Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

birde filmde en sevdiğim sahnelerden biri cullenlerin baseball oynamalarıydı. fonda çalan şarkı müthiş.Muse söylüyor: supermassive black hole. Bütün gün pc de çaldı vallaha..

birde filmde en sevdiğim sahnelerden biri cullenlerin baseball oynamalarıydı. fonda çalan şarkı müthiş.Muse söylüyor: supermassive black hole. Bütün gün pc de çaldı vallaha..

evet harika bir şarkı bencede ama yinede baloda dansettikleri şarkıyı daha çok seviyorum
iron & wine flightless bird :asigim:

bende o deligıs bunların evine lik gittiğinde ailesi ile tanışırken , babaları birini tanıştırdı '' buda ailemizin yeni vejeteryanı '' die..
çocuğun halini gördünüz mü o anda -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
çok komikti yaa resmen biftek gibi bakıyodu kızaa çok gülmüştüm kaydirigubbakcemile2

[/INDENT]
cullenların evcil kuçu kuçusu kaydirigubbakcemile2 seviyorum ben jacobı yaa hihoyyyt

bende seviyorum o köpeyi :1hug:eek: bütün kitabın içindeki karekterleride seviyorum alkisalkisalkissadece bells cadusunu sevmiyorum kötükedihüsoacaba nedeni edoşmudurki:asigim::asigim:

bende o deligıs bunların evine lik gittiğinde ailesi ile tanışırken , babaları birini tanıştırdı '' buda ailemizin yeni vejeteryanı '' die..
çocuğun halini gördünüz mü o anda -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
çok komikti yaa resmen biftek gibi bakıyodu kızaa çok gülmüştüm kaydirigubbakcemile2

garibim jasper. zaten en tuhaf o bakıyordu yiyecek gibi. Kitapta bella fazla onun yanında kalmak istemiyordu. Birde kitapta rosali çok güzeldi. fakat filmde pek beğenmedim daha güzel birini bulabilirlerdi. fakat alice bayıldım çok tatlı.Dr. cullen de çok yakışıklı bence

garibim jasper. zaten en tuhaf o bakıyordu yiyecek gibi. Kitapta bella fazla onun yanında kalmak istemiyordu. Birde kitapta rosali çok güzeldi. fakat filmde pek beğenmedim daha güzel birini bulabilirlerdi. fakat alice bayıldım çok tatlı.Dr. cullen de çok yakışıklı bence

kitabı okumadım filmi izledim..
karakterlerin hiç birini tanımıyorum tek tanıdıgım edfırt :nazar:
diğerleri benim için edfirtın akrabaları..
okadar :nazar:

ölürüm ben emmett için ölürümmmmmmm yaaaa Şeniz Şeniz

alice ve jasperın hareketleri çok hoş özellikle jasper sopayla artistik hareketler yapıyo ya dikkat ettiniz mi kızlar :asigim:

teşekkür ederim canım. en çok emmet ile edwardın çarpıştığı sahne hoşuma gidiyor. jasper ve alicede müthiş. Allahım çok güzel şarkı ya. sözleri hele!! çok uyuyor.:asigim:

merak etme cullen sözü :lepi: cayarsam bella gibin olayım -tatlicadiarzu-
seninki beddua olmuyorki:mymeka:eek:lsa olsa bildiğin dua olur cayarsa bella gibi olsunmuş :mymeka:
oluuuurrr aro da fena del yakuşuklu herüf belkem o beni vampire dönüştürür:roflol::roflol:

vampir olma için aro'ya bile razsın yani:jeyyar:

teşekkür ederim canım. en çok emmet ile edwardın çarpıştığı sahne hoşuma gidiyor. jasper ve alicede müthiş. Allahım çok güzel şarkı ya. sözleri hele!! çok uyuyor.:asigim:

o sahnede çok hoş
sonra bella rosalie aleyhine karar veriyor ya emmettın tepkisi çok hoş
babe come on , it's just a game :) o anda çıldırıyorum emmett için yaw ŞenizŞeniz

Çeşitli Yaş gruplarından Twilight yorumları

Bir blog okudum ve çeşitli yaş gurubundan meslek grubundan insanların düşünceleri beni hiçte şaşırtmadı. Twilight için genç kesime hitap ediyor diyenlere yanıtlar =)) Türkiyeden değildi yabancı bir siteden alıntı:1closedeyes:

1- Twilight annesi =)

38 yaşında çalışan bir anneyim. Ve son 6 ayda tüm seriyi 3 kere okudum. Dolabımın içinde edward'ın bir posteri var. 6 Yaşındaki evladım eve gelen herkeze bu posteri göstermek istiyor ama ona bunun anneciğin küçük sırrı olduğunu hatırlatıyorum zuha Ayrıca işte ara verdiğim zamanlarda bu siteye giriyorum . Çok saçma ama edward'ı düşünmeden edemiyorum

2- Love ( takma adı)

Yalnız değilsin. 22 yaşındayım ve hemşireyim. Bu serinin sadece genç kızlar için olduğuna inanmıyorum. Kendim kadar saplantılı olan birkaç profesyonel kadında tanıyorum. Bu konu diğer hemşireler arasında da konuşuluyor. DVD için bekleyemiyorum

3- Valarie

35 yaşındayım ve bir avukatın yanında çalışıyorum. Ve burada oturmuş senin bloğunu okuyorum. ayrıca kızlarımda benim twilight'a takıntılı olduğumu söylüyor. Bende onlara çok haklısınız diyorum.

4- PaRaMoRe

28 yaşında bir harita teknikeriyim Grin tüm seriyi ingilizce okuduğum gibi ( hatta breaking dawn'ı 3 kere okudum ingilizce jacob'ın kitabını atladım tabi son iki bölümü hariç zuha ) türkçe çevirisinde twilight ve new moon'u 2 kere eclipse'i ise bir kere okudum . odamda edward'ın posteri yok. x-flies'ın the truth is out there yazılı posteri var ve ben onu twilight'a bağlayarak bellaya bir mesaj verdiğini düşünebilecek kadar çok seviyorum =))) ablam şuanda seriye başlamak istiyor bende twilight'ı istedi ama ben yarın host adında süper bir kitap alacağımı bence ilk önce onu okuması gerektiğini söyleyip kitabı ortadan yok etmeyi planlıyorum Grin kahretsin paylaşamam kırıştırır:roflol::roflol::roflol:​

seninki beddua olmuyorki:mymeka:eek:lsa olsa bildiğin dua olur cayarsa bella gibi olsunmuş :mymeka:

vampir olma için aro'ya bile razsın yani:jeyyar:

:roflol::roflol: tamam ya cayarsam victoria gibi kötü vampir olayım oldu mu kaydirigubbakcemile3

X