- 5 Ağustos 2007
- 655
- 3
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birimizden bir eğer bir gün vampir olursa diğerlerinide vampir yapmak için söz versin:roflol::roflol::roflol::icecream:
birde filmde en sevdiğim sahnelerden biri cullenlerin baseball oynamalarıydı. fonda çalan şarkı müthiş.Muse söylüyor: supermassive black hole. Bütün gün pc de çaldı vallaha..
birde filmde en sevdiğim sahnelerden biri cullenlerin baseball oynamalarıydı. fonda çalan şarkı müthiş.Muse söylüyor: supermassive black hole. Bütün gün pc de çaldı vallaha..
evet harika bir şarkı bencede ama yinede baloda dansettikleri şarkıyı daha çok seviyorum
iron & wine flightless bird :asigim:
cullenların evcil kuçu kuçusu kaydirigubbakcemile2 seviyorum ben jacobı yaa hihoyyyt
bende o deligıs bunların evine lik gittiğinde ailesi ile tanışırken , babaları birini tanıştırdı '' buda ailemizin yeni vejeteryanı '' die..
çocuğun halini gördünüz mü o anda -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
çok komikti yaa resmen biftek gibi bakıyodu kızaa çok gülmüştüm kaydirigubbakcemile2
garibim jasper. zaten en tuhaf o bakıyordu yiyecek gibi. Kitapta bella fazla onun yanında kalmak istemiyordu. Birde kitapta rosali çok güzeldi. fakat filmde pek beğenmedim daha güzel birini bulabilirlerdi. fakat alice bayıldım çok tatlı.Dr. cullen de çok yakışıklı bence
tıklayın bakiimmmmmmmmm benden ossun
Cullen vampires play baseball [Twilight] Extreme quality on Yahoo! Video
ben söz veriyorum :CüvCüv:önce senden başlıycam:jeyyar::jeyyar:
ölürüm ben emmett için ölürümmmmmmm yaaaa Şeniz Şeniz
alice ve jasperın hareketleri çok hoş özellikle jasper sopayla artistik hareketler yapıyo ya dikkat ettiniz mi kızlar :asigim:
bak söz aldım sende ve BaiLeyS eğer cayarsanız sizi aro'ya veririm ona göre:1closedeyes:şakkıdı
bak söz aldım sende ve BaiLeyS eğer cayarsanız sizi aro'ya veririm ona göre:1closedeyes:şakkıdı
seninki beddua olmuyorki:mymekalsa olsa bildiğin dua olur cayarsa bella gibi olsunmuş :mymeka:merak etme cullen sözü :lepi: cayarsam bella gibin olayım -tatlicadiarzu-
oluuuurrr aro da fena del yakuşuklu herüf belkem o beni vampire dönüştürür:roflol::roflol:
teşekkür ederim canım. en çok emmet ile edwardın çarpıştığı sahne hoşuma gidiyor. jasper ve alicede müthiş. Allahım çok güzel şarkı ya. sözleri hele!! çok uyuyor.:asigim:
seninki beddua olmuyorki:mymekalsa olsa bildiğin dua olur cayarsa bella gibi olsunmuş :mymeka:
vampir olma için aro'ya bile razsın yani:jeyyar: