Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kızlar ya göçebeyi de okuyun o da idare eder sizi bi süre..... yine 2 aşk arasında kalan bir ruh var ve hayal gücünü zorlayan bir konu gerçekten

canım stephenie abla filmde var dikkat ettin mi hihoyyyt

aaa dikkat etmedim nerde oynuyo ne rolunde

buarada şafak vaktini bitirince göçebeyi okumaya başlıycam onuda merak ediyorum sanırım o tek kitap devamı olmıycak

aaa dikkat etmedim nerde oynuyo ne rolunde

canım bella ile babası cafede yemek yerken barda oturan bir bayan var hafif toplu şirin bi bayan işte birkaç sn görünüyor o kadar

buarada şafak vaktini bitirince göçebeyi okumaya başlıycam onuda merak ediyorum sanırım o tek kitap devamı olmıycak

tek kitap canım devamının olacağını sanmam oku çok enteresan bir konusu var
stephenie ablanın her çıkardığı kitabı alıcam hayal gücü çok iyi gerçekten :1rolleyes:

robert olarak değilde edward onu çekici yapan. Allahım ben ne diyom evli barklı kadın bide 4 yaşında kızı var tüüüü

eminim o kitapta güzeldir ama bunların yerini tutarmı bilemiycem serinin devamını yazsa ne de olsa ölümsüzler kaydirigubbakcemile3

kızlar bir yerde okumuştum şafak vaktinden sonra midnight sun çıkacakmış. Hikayeyi bu sefer anlatan taraf edward

robert olarak değilde edward onu çekici yapan. Allahım ben ne diyom evli barklı kadın bide 4 yaşında kızı var tüüüü

haklısın canım robert robert iken pek de çekici değil
hem yanlız değilsin evli çoluk çocuk sahibi olup da bu cümleleri kuran başka çılgınlarda var burda kaydirigubbakcemile3 bu edward hayatımızın ortasına öyle bir daldı ki çıkaramıyoruz malesef :çok üzgünüm:

eminim o kitapta güzeldir ama bunların yerini tutarmı bilemiycem serinin devamını yazsa ne de olsa ölümsüzler kaydirigubbakcemile3

evet ya ne güzel olurdu devamınıda yazsa :asigim: yok cnm bu serinin yerini tutamaz göçebe zaten konu olarak farklı hafiften psikolojik gerilim yerimseniben

neyse ben haber saatinde biraz daha okuyım kitabımı 100 sayfa kadar kaldı görüşürüz snra :a015:

boşver canım napalım bende evli hemde 2 çocuklu gadınımkaydirigubbakcemile5ama şimdi edfırtta edfırt yani :asigim::asigim:gelde söyleme bunu herkeslere:jeyyar::jeyyar:

bn bir gidim de yine alacakaranlığı izleyim
edfırt saatim geldii dayanmıyorum
günde en az bi doz olmazs olmazım oldı
edfıırttt kurbanım snaa
beni yeeeeeeee:jeyyar:

tucem kızacak baya muhabbet etmişiz :):)

Ben kızmıcam sanki :mymeka: Az film izliyim dedim kaç sayfa yazmışınız :dilcikar:

ya bu arada edfırtın little ashes filmini indirebilen, alabilen, bulabilen var mı :1no2:

Bakındım bende canım, online olarak izlenebiliyor, başka bulursam haber veririm sana Şeniz

kızlar ya göçebeyi de okuyun o da idare eder sizi bi süre..... yine 2 aşk arasında kalan bir ruh var ve hayal gücünü zorlayan bir konu gerçekten

Başladım dün, kitabın ilk sayfalarından anlamadım noluyor, sonradan anladım, ne hayal gücü var kadında yahu :roflol::roflol: Yalnız bu kitap bitmez yani, birinin kafasına atsan yarılır be :roflol::roflol:

Serap hoşgeldin aramızaŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…