftaya perşembe çağırdı doktorum şu an kese görünmez ki
Yeterli bir değermiş ama yine de çok düştüm. Cuma dayanamam yaptırırım kesinEvet doğru kese için erken bir an aklım gitti , eğer çok huzursuzsan için rahat edecekse o zaman bence kan tahlili yaptır
Düşme sebebin nedir? Gayet iyi artmış. Kendine ve bebişine bunu yapma lütfen. Değerler çok iyi bence. Değer düşük değil. İyi de artmış maşallahYeterli bir değermiş ama yine de çok düştüm. Cuma dayanamam yaptırırım kesin
Çok daha yüksek bekliyordum bilmiyorum, 2 kat artması gerekiyor diye biliyordum. Çok teşekkür ederimDüşme sebebin nedir? Gayet iyi artmış. Kendine ve bebişine bunu yapma lütfen. Değerler çok iyi bence. Değer düşük değil. İyi de artmış maşallah
Evet evet gayet yeterli bir değer bence hiç canını sıkmamalısın. Bebeğin seninle keyfini çıkarYeterli bir değermiş ama yine de çok düştüm. Cuma dayanamam yaptırırım kesin
ben de bugün 2. kez kan verdim, şimdi keseyi görmek için randevu alıyorum, başka kan testi istemediKızlar siz kendi isteğinizle mi yaptiriyorsunuz kan testini yoksa doktorunuz mu istiyor. Benim doktorum iknici kez kan verdikten sonra kese görmek için geleceksin dedi.
benim doktorum günlük hayatına devam edebilirsin dedi. Sadece dikkatli olmamı istedi. Duş da yapabilirsin demişti, bi kısıt koymadı. Bence dön artık normal hayata Yatmakla ilgisi olmuyor zaten, sadece daha dikkatli ol, ağır kaldırma vs.Kızlar benim bugün transferin 2.günü. Transfer günü de dahil hep yattım sadece yemek ve tuvalet için kalktım ama artık çok sıkıldım. Strese girmeye başladım. Artık yavaş yavaş dışarı çıkmaya başlasam normal hayatıma dönsem olur mu sizce? En azından yavaş yavaş hareket ederek? Duşa da girmedim bugün girmeyi düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Bence hiç canını sıkma, yetmez bi değer olsaydı doktorun söylerdi ve daha önce çağırırdıÇok daha yüksek bekliyordum bilmiyorum, 2 kat artması gerekiyor diye biliyordum. Çok teşekkür ederim
Herkesin farklı oluyor bizim bebekler standartlara uymuyor farklıyız biz öyle düşün değerin güzel masAllah Allah tamamına erdirsinÇok daha yüksek bekliyordum bilmiyorum, 2 kat artması gerekiyor diye biliyordum. Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimHerkesin farklı oluyor bizim bebekler standartlara uymuyor farklıyız biz öyle düşün değerin güzel masAllah Allah tamamına erdirsin
Sir ağda mı? Yasak dedi benim pedikürcü dün. Yaptırmak istedim ben de. Öncesinde de yaptıramamıştım. Mağdurum yaptırsam mu o zaman ben deBen bugün ağda yaptım bayanlar
Ben bugün ağda yaptım bayanlar
Kızlar hamilelikte ağda yaptırılabiliyor bi sakıncası yok ama daha çok erken. Beklemelisiniz en azından 12 haftalık olması gerekiyor. Doktorum da aynı şekilde söylemişti banaSir ağda mı? Yasak dedi benim pedikürcü dün. Yaptırmak istedim ben de. Öncesinde de yaptıramamıştım. Mağdurum yaptırsam mu o zaman ben de
İnşallah canım. Hayırlı haberlerini bekliyorumPozitifleri görürüz inşallah yarın sabah yaptığımda haber ederim
Yaptırmam o zaman canım. Kasılma sorun olur mu ki?Ağdadan dolayı kasılıyoruz ve bu bebek için tehlikeli diye biliyorum ama tabi siz bilirsiniz
Cuma gunu tekrar yaptir bence icin rahatlar.Haftaya perşembe çağırdı doktorum şu an kese görünmez ki
Muhtemelen dayanamayıp yaptırırım. Teşekkür ederimCuma gunu tekrar yaptir bence icin rahatlar.