- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
- 158
- Konu Sahibi kafamcokkarisikkk
Emin olmak için attığı ekran fotolarinin saatlerine bak zaten anlarsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen o şekilde anladım...Emin olmak için attığı ekran fotolarinin saatlerine bak zaten anlarsın
Tam olarak neden şüpheleniyorsun? Yani sırf twitter kullanıyor diye seni aldatıyor diyemeyiz,yüzüne vursan kızdığın için senden sakladığını söyleyecek;klasik yalan yani. Şifresini biliyorsan gizlice takip et,bilmiyorsan da açık açık sor neden yalan söylediğini.Sana şifresini versin yada sen yanındayken açıp beraber bakın. Aksi halde güvenin yerine gelmeyeceğini söyle bence.Öneriniz ne peki şuan bana, yalanını yüzüne vurmamalı mıyım..
Beynine ağır hakaretler etmek istiyorum şuan, ama tutuyorum işte kendimiTam bi saf cocuga gosterseydin anlardi bu erkeklerin beyinleri bukadar basiyo![]()
Yani yalan soyluyomus peki ne yaptınaynen o şekilde anladım...
hesabını bulamıyorum ki.. Daha önceden de kullandıgı hesaplara ne ismini ne de resmini koymazdı.. Şimdi attıgı kişilerin tüm arkadaşlarına baksam bile yine onu bulamamBiraz paranoyakça olacak ama hesabını bulup gizliden mesaj atıp yoklasanız mı acaba kızlara yaklaşımını yine yalan söyler diye düşünüyorsanız.
Henüz bişey yapmadım... Dışarda şuan evine gitmesini bekliyorum. Zaten içimden onunla tek kelime konuşmak bile gelmiyorYani yalan soyluyomus peki ne yaptın
Eskiden şifresi bende vardı.. Sonradan hesabımı kapatacagım dedi ve kullanıcı adını değiştirerek kullanmaya devam etti muhtemelen.. Yani benim onun şifresini bilmemi istemiyor bir sebepten. Bu sebep neymiş onuda kendisine soracagımTam olarak neden şüpheleniyorsun? Yani sırf twitter kullanıyor diye seni aldatıyor diyemeyiz,yüzüne vursan kızdığın için senden sakladığını söyleyecek;klasik yalan yani. Şifresini biliyorsan gizlice takip et,bilmiyorsan da açık açık sor neden yalan söylediğini.Sana şifresini versin yada sen yanındayken açıp beraber bakın. Aksi halde güvenin yerine gelmeyeceğini söyle bence.
Sorun şu ki kendi ismiyle almıyor hesaplarını resmini de koymuyor... Bu yüzden onu bulmam çok çok zor..
Rezil et gururunu kır seni enayi yerine koymaya çalışmış perişan etHenüz bişey yapmadım... Dışarda şuan evine gitmesini bekliyorum. Zaten içimden onunla tek kelime konuşmak bile gelmiyor
haklısınız.. Ama yinede içimden gelmiyor onunla konuşmak. Söyleyecegi açıklamaları da yalanları da duymak istemiyorum. Beni öyle zor bi duruma düşürdü ki ona defalarca sordum kullanıyor musun diye bana sen bana nasıl güvenmezsin diyerek tripler attı kızdı durdu. Meğer hepsi şüphelenmeyim diye yapılan oyunlarmış bunları düşündük.e deliriyorumAsıl mesele, onu kısıtlaman.
Sosyal medyadan uzak kalmayı o istememiş demek ki sadece seni kırmamak adına çıkmış. Şimdi gizli gizli açıyor. Diyemeyiz ki kızlarla yazışıyordur ya da yazışmıyordur. Bilemeyiz, belki de sırf oradaki geyikler veya popülaritesi için giriyordur.
Yalan söylemesi affedilir değil elbette ki ama sende bence bu tarz taleplerini onun isteklerini gözeterek belirt.
Yani hırsız suçlu ama ev sahibi günahsız değil
Şimdi anladım...İnş. altından başka bir şey çıkmaz,işin zor. Benim şifrelerim eşim de var,onunkiler de bende ama açıp da bakmayız.Vermeseydi ya da kapattım diyip devam etseydi ben de şüphelenirdimEskiden şifresi bende vardı.. Sonradan hesabımı kapatacagım dedi ve kullanıcı adını değiştirerek kullanmaya devam etti muhtemelen.. Yani benim onun şifresini bilmemi istemiyor bir sebepten. Bu sebep neymiş onuda kendisine soracagım
haklısınız.. Ama yinede içimden gelmiyor onunla konuşmak. Söyleyecegi açıklamaları da yalanları da duymak istemiyorum. Beni öyle zor bi duruma düşürdü ki ona defalarca sordum kullanıyor musun diye bana sen bana nasıl güvenmezsin diyerek tripler attı kızdı durdu. Meğer hepsi şüphelenmeyim diye yapılan oyunlarmış bunları düşündük.e deliriyorum