- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.033
- 198
- 35
- Konu Sahibi kafamcokkarisikkk
-
Beni şüphelendiren başka bişey daha var ama. Attıgı resimleri hep yarısından kırpmış yukarıdaki hesap kısmı görünmesin diye. O an hararetli şekilde bişey anlatıyordu muhtemelen dikkatinden kaçtı ve yakalandı.. sürekli atıyor böyle ss leri ama ilk defa tam bir ekran görüntüsü attı kırpmadanYa belki o sırada başkasıyla konuşuyodu bu durumu. Arkadaşı ss attı ona, o da beğenince sana attı direkt. Ben de bazen arkadaşlarımla konuşurken, onlardan gelen capsi-ssi başka bir arkadaşa da gönderirim, yani bu ihtimal de var, %100 kendi ssi diyemeyiz
onun telefonundan olduguna eminim arkadaki alarm resmi attıgı dakika bunlara dikkat ettim resmin sağ üst köşesinde saat varya 02.08 diye, bana attıgında 02.09 du
İnkar ederse kanıtlayabilecek bişeyim yok ya, ne kadar kötü bi durumbu fotoğrafa bakıp bunun için yorum yapmak çok zor. Eklediğin foto gibi birçok fotograf bende de yüklü facebboktan indirip arkadaşlarıma yolladıgım.ben ekran remimi çekip atsam aynı böyle gözükcek yani. Ama tarih ve dakika aynı ise o konuda haklısın arkadaşım.
Keşke hiç bulaşmasaydım da bana böyle yalanlar söylemeseydi. Şuan hesabını kullanıp kullanmaması zerre kadar umurumda değil.. Ama bu yaptıgı hep aklımda bana yalan söyleyebiliyor demekki diye kalacak ben ona tekrar güvenemeyecek olmama üzülüyorumHeee, bende dedim bende mi bir tuhaflık var.
Ben aldatıldığınızı düşünmüyorum açıkçası, sizin sosyal medya baskısını fazla yapmanız buna sebep olmuş. Muhtemelen kullanmaya devam ediyorum ,deseydi şifresini isteyecektiniz yine. Arada girip kontrol edecektiniz falan, bunlara maruz kalmamak için gizli gizli kullanmaya devam etmiş. Ben büyütülecek bir şey göremedim, hele ki aldatılıyorum diyecek bir durum yok bana göre. İki kişinin beraber olması demek, buna evlilikte dahil; birbirinin kölesi olmak demek değildir. Özel alanlar, özel hayatlar olmalı. Ve her iki tarafta karşısındakinin özel alanlarına saygı duymalı. Ben eşimin şifrelerini bilmem, öğrenmekte istemedim. Şifrelerini bilerek, onu kontrol altında tutabileceğim gibi bir düşünceye sahip olmadım hiç. Yapmayın bunu kendinize, yapmayın bunu sevgilinize...Yıpranırsınız, yıpratırsınız, sonuçta siz zararlı çıkarsınız.
Beni şüphelendiren başka bişey daha var ama. Attıgı resimleri hep yarısından kırpmış yukarıdaki hesap kısmı görünmesin diye. O an hararetli şekilde bişey anlatıyordu muhtemelen dikkatinden kaçtı ve yakalandı.. sürekli atıyor böyle ss leri ama ilk defa tam bir ekran görüntüsü attı kırpmadan
Kendisi bana facebook hesabımı kapattırdıgı için bende onun üzerine gittim, instagram kullanmama da izin vermiyor beyefendi. Ama ona herşey özgür oh ne güzel. Ben şimdi nereden bileyim onun benden gizli başka başka hesapları daha olmadıgını. Nasıl güveneyim..Bence de kullanabilir. Yalan söylemesini haklı çıkarmaz bu tabi ama keşke baştan öyle kısıtlamasaymışsınız. Ben geçenlerde bir sinirle engelledim benimkini tüm sosyal ortamlardan. Barışınca kaldırmayı unuttum engeli. Hala öyle engelli duruyor yani. Dünde sordu kaldırmamışsın diye. Amaan vaktim var kim gircek kaldırcak tektek dedim biraz yalvarırsan kaldırırım falan dedim şakalaştık bitti konu. Öyle duruyor yani hala. Çok saçma bu sosyal medya takıntısı bence
Aynen onunkine ait.. daha önce mesajlaşmalarımızın resmini çekip atardı bazen, anladım o yüzden ona ait oldugunu telefon kesinlikle onunPeki telefonun üstü, onun telefonuna ait mi
Hani onun teli android mi, hangi markadan (mesela samsungla htc farklı gösteriyor ya üstleri) , yada ekran görüntüsünün büyüklüğü onun telefonuna uygun mu eni-boyu vs?
Yani kesin birşey hiç bir zaman diyemeyiz, küçük ya da büyük, başkasının sslerini gönderme ihtimali var.
öyle bişey yaptı ki yalvarıp özürler dilese bile bidaha ona asla güvenemicem...Hem twitter'e kalmak istiyor hem kızlarlada konuşmak istiyor o bunu mutlu ediyorsa sen bence aradan çekil yasak ile nereye varacaksın , gözü doymamış kızlarla sohbeti seviyor demek ki bırak sensiz devam etsin önüne gelen kızlada doya ,doya konuşsun ,bu evlensede aynısı yapacak
Aynen onunkine ait.. daha önce mesajlaşmalarımızın resmini çekip atardı bazen, anladım o yüzden ona ait oldugunu telefon kesinlikle onun
Eğer şifresini almamış olsaydım böyle bişey yapmayacaktı büyük ihtimalle... Size de sorabilirim o zaman 10 bin küsür takipçiniz varken hiç mi dm atan birileri olmuyordu. O bana bir kez bile olmadı diyordu eskiden nedense bana inandırıcı gelmiyor. Şimdi de böyle bişey yapınca benden özel mesajlaşmalarını saklamak istedi heralde diye düşünüyorumŞimdiki aklım olsa 10.000 takipçili twitter hesabimi eski sevgilim için kapatmazdım twitter da çok takipçisi varsa kolay vazgeçilmez twitter çok eğlenceli bi site ićini döküyosun rahatça
Bize nedense hiç faydası olmadı bu sosyal medyanınBüyük ihtimalle onun çıkcak ssler ama
Belki de aynı markadan başka arkadaşının teli vardır, ondandır ss.. Küçük bir ihtimal olsa da..
Yani bi insan tvitter kullanabilir, neden yalan söylüyorsun, gizliyorsun. Zaten senin insta falan kullanmanı da yasaklamış, bence garip bu durumlar. Her sosyal medyada uç durumlar da var, yararlı durumlar da var, yararlı şekilde kullanmak kişinin elinde
Telefonunu elime alıp bir gün bile karıştırmadım ben.. Hep ortada bırakırdı ama ne bileyim güvendigim için açıp kime ne yazmış diye bakmak hiç aklıma gelmedi. Gelmeliymiş demekkiTartışma yasamadan önce iyice bir araştırın. Twitterda onu bulun ondan sonra yüzüne çarpın. Sabredin biraz. Size attığı ss'lerdeki kullanıcı adlarının takipcilerine bakın. Muhakkak bir sekilde yakalarsınız. Ama tartışma cıkarmadan önce onu bulun.
Birbirinize yakın mısınız bilmiyorum, eger yakınsanız bulustugunuzda da onun telefonundan twittera girmeyi deneyin bakalım.
Eminsiniz değil miMobilden girilmiş evet...
Eminsiniz değil miinkar edecek diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?