• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter yalanı.. Sanırım aldatılıyorummm :(

Hayatına bu kadar müdahale etmeseydin, yalan söylemek zorunda kalmazdı. Biraz özel hayata saygı lütfen; böyle sen de mutsuz olursun karşındakini de mutsuz edersin.
O benim facebook hesabımı kapattırmasa instagram kullanmamı yasaklamasa belki anlayışlı olabilirdim. Ama şuan sadece kendime kızıyorum ne aptalmışım o gizliden kullanmaya devam ederken ben sadece kendimden ödün vermişim çok pişmanım

Telefonunu elime alıp bir gün bile karıştırmadım ben.. Hep ortada bırakırdı ama ne bileyim güvendigim için açıp kime ne yazmış diye bakmak hiç aklıma gelmedi. Gelmeliymiş demekki :KK43:

Yanlış anlamayın, aldatma ihtimali üstünde durmuyorum ben. Aldatsa bu kadar belli etmez kendini. Sadece yalan olmasi nahoş.

Eğer şifresini almamış olsaydım böyle bişey yapmayacaktı büyük ihtimalle... Size de sorabilirim o zaman 10 bin küsür takipçiniz varken hiç mi dm atan birileri olmuyordu. O bana bir kez bile olmadı diyordu eskiden nedense bana inandırıcı gelmiyor. Şimdi de böyle bişey yapınca benden özel mesajlaşmalarını saklamak istedi heralde diye düşünüyorum
Günde 20 30 mesaj geliyodu bazıları gayet sapıkça seyinin resmini çekip atan bile vardı sorun oluyodu bu kavga çıkıyodu kapattim bende şimdi olsa kapatmam açmak istedim ama hesabım silinmiş kızlar erkeklere mesaj atıyo mudur bilemedim ama mutlaka dm olayları oluyodu

O benim facebook hesabımı kapattırmasa instagram kullanmamı yasaklamasa belki anlayışlı olabilirdim. Ama şuan sadece kendime kızıyorum ne aptalmışım o gizliden kullanmaya devam ederken ben sadece kendimden ödün vermişim çok pişmanım
Sen de bu yasaklamaları kabul etmeyecektin. Ne demek yasaklamak yahu?

Yanlış anlamayın, aldatma ihtimali üstünde durmuyorum ben. Aldatsa bu kadar belli etmez kendini. Sadece yalan olmasi nahoş.
Sinirle o bile geldi benim aklıma ya :( aldattıgını bende sanmıyorum ama bu kadar rahat yalan söyleyebildigini görmek beni çok incitti. Ben bir kez bile en ufak bi yalan söylemedim ona. Saatlerce kavga edecegimizi bildigim konularda bile ne bişeyi gizledim nede yalan söyledim oldugu gibi anlattım hep. Belki de bu yüzden bu kadar büyüyor gözümde yaptıgı..

Ne o sana karışsın ne de sen ona. Böyle kısıtlamayla,müdahaleyle ilişki olmaz.

Sorun hesabının olması değil, bana yalan söylemesi. Ben sadece tanımadıgı etmedigi 10 bin küsür takipçinin arada sırada da olsa dm atabilecegi ihtimalini düşünerek sinirleniyordum. Şifresini bana söyledi çok tartıştıgımız için, sonrada ben girip görmeyim diye saklamış demekki. Neler geçiyo şuan aklımdan bilemezsiniz yıkıldım resmen bana asla yalan söylemez dediğim insanın yaptıgı şeyi kabullenemiyorum. Bugun burda yalan söyleyen adam yarın neler yapar ya :KK43:

ne asla yapmaz dediklerimiz neler yaptı, yazsam roman olur:KK14: o yüzden hiçbir erkeğe bu kadar gözü kapalı güvenme.

Sinirle o bile geldi benim aklıma ya :KK43: aldattıgını bende sanmıyorum ama bu kadar rahat yalan söyleyebildigini görmek beni çok incitti. Ben bir kez bile en ufak bi yalan söylemedim ona. Saatlerce kavga edecegimizi bildigim konularda bile ne bişeyi gizledim nede yalan söyledim oldugu gibi anlattım hep. Belki de bu yüzden bu kadar büyüyor gözümde yaptıgı..

Siz elinizi kuvvetlendirin tartışmadan önce. Zor ama sabredin. Sonra onu buldugunuzda yüzüne vurursunuz. Ne hissediyorsanz anlatrsınız kırgınlığınızı kızgınlıgınızı... ondan sonra onu düzeltmek sevgilinize kalmıs

Günde 20 30 mesaj geliyodu bazıları gayet sapıkça seyinin resmini çekip atan bile vardı sorun oluyodu bu kavga çıkıyodu kapattim bende şimdi olsa kapatmam açmak istedim ama hesabım silinmiş kızlar erkeklere mesaj atıyo mudur bilemedim ama mutlaka dm olayları oluyodu
Bende aynen böyle düşündüm... Mutlaka oluyordur atan ya nasıl olmaz..

Ne geliyorsa şu sosyal medyadan geliyor ya. Yok kac takipcisi olmus, yok onla mi görüşüyor vs. Hani insanlarin iletişimi degil bunlar resmen ara bozucu programlar. Haa içinde olanın dışına çıkartmasina da yardim ediyor. Eger sen kullanmiyor isen o da sana saygı duyup kullanmamalı, karşılıklı olur bu bence.
Asla katiyen yapmam ne alakasi var bildigin gibi degil cümlecikleri aslında tam öyledir demek

Siz elinizi kuvvetlendirin tartışmadan önce. Zor ama sabredin. Sonra onu buldugunuzda yüzüne vurursunuz. Ne hissediyorsanz anlatrsınız kırgınlığınızı kızgınlıgınızı... ondan sonra onu düzeltmek sevgilinize kalmıs
Sorun şu ki kendi ismiyle almıyor hesaplarını resmini de koymuyor... Bu yüzden onu bulmam çok çok zor..

Back