• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter yalanı.. Sanırım aldatılıyorummm :(

Öneriniz ne peki şuan bana, yalanını yüzüne vurmamalı mıyım..
Tam olarak neden şüpheleniyorsun? Yani sırf twitter kullanıyor diye seni aldatıyor diyemeyiz,yüzüne vursan kızdığın için senden sakladığını söyleyecek;klasik yalan yani. Şifresini biliyorsan gizlice takip et,bilmiyorsan da açık açık sor neden yalan söylediğini.Sana şifresini versin yada sen yanındayken açıp beraber bakın. Aksi halde güvenin yerine gelmeyeceğini söyle bence.

Biraz paranoyakça olacak ama hesabını bulup gizliden mesaj atıp yoklasanız mı acaba kızlara yaklaşımını yine yalan söyler diye düşünüyorsanız.

Biraz paranoyakça olacak ama hesabını bulup gizliden mesaj atıp yoklasanız mı acaba kızlara yaklaşımını yine yalan söyler diye düşünüyorsanız.
hesabını bulamıyorum ki.. Daha önceden de kullandıgı hesaplara ne ismini ne de resmini koymazdı.. Şimdi attıgı kişilerin tüm arkadaşlarına baksam bile yine onu bulamam

Tam olarak neden şüpheleniyorsun? Yani sırf twitter kullanıyor diye seni aldatıyor diyemeyiz,yüzüne vursan kızdığın için senden sakladığını söyleyecek;klasik yalan yani. Şifresini biliyorsan gizlice takip et,bilmiyorsan da açık açık sor neden yalan söylediğini.Sana şifresini versin yada sen yanındayken açıp beraber bakın. Aksi halde güvenin yerine gelmeyeceğini söyle bence.
Eskiden şifresi bende vardı.. Sonradan hesabımı kapatacagım dedi ve kullanıcı adını değiştirerek kullanmaya devam etti muhtemelen.. Yani benim onun şifresini bilmemi istemiyor bir sebepten. Bu sebep neymiş onuda kendisine soracagım

Asıl mesele, onu kısıtlaman.
Sosyal medyadan uzak kalmayı o istememiş demek ki sadece seni kırmamak adına çıkmış. Şimdi gizli gizli açıyor. Diyemeyiz ki kızlarla yazışıyordur ya da yazışmıyordur. Bilemeyiz, belki de sırf oradaki geyikler veya popülaritesi için giriyordur.
Yalan söylemesi affedilir değil elbette ki ama sende bence bu tarz taleplerini onun isteklerini gözeterek belirt.
Yani hırsız suçlu ama ev sahibi günahsız değil

Sorun şu ki kendi ismiyle almıyor hesaplarını resmini de koymuyor... Bu yüzden onu bulmam çok çok zor..

Büyük ihtimalle yine takipcisi cok bir hesabı vardır. Bu sekilde eleyebilirsin secenekleri o profildeki. Sonra da yazdıklarından tanıyabilirsin, yaşadıklarını zevklerini biliyorsun sonucta.

Asıl mesele, onu kısıtlaman.
Sosyal medyadan uzak kalmayı o istememiş demek ki sadece seni kırmamak adına çıkmış. Şimdi gizli gizli açıyor. Diyemeyiz ki kızlarla yazışıyordur ya da yazışmıyordur. Bilemeyiz, belki de sırf oradaki geyikler veya popülaritesi için giriyordur.
Yalan söylemesi affedilir değil elbette ki ama sende bence bu tarz taleplerini onun isteklerini gözeterek belirt.
Yani hırsız suçlu ama ev sahibi günahsız değil
haklısınız.. Ama yinede içimden gelmiyor onunla konuşmak. Söyleyecegi açıklamaları da yalanları da duymak istemiyorum. Beni öyle zor bi duruma düşürdü ki ona defalarca sordum kullanıyor musun diye bana sen bana nasıl güvenmezsin diyerek tripler attı kızdı durdu. Meğer hepsi şüphelenmeyim diye yapılan oyunlarmış bunları düşündük.e deliriyorum

Eskiden şifresi bende vardı.. Sonradan hesabımı kapatacagım dedi ve kullanıcı adını değiştirerek kullanmaya devam etti muhtemelen.. Yani benim onun şifresini bilmemi istemiyor bir sebepten. Bu sebep neymiş onuda kendisine soracagım
Şimdi anladım...İnş. altından başka bir şey çıkmaz,işin zor. Benim şifrelerim eşim de var,onunkiler de bende ama açıp da bakmayız.Vermeseydi ya da kapattım diyip devam etseydi ben de şüphelenirdim

O aptal yerine koyuyor, siz de salak yerine koyuyorsunuz.

Bir insana neler yapabileceğini/yapamayacağını söylemek aşağılamanın en güzel yolu herhalde.

haklısınız.. Ama yinede içimden gelmiyor onunla konuşmak. Söyleyecegi açıklamaları da yalanları da duymak istemiyorum. Beni öyle zor bi duruma düşürdü ki ona defalarca sordum kullanıyor musun diye bana sen bana nasıl güvenmezsin diyerek tripler attı kızdı durdu. Meğer hepsi şüphelenmeyim diye yapılan oyunlarmış bunları düşündük.e deliriyorum

O zaman konuşma.
İlgisiz ve kendinden emin kız her zaman hesap soran ve dırdır eden kızdan daha cool ve çekicidir.
De ki " ben tüm sosyal medya hesaplarımı açmak istiyorum" Ve gerçekten de her yerdeki hesaplarını aktif et. Sonra fake adreslerden twitter olsun faebook olsun mesaj at kendine. Onların capslerini alıp zaman zaman sevgiline at. Kahretsin çok popiyim de :) Tabi bunları zamana yay. Sora o düşünsün :)

Burda şimdi ahkam kesenler var ya, vay efendim o senin köpeğin mi vay efendim senin kölen mi diye. İşte onların hepsi senden beterdir emin ol.
İlk sayfayı okudum yalnızca, ve çok kızdım. :KK12:
Bende sosyal medyaya kesinlikle karşıyım. İlişkilerin çoğu sosyal medya yüzünden bitiyor hep. Seninde buna karşı olman, yada sosyal medyada ünlü olmasından rahatsızlık duyman gayet normal.
Sosyal medyadan çıkış yapınca hiç mi hayatı kalmıyor bu adamın ?
Eğer ki sana gelip, tek amacım eğlence içerikli twitleri okuyup zaman geçirmek dese eyvallah.
Ama yalan söylemiş. Senden gizlemiş. Demek ki tek amacı bu değilmiş. Bugün yalan söylediyse yarın başka konuda yine aynısını yapacak demektir.
Geçmiş tecrübelerimden çıkardığım bi sonuç varsada huylu huyundan kesinlikle vazgeçmiyor, yalnızca daha iyi örtmeye çalışıyor zamanla.
Bu olay bana noktayı koydururdu şahsen. Önce kıyameti kopartır öyle noktayı koydururdu hemde.
Sen 2 gün boyunca iyi bile dayanmışsın. Ben karın ağrısından ölürdüm. Kaldıramazdım. Hatta şuan hafiften midem bulanmaya başladı o derece.
Al karşına sor hesabını. Sonuna kadar haklısın sen.
Bence de sonrasında şutla gitsin. Beş sene meş sene dinleme.
O dinlemiş mi ? Sende dinleme.

Valla şu sosyal medya günümüz ilişkilerinin bitişinin başlıca nedeni. Ben çiftlerin sosyal medya hesabı kullanmamasından yanayım eğer sorun oluyorsa aralarında. Sen istemiyorsan kullanmazsa ölmez herhalde. Ben de yazın eşimin takip ettiklerinin içinde Rus bir "traveller"bayan görmüştüm, gezip gördüğü yerlerde gayet sanatsal pozlarını paylaşan. Hatun da taş gibiydi mübarek :( Bir hafta konusu oldu aramızda eşim takip etmeyi bırakmasına rağmen. Mesele benim eşime güvenmemem filan da değil, zira bir sürü traveller takip ediyor ve dünyanın farklı farklı yerlerini gösteren pek çok gezi hesabı da takip ettikler arasında ama kadına Rus ve güzel oldupğu için takmıştım ben :) Bence kızmakta haklısın ama ayrılmayı fln düşünme hemen eğer başka güven sorununuz yoksa.

Back