seninki beddua olmuyorki:mymekalsa olsa bildiğin dua olur cayarsa bella gibi olsunmuş :mymeka:
vampir olma için aro'ya bile razsın yani:jeyyar:
Çeşitli Yaş gruplarından Twilight yorumları
Bir blog okudum ve çeşitli yaş gurubundan meslek grubundan insanların düşünceleri beni hiçte şaşırtmadı. Twilight için genç kesime hitap ediyor diyenlere yanıtlar =)) Türkiyeden değildi yabancı bir siteden alıntı:1closedeyes:
1- Twilight annesi =)
38 yaşında çalışan bir anneyim. Ve son 6 ayda tüm seriyi 3 kere okudum. Dolabımın içinde edward'ın bir posteri var. 6 Yaşındaki evladım eve gelen herkeze bu posteri göstermek istiyor ama ona bunun anneciğin küçük sırrı olduğunu hatırlatıyorum zuha Ayrıca işte ara verdiğim zamanlarda bu siteye giriyorum . Çok saçma ama edward'ı düşünmeden edemiyorum
2- Love ( takma adı)
Yalnız değilsin. 22 yaşındayım ve hemşireyim. Bu serinin sadece genç kızlar için olduğuna inanmıyorum. Kendim kadar saplantılı olan birkaç profesyonel kadında tanıyorum. Bu konu diğer hemşireler arasında da konuşuluyor. DVD için bekleyemiyorum
3- Valarie
35 yaşındayım ve bir avukatın yanında çalışıyorum. Ve burada oturmuş senin bloğunu okuyorum. ayrıca kızlarımda benim twilight'a takıntılı olduğumu söylüyor. Bende onlara çok haklısınız diyorum.
4- PaRaMoRe
28 yaşında bir harita teknikeriyim Grin tüm seriyi ingilizce okuduğum gibi ( hatta breaking dawn'ı 3 kere okudum ingilizce jacob'ın kitabını atladım tabi son iki bölümü hariç zuha ) türkçe çevirisinde twilight ve new moon'u 2 kere eclipse'i ise bir kere okudum . odamda edward'ın posteri yok. x-flies'ın the truth is out there yazılı posteri var ve ben onu twilight'a bağlayarak bellaya bir mesaj verdiğini düşünebilecek kadar çok seviyorum =))) ablam şuanda seriye başlamak istiyor bende twilight'ı istedi ama ben yarın host adında süper bir kitap alacağımı bence ilk önce onu okuması gerektiğini söyleyip kitabı ortadan yok etmeyi planlıyorum Grin kahretsin paylaşamam kırıştırır:roflol::roflol::roflol:
ha şöyle şimdi çok güzel oldu:roflol::roflol::roflol::roflol: tamam ya cayarsam victoria gibi kötü vampir olayım oldu mu kaydirigubbakcemile3
eee sonunda edfırta ulaşmak varsa :asigim:bütün voltirlere de razıyım ısırsınlar beni:Saruboceq::Saruboceq:
koca koca kadınlar hiç de utanmıyorlar ne ayıp hiç yakıştıramadım yani -tatlicadiarzu-
koca koca kadınlar hiç de utanmıyorlar ne ayıp hiç yakıştıramadım yani -tatlicadiarzu-
Aşk olsun şekerim. yani insan 20 lerinde değilse yaşlımı oluyor. Unutmaki edwardda 100 yaşının üstündesırnaşık şeydelikafadulden.. ayrıca kadınlar daha çok onun sevmesine aşık oluyor..
demi ama hayali kahramanlara ilgi duyup onlar düşlüyorlar ve gerçek olmasını istiyorlar :sm_confused:gerçekten garip birde yaşlarına baksana çocuk gibi hey allahım :roflol::1closedeyes:
öyle canım tabi haklısın benimki şaka zaten bu topiğin yaş ortalaması da yüksek
bunun çok muhabbeti olmuştu önceden hem edwarda kapılıp gidenler genç kızlardan çok bizim gibi yaşı büyük ablalar nedense kaydirigubbakcemile3
valla ya utansınlar yani hayali kahramanlara aşık mı olunurmuş çoluk çocuklarından utansınlar en başta :1closedeyes:
Allahım yardım et bize :Saruboceq:ne hala düştük nan bir edward hayatımı alt üst etti be..
kaydirigubbakcemile5 bende geldim kızlar =)))))))))))))
hoşgeldin canım ŞenizŞeniz
kaydirigubbakcemile5 bende geldim kızlar =)))))))))))))
avatar değişmiş süper yerimseniben
Edward severken içi titriyor ve kendinden korkuyor.Bellada etkilendi tabii. Edward ne dedi: Sesim kokum ve yüzüm seni çekiyor. Vampirlerin doğası bu.. off
bi edward diyip de küçümseme ne edward ama bee :asigim::asigim:
hayatımda böyle bir varlık görmedim ben
onun yarı özelliklerinde birine bile razıyım yahu
baileys ne olcak bu halimiz valla durumumuz hiç iyi gözükmüyor
2 saattir let me sign ı dinliyorum robın o etkileyici sesinden hayallere dalıyorum aslında sadece rob ile tanışmak bile yeterdi
tabi edward haliye olmalı üfff yok mu bir yolu
sanırım kafayı yemek üzereyim :a015::a015::a015:[/QU
topluca yiyiruz ancım kafayıdelikafadulden neyse ben çıkyorum akşama görüşürüz..:a015:
stephenıe abla daha çok yaz bizi boşlukta bırakma :roflol: yoksa kafayı yiycez bu kadın kaç yaşında acaba .. bide nası yazmış ya çok ilginç ne kadar geniş bi hayal gücü ama