edvırttt
edvırtttttt
yandık vallaha arkadaşım. Bellanın cesareti, edwardın çekimserliği, kıza sonra bibloymuş gibi hassas davranması, koruması, yumuşaklığı aynı andada tutkusunu kontrol çabaları çıldırttı beni.. bu arada jacobtan hiç hoşlanmıyorum.
ya bu vampirler hep böyle güzel ve çekici olmak zorundamılar...
naber sevgili cullen ailem:jeyyar:
evet ya bu haksızlık nolurdu bizde vampir olabilseydik:çok üzgünüm:
evet ya bu haksızlık nolurdu bizde vampir olabilseydik:çok üzgünüm:
yavrum gelip gidiyosun sürekli av peşinde misin yoksam :jeyyar:
naber sevgili cullen ailem:jeyyar:
belki içimizde vampir olanlar vardır demi:jeyyar: desene jacobun planları var gıcık şey..Edwardın çekiciliği yanında solda sıfır kalır o
:asigim: :asigim:
annaamm yerim şimdi biz hepicimiz edfırtınn carşyesi oliyik demi :asigim:
birimizden bir eğer bir gün vampir olursa diğerlerinide vampir yapmak için söz versin:roflol::roflol::roflol::icecream:
belki içimizde vampir olanlar vardır demi:jeyyar: desene jacobun planları var gıcık şey..Edwardın çekiciliği yanında solda sıfır kalır o
o kuçu kuçu ile biriçik edwardımı:asigim: kıyas etmek bile yanlış:mymeka:
kendi zehirimi saklıycam senin için söz :jeyyar:
belki de vardır kimbilir kaydirigubbakcemile3 jacob solda sıfır haklısın ama bella böyle düşünmüyor malesef -tatlicadiarzu-biri beni durdursun tüm konuyu anlatabilirim şuanda lülülülülülü
cullenların evcil kuçu kuçusu kaydirigubbakcemile2 seviyorum ben jacobı yaa hihoyyyt
kendi zehirimi saklıycam senin için söz :jeyyar:
belki de vardır kimbilir kaydirigubbakcemile3 jacob solda sıfır haklısın ama bella böyle düşünmüyor malesef -tatlicadiarzu-biri beni durdursun tüm konuyu anlatabilirim şuanda lülülülülülü
o kim ki
sanırsam ben daaha farkemedim oni
lütfen arkadaşım kendini tut. Ben okumadım dahayasakkelime