• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Benim doktorum yatmayı tavsiye etmemişti ben transfer oldum 15 dakka sonra giyinip çıkabilirsin dedi yemek yapmak serbest bulaşık makinesi boşaltmak yerleştirmek serbest günlük 40 45 dakka yürürüş ev toplama serbest dedi sadece ilk gün duş yasak kahve yasak ilişki yasak normal hayatına dön kendini kısıtlama haraket sizlik iyi değil Rahime kan akışı gitsin dedi ama sizin ekstra yatmanızı gerektirecek bir durum varsa bilemem doktorunuzun tavsiyelerine uyun
Ekstra durumum yok doktorum ilk gün yat sonra normal hayatına geri dön dedi ben 2 gün yattım yarından itibaren çok fazla yormadan evimin işini de yapabilirim artık normale döncem

Kızlar transferimin 5. Gunundeyim
Estrofemi 2+2+2 kullanıyordum
Dün akşam unuttum içmeyi.
Akşam adet sancısı gibi minik sancım başladı.
Bundan olabilir mi acaba 🤔
Canım ben osman hocaya sordum. Estrofemi bir doz unuttum sorun olur mu diye. Kanamam ondan mı oldu diye sordum açık açik. Estrofemden kaynaklı değildir dedi. Aklında olsun. Ondan değildir sancın muhtemelen. İnşallah bebek için rahmin hazırlık yapıyordur 🙏

Ekstra durumum yok doktorum ilk gün yat sonra normal hayatına geri dön dedi ben 2 gün yattım yarından itibaren çok fazla yormadan evimin işini de yapabilirim artık normale döncem
Çok takılma kuzum kafanı yorma inan nasibi varsa her türlü seni bulacaktır inşallah olumlu sonuç olursun sağlıkla kucağına alırsın

Sancı tutunma belirtisi de olabilir. Tutunma günleri 5. Gün. 5. Gün embriyosu mu seninki?
İnşallah canim.
İlaçlara saat kuralım mı? Ben de uyumuşum sabah ilaçlara saatinde.
Evet canim, unutuluyor alarm kurmak gerek.
Canım ben osman hocaya sordum. Estrofemi bir doz unuttum sorun olur mu diye. Kanamam ondan mı oldu diye sordum açık açik. Estrofemden kaynaklı değildir dedi. Aklında olsun. Ondan değildir sancın muhtemelen. İnşallah bebek için rahmin hazırlık yapıyordur 🙏
Canım Osman hoca dm leride yanitliyor mu ?
Yer yapıyordur kendine 🥰
İnşallah insallah

Kızlar benden yinr pembe leke geldi vallahi yüreğim ağzımda yaaa :KK43:
Aaa bi de bu çıktı yaaa öf, yüreğimizi ağzımıza getiriyor. İğnenin ilacın tam demi kuzum. Doktoruna veya hemşireye msj yazabiliyorsan yaz istersen. İçin rahat etsin. Aspirini bıraktın mı?

Back