Bu yazıyı Twilight sitelerinde gezinirken bir blogta buldum, yazan arkadaşa duygularıma tercüman olduğu için teşekkür ederim sırnaşık şey
-------------------------------------
Bazı acı gerçekler....
Stephenie Meyer'in Twilight'ını,New Moon'unu,Eclipse'ini ya da Breaking Dawn'ını okuduktan sonra sen de sevgilinde bunların olmasını istedin;
-Piyano çalmasını,
-Seni olası bir kazadan sadece yumruğuyla koruyabilmesini,
-Sana Romeo ve Juliet'ten alıntı yapmasını,
-Ateşli bayan bir garsonu şaşkına çevirirken bile sadece sana bakmasını,
-Senin olmadığın bir dünyada yaşamak istememesini
-Senin için ninni yazmasını,
-İnsanların zihnini okuyarak olabilecekleri tahmin edebilmesini..
..ve daha birçok şey..
Kaçımız Twilight'ı bitirip rafa koyduktan sonra.. Off çekip..Böyle bir ütopik prens dilemedik ki?..
Kaçımız gel beni de ısır razıyım demedik ki?
Kaçımız New Moon'u okurken orman bölümünde Edward Bella'ya veda ederken
-Dur!Gitme.. demedik ki?
Kaçımız Jacop'lı kısımları hışımla geçip Edward'ımızı bulmadık ki?
Kaçımız Edward'ın o karşı koyamayacağı kadar fazla olan öldürme isteğinin bile önüne geçen sevgisine hayran olmadık ki?
Kaçımızın sevgilisinden ayrılma sebebi olmadı ki?
Kaçımız Edward adını duyduğunda bile etrafına heyecanla bakmadı ki?
Kaçımız Alice'in o sempatik tavırlarına hayran olmadı ki..
Kaçımız New Moon'da Alice'in yerinde olup,sarı porsche kullanmayı istemedik ki?
Kaçımız Eclipse'da Bella Jacop'ı öperken içimizden küfür etmedik ki? (jacop severler ayrı)
Kaçımız Twilight'tan sonra; Sense and Sensibility' i,
New Moon'dan sonra; Romeo & Juliet'i, Eclipse'dan sonra; Wuthering Heights'ı okumadık ki?
Kaçımız Eclipse'dan sonra.. hırçın Edward'ımı özledim demedik ki?
Kaçımız gece yarısı Edward'ın odasına gelmesine bitmedik ki!!!!?
Kaçımız bu uğurda camımızı bile açık bırakıp gelmesini bekleyip,hasta olmadık kii?
Biliyorum ki bundan sonra.. kolay kolay aşık olamayacağız..Aşkın ne derece güzel olabileceğini,bir erkeğin ne derece mükemmel olabileceğinin farkına vardıktan sonra..
Ama yine de bize bu güzel aşkı tattıran Stephenie 'ye sonsuz teşekkürler!!
Alıntıdır
Başladım dün, kitabın ilk sayfalarından anlamadım noluyor, sonradan anladım, ne hayal gücü var kadında yahu :roflol::roflol: Yalnız bu kitap bitmez yani, birinin kafasına atsan yarılır be :roflol::roflol:
haftasonu da yokum ya, yazmayın çok oku oku başım döndü :çok üzgünüm::çok üzgünüm:tucem kızacak baya muhabbet etmişiz :):)
amanııınnn benim hiç değülse çocuğum yok lülülülülülüboşver canım napalım bende evli hemde 2 çocuklu gadınımkaydirigubbakcemile5ama şimdi edfırtta edfırt yani :asigim::asigim:gelde söyleme bunu herkeslere:jeyyar::jeyyar:
edfırtlı sahnelere bak bol bol, bellanın olduğu la push sahnesini falan geç delikafaduldendelikafaduldenbn bir gidim de yine alacakaranlığı izleyim
edfırt saatim geldii dayanmıyorum
günde en az bi doz olmazs olmazım oldı
edfıırttt kurbanım snaa
beni yeeeeeeee:jeyyar:
bence olur alkisalkisalkishepimizi yese olmaz mı :lepi:
Bu yazıyı Twilight sitelerinde gezinirken bir blogta buldum, yazan arkadaşa duygularıma tercüman olduğu için teşekkür ederim sırnaşık şey
-------------------------------------
Bazı acı gerçekler....
Stephenie Meyer'in Twilight'ını,New Moon'unu,Eclipse'ini ya da Breaking Dawn'ını okuduktan sonra sen de sevgilinde bunların olmasını istedin;
-Piyano çalmasını,
-Seni olası bir kazadan sadece yumruğuyla koruyabilmesini,
-Sana Romeo ve Juliet'ten alıntı yapmasını,
-Ateşli bayan bir garsonu şaşkına çevirirken bile sadece sana bakmasını,
-Senin olmadığın bir dünyada yaşamak istememesini
-Senin için ninni yazmasını,
-İnsanların zihnini okuyarak olabilecekleri tahmin edebilmesini..
..ve daha birçok şey..
Kaçımız Twilight'ı bitirip rafa koyduktan sonra.. Off çekip..Böyle bir ütopik prens dilemedik ki?..
Kaçımız gel beni de ısır razıyım demedik ki?
Kaçımız New Moon'u okurken orman bölümünde Edward Bella'ya veda ederken
-Dur!Gitme.. demedik ki?
Kaçımız Jacop'lı kısımları hışımla geçip Edward'ımızı bulmadık ki?
Kaçımız Edward'ın o karşı koyamayacağı kadar fazla olan öldürme isteğinin bile önüne geçen sevgisine hayran olmadık ki?
Kaçımızın sevgilisinden ayrılma sebebi olmadı ki?
Kaçımız Edward adını duyduğunda bile etrafına heyecanla bakmadı ki?
Kaçımız Alice'in o sempatik tavırlarına hayran olmadı ki..
Kaçımız New Moon'da Alice'in yerinde olup,sarı porsche kullanmayı istemedik ki?
Kaçımız Eclipse'da Bella Jacop'ı öperken içimizden küfür etmedik ki? (jacop severler ayrı)
Kaçımız Twilight'tan sonra; Sense and Sensibility' i,
New Moon'dan sonra; Romeo & Juliet'i, Eclipse'dan sonra; Wuthering Heights'ı okumadık ki?
Kaçımız Eclipse'dan sonra.. hırçın Edward'ımı özledim demedik ki?
Kaçımız gece yarısı Edward'ın odasına gelmesine bitmedik ki!!!!?
Kaçımız bu uğurda camımızı bile açık bırakıp gelmesini bekleyip,hasta olmadık kii?
Biliyorum ki bundan sonra.. kolay kolay aşık olamayacağız..Aşkın ne derece güzel olabileceğini,bir erkeğin ne derece mükemmel olabileceğinin farkına vardıktan sonra..
Ama yine de bize bu güzel aşkı tattıran Stephenie 'ye sonsuz teşekkürler!!
Alıntıdır
haftasonu da yokum ya, yazmayın çok oku oku başım döndü :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
amanııınnn benim hiç değülse çocuğum yok lülülülülülü
edfırtlı sahnelere bak bol bol, bellanın olduğu la push sahnesini falan geç delikafaduldendelikafadulden
bence olur alkisalkisalkis
muhteşem ya, aynı biz sositososito
ayy harikasınızz
ben nie hiç izlemedim yaa cahil miyim neyim :mymeka: gıcık oldum kendime :mymeka:
nerden izlenio ki bu
kuzum indir netten ya da kk da online filmlerde var twilight yanlız görüntü kalitesi ve alt yazılar o kadar iyi değil :1no2:
izle hemen çok seveceksin:lepi:
ayy harikasınızz
ben nie hiç izlemedim yaa cahil miyim neyim :mymeka: gıcık oldum kendime :mymeka:
nerden izlenio ki bu
tuce bu edfırt sevgisi çocuklu kadınım evliyim kocam var demiyo :1no2:napcaz biz yaa artık vicdan yapmaya başladımsenağlamasenağlama
yakında birderedim var topiğine düşçes hepimiz ince hastalık sahibi olup mirmirmirmir
edfırtlı sahnelere bak bol bol, bellanın olduğu la push sahnesini falan geç delikafaduldendelikafadulden
yakında birderedim var topiğine düşçes hepimiz ince hastalık sahibi olup mirmirmirmir
evet ya konu falan mı açsak bir vampire aşık oldum diye
belki biri bize yardımcı olur -tatlicadiarzu-
canım çok doğru söylüyorsun kaydirigubbakcemile5
belkim birileri derdimize çare olur -tatlicadiarzu-
vardır elbet her derdin dermanı yeterki söyle demiş atalarımız Şeniz
bizim derdimizin tek dermanı edward ama o da yok ki :çok üzgünüm:
ben en iyisi şafak vaktini okumaya gideyim :a015::a015:
kaçıncı sayfadasın şekerim