Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

seninki beddua olmuyorki:mymekalsa olsa bildiğin dua olur cayarsa bella gibi olsunmuş :mymeka:

vampir olma için aro'ya bile razsın yani:jeyyar:

eee sonunda edfırta ulaşmak varsa :asigim:bütün voltirlere de razıyım ısırsınlar beni:Saruboceq::Saruboceq:

koca koca kadınlar hiç de utanmıyorlar ne ayıp hiç yakıştıramadım yani -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol: tamam ya cayarsam victoria gibi kötü vampir olayım oldu mu kaydirigubbakcemile3
ha şöyle şimdi çok güzel oldu:roflol::roflol:
eee sonunda edfırta ulaşmak varsa :asigim:bütün voltirlere de razıyım ısırsınlar beni:Saruboceq::Saruboceq:

al bendende o ka:1closedeyes::1closedeyes:dar

koca koca kadınlar hiç de utanmıyorlar ne ayıp hiç yakıştıramadım yani -tatlicadiarzu-

Aşk olsun şekerim. yani insan 20 lerinde değilse yaşlımı oluyor. Unutmaki edwardda 100 yaşının üstündesırnaşık şeydelikafadulden.. ayrıca kadınlar daha çok onun sevmesine aşık oluyor..

demi ama hayali kahramanlara ilgi duyup onlar düşlüyorlar ve gerçek olmasını istiyorlar :sm_confused:gerçekten garip birde yaşlarına baksana çocuk gibi hey allahım :roflol::1closedeyes:

Aşk olsun şekerim. yani insan 20 lerinde değilse yaşlımı oluyor. Unutmaki edwardda 100 yaşının üstündesırnaşık şeydelikafadulden.. ayrıca kadınlar daha çok onun sevmesine aşık oluyor..

öyle canım tabi haklısın benimki şaka zaten bu topiğin yaş ortalaması da yüksek
bunun çok muhabbeti olmuştu önceden hem edwarda kapılıp gidenler genç kızlardan çok bizim gibi yaşı büyük ablalar nedense kaydirigubbakcemile3

demi ama hayali kahramanlara ilgi duyup onlar düşlüyorlar ve gerçek olmasını istiyorlar :sm_confused:gerçekten garip birde yaşlarına baksana çocuk gibi hey allahım :roflol::1closedeyes:

valla ya utansınlar yani hayali kahramanlara aşık mı olunurmuş çoluk çocuklarından utansınlar en başta :1closedeyes:

Allahım yardım et bize :Saruboceq:ne hala düştük nan bir edward hayatımı alt üst etti be..

Allahım yardım et bize :Saruboceq:ne hala düştük nan bir edward hayatımı alt üst etti be..

bi edward diyip de küçümseme ne edward ama bee :asigim::asigim:
hayatımda böyle bir varlık görmedim ben
onun yarı özelliklerinde birine bile razıyım yahu

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
BaiLeyS, 100yüz+, serap özbodur

misafirleride aramıza bekleriz kaydirigubbakcemile3

Edward severken içi titriyor ve kendinden korkuyor.Bellada etkilendi tabii. Edward ne dedi: Sesim kokum ve yüzüm seni çekiyor. Vampirlerin doğası bu.. off

avatar değişmiş süper yerimseniben

teşekkürler seninkide süper canım edward olur da kötü mü olur dimi Şeniz

Edward severken içi titriyor ve kendinden korkuyor.Bellada etkilendi tabii. Edward ne dedi: Sesim kokum ve yüzüm seni çekiyor. Vampirlerin doğası bu.. off

edwardın sevme tarzı çok farklı bella dünyanın en yanlış şeyini yapsa bile eğer onu istiyorsa edward sonuna kadar destekliyor onu belki de biz kadınların hoşuna giden de bu yaptıklarımız açıkça yanlış olsa bile bizi destekleyecek koruyacak romantik erkek istiyoruz bide yakışıklı olmalı tabi
canım vampirlerin kusursuz güzellikte olmasının sebebi bu heralde avını rahatça avlayabiliyorlar bu şekilde kendilerine çekerek....okulda cullenların herkesten uzak durmalarının sebebi de bu sanırım fisfisfis

bi edward diyip de küçümseme ne edward ama bee :asigim::asigim:
hayatımda böyle bir varlık görmedim ben
onun yarı özelliklerinde birine bile razıyım yahu

baileys ne olcak bu halimiz valla durumumuz hiç iyi gözükmüyor

baileys ne olcak bu halimiz valla durumumuz hiç iyi gözükmüyor

2 saattir let me sign ı dinliyorum robın o etkileyici sesinden hayallere dalıyorum aslında sadece rob ile tanışmak bile yeterdi
tabi edward haliye olmalı üfff yok mu bir yolu
sanırım kafayı yemek üzereyim :a015::a015::a015:

stephenıe abla daha çok yaz bizi boşlukta bırakma :roflol: yoksa kafayı yiycez bu kadın kaç yaşında acaba .. bide nası yazmış ya çok ilginç ne kadar geniş bi hayal gücü ama

stephenıe abla daha çok yaz bizi boşlukta bırakma :roflol: yoksa kafayı yiycez bu kadın kaç yaşında acaba .. bide nası yazmış ya çok ilginç ne kadar geniş bi hayal gücü ama

kızlar ya göçebeyi de okuyun o da idare eder sizi bi süre..... yine 2 aşk arasında kalan bir ruh var ve hayal gücünü zorlayan bir konu gerçekten

canım stephenie abla filmde var dikkat ettin mi hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…