• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter yalanı.. Sanırım aldatılıyorummm :(

Tahmin etmiştim yaa, kesinlikle yalan söylüyor :KK43: çok sagolun aptal yerine koyamayacak beni daha fazla sorucam bunun hesabını. Tek tek bakacagım şimdi o hesaplara umarım bişey bulurum
İlişki ortak yaşanır kız rahatsızsa çocuk da kabul etmişse gizli yapması yanlış, baştan kabul eder yada etmez bende facebooka karşıyım nefret ediyorum ikimizde kullanmayız niye dertsiz başıma dert alıyım riske atmaya gerek yok ki canım

hemen ayrılmak olur mu ilgisiz bi hali yoksa.
Şüphelendiren başka bir şey var mı genel olarak.
Sosyal medyayı bırakamamıştır doğru düzgün bir şekilde konuşun zorlamayla böyle olur işte ilişkide güven olmalı yoksa gizli de olsa yapar bi şekilde böyle.
Ben zorlayarak hata ettim evet, ama keşke bunu yapmasaydı ne olursa olsun bana yalan söylememeliydi dört beş kez sordum her defasında saçmalama dedi sinirlendi bana güvenmiyo musun dedi ve ben inandım. Bu lafın üstüne yalan söylüyor olamaz dedim ne aptalım

İlk kez böyle bişey oluyor bu yüzden çok şaşkınım hiç aklıma gelmezdi bana böyle bi yalan söyleyecegi, güvenim yıkıldı ben bidaha ona nasıl güvenicem

Ya dediğim gibi yalanın neden söylendiği önemli benim için , boyutu önemli . Her yalana gemileri yakmam mesela .

İlk evlendiğim sene , hafta sonlarını bana adamasını beklediğim eşim , play station turnuvasını gizleyerek mesaisi olduğunu söylemişti .

Sonra çıktı ortaya . Hatırladıkça ona değil kendime kızarım , nasıl bir baskı uygulamışsam adama :KK12: 12 yıl geçti , hala güleriz aramızda ama :KK48:

İlişki ortak yaşanır kız rahatsızsa çocuk da kabul etmişse gizli yapması yanlış, baştan kabul eder yada etmez bende facebooka karşıyım nefret ediyorum ikimizde kullanmayız niye dertsiz başıma dert alıyım riske atmaya gerek yok ki canım
O bana facebook hesabımı kapattırdı anlayış gösterdim, instagram kullanmayacaksın dedi anlayış gösterdim. Kendine gelince böyle alttan alttan işler çeviriyor pis yalancı.. o kadar sinirliyim ki şuan bi mesaj atsa asla geri dönülmeyecek laflar edebilirim kendime hakim olamiyorum

Ben zorlayarak hata ettim evet, ama keşke bunu yapmasaydı ne olursa olsun bana yalan söylememeliydi dört beş kez sordum her defasında saçmalama dedi sinirlendi bana güvenmiyo musun dedi ve ben inandım. Bu lafın üstüne yalan söylüyor olamaz dedim ne aptalım
Canım ortak bi hesap kullanın birlikte eğer çok mesele oluyorsa. Bunu teklif edebilirsin ona.
Bu şekilde hesabı olduğu da açık.

Whatsup ta birkaç arkadaş grubum var,herkes böyle fotolar yolluyor.
Gelenlerden beğendiklerimi diğer gruplara yolluyorum.
Twitter hesabım yok ama ben de mutlaka twitter dan alınan birşeyleri yaymışımdır.
Kendi hesabı olmayabilir,başkasından aktarmıştır belki.

Whatsup ta birkaç arkadaş grubum var,herkes böyle fotolar yolluyor.
Gelenlerden beğendiklerimi diğer gruplara yolluyorum.
Twitter hesabım yok ama ben de mutlaka twitter dan alınan birşeyleri yaymışımdır.
Kendi hesabı olmayabilir,başkasından aktarmıştır belki.
Gecenin saat ikisiydi konuştugumuza, onun olduguna eminim :(

Canım ortak bi hesap kullanın birlikte eğer çok mesele oluyorsa. Bunu teklif edebilirsin ona.
Bu şekilde hesabı olduğu da açık.
Ben hesabımı kapadıgımda onun hesabına girip bakmıyordum bile zaten.. Ama o bana ben kapadım diyerek kullanıcı adını ve şifresini degiştirdi muhtemelen. Hesabı da yok artık istedigim kadar yalan söylerim ruhu duymaz diye düşündü. Ben onun derdini anlıyorum şifresinin bende olmasına dayanamadı o yoksa bi insan neden böyle bi yalan söyler ya ben anlayamıyorum

Bu ekran görüntüsü onun kendi almış olduğu ekran görüntüsü mü? Belki internetten buldu, hani kendi telefonu olduğunu nereden biliyorsunuz? Ayy çok mu cahilim ben, mesela sizin bu paylaştığınız resmi ben de çok rahat telefonuma indirebilirim.
onun telefonundan olduguna eminim arkadaki alarm resmi attıgı dakika bunlara dikkat ettim resmin sağ üst köşesinde saat varya 02.08 diye, bana attıgında 02.09 du :(

Ya dediğim gibi yalanın neden söylendiği önemli benim için , boyutu önemli . Her yalana gemileri yakmam mesela .

İlk evlendiğim sene , hafta sonlarını bana adamasını beklediğim eşim , play station turnuvasını gizleyerek mesaisi olduğunu söylemişti .

Sonra çıktı ortaya . Hatırladıkça ona değil kendime kızarım , nasıl bir baskı uygulamışsam adama :KK12: 12 yıl geçti , hala güleriz aramızda ama :KK48:
Yapacagı açıklamayı gerçekten bende merak ediyorum, keşke sizin kadar anlayışlı olabilsem ama ben bu konuda çok hassasım çünkü defalarca sordum ve bana hayır kullanmıyorum dedi bana nasıl güvenmezsin diye bana küstü. Yalanın bu kadarı da olamaz ya. Ben onun günahına girdim diye üzülürken o muhtemelen iyi agzının payını verdim bundan sonra bana bidaha sormaz diyordu ne kadar iğrenç :(

O bana facebook hesabımı kapattırdı anlayış gösterdim, instagram kullanmayacaksın dedi anlayış gösterdim. Kendine gelince böyle alttan alttan işler çeviriyor pis yalancı.. o kadar sinirliyim ki şuan bi mesaj atsa asla geri dönülmeyecek laflar edebilirim kendime hakim olamiyorum
şöyle desene canım ya

Ben hesabımı kapadıgımda onun hesabına girip bakmıyordum bile zaten.. Ama o bana ben kapadım diyerek kullanıcı adını ve şifresini degiştirdi muhtemelen. Hesabı da yok artık istedigim kadar yalan söylerim ruhu duymaz diye düşündü. Ben onun derdini anlıyorum şifresinin bende olmasına dayanamadı o yoksa bi insan neden böyle bi yalan söyler ya ben anlayamıyorum

Canım açık açık konuş onunla. Eğer çok takipçisi olan biriyse muhtemelen sosyal medyadan kopamamıştır. Hemen aldatılmayı düşünme. Öyle olsa Twitter dan alıntı yapıp kuşkulandırmazdı seni daha dikkatli olurdu bence.
Ben sadece alışkanlık olduğunu ve sana söz verdiği için itiraf edemediğini düşünüyorum.
Bunu ona nazikçe sor üzülmeyeceğini dürüst olmasını söyle.

Bi başkasının ss'i de olabilir ama

Yani bu kesin nişanlının telefonundan çekilmiş diyemeyiz
onun telefonundan çekildigine eminim çünkü resmi bana attıgında konustugumuz konuyşa ilgili arama yapmış ve saate dikkat ettim resmin sol üst köşesinde saat 02.08 bana da tam bir dakika sonrasında attı.. o an anlayamadım ama ertesi gün resmi silmek için bakarken bi anda dikkatimi çekti gözlerime inanamadım

Canım açık açık konuş onunla. Eğer çok takipçisi olan biriyse muhtemelen sosyal medyadan kopamamıştır. Hemen aldatılmayı düşünme. Öyle olsa Twitter dan alıntı yapıp kuşkulandırmazdı seni daha dikkatli olurdu bence.
Ben sadece alışkanlık olduğunu ve sana söz verdiği için itiraf edemediğini düşünüyorum.
Bunu ona nazikçe sor üzülmeyeceğini dürüst olmasını söyle.
Tekrar soracagım bugün ama yine yalan söylerse bilmiyorum ne yaparım..

Hem twitter'e kalmak istiyor hem kızlarlada konuşmak istiyor o bunu mutlu ediyorsa sen bence aradan çekil yasak ile nereye varacaksın , gözü doymamış kızlarla sohbeti seviyor demek ki bırak sensiz devam etsin önüne gelen kızlada doya ,doya konuşsun ,bu evlensede aynısı yapacak
Ben ona girme demiyorum ki girsin, ama yalan söylemesini hazmedemiyorum şuan. Bana bunu yapmaya hakkı yoktu..

onun telefonundan çekildigine eminim çünkü resmi bana attıgında konustugumuz konuyşa ilgili arama yapmış ve saate dikkat ettim resmin sol üst köşesinde saat 02.08 bana da tam bir dakika sonrasında attı.. o an anlayamadım ama ertesi gün resmi silmek için bakarken bi anda dikkatimi çekti gözlerime inanamadım

Ya belki o sırada başkasıyla konuşuyodu bu durumu. Arkadaşı ss attı ona, o da beğenince sana attı direkt. Ben de bazen arkadaşlarımla konuşurken, onlardan gelen capsi-ssi başka bir arkadaşa da gönderirim, yani bu ihtimal de var, %100 kendi ssi diyemeyiz

Önce profilini bi bul
Sende ekran görüntüsü olarak kaydet ki hesabını dondursa da elinde bişey kalsın
Aha bu dersin
Bi de aslında fazla zeki değil, bi nevi kendini ispiklemiş :KK48:
Değil ya zaten ne zekası, ne zaman benden gizli bişey yapsa kendini böyle ele veriyor. Biraz beyni çalışsa gizlediği şeyle ilgili resimler atıp beni şüphelendirmezdi. Ayyy çok sinirliyim akşama büyük kavga çıkacak :D

Back