Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

bu seni seviyorum un filmi var bizde yaa bende izleyim barimm neyim eksik mirmirmirmir

Kaynak: lion_lamb: Twilight Spesh, Bliss Magazine (UK)
çeviri: der fisch
Robert Pattinson - Bliss Magazine UK

"Hiç Aşık Olmadım"

Bugün Pazartesi ve saat şu an 9:30.Normalde ünlüleri çekmek için dışarıda olurduk ama bir sebepten dolayı içerideyiz.Hemde çok iyi bir sebepten dolayı!

Günümüzün en seksi aktörlerinden biri olan Robert Pattinson ile telefonda bir röportaj yapacağız.Rob bizi sonunda aradığında,hiç beklemediğimiz kadar utangaçtı ama selamalşmaları geçtikten sonra açıldı ve alaycı,büyüleyici sesiyle kulaklarımızı keyiflendirdi.Onu seviyoruz!

-Twilight romantik bir vampir filmi.Biliyoruz ki vampir değilsin,peki romantik misin?
-Romantik olmaya çalışıyorum.Hiç aşık olmadım ama olabildiği kadar romantik olmaya çalışırım.

-Vay canına!Buna inanmakta güçlük çekiyoruz.Aşkın nesi var?
-(gülüşmeler)ılk öpüşmem 12 yaşımdayken oldu ama 18 yaşımdan beri hiç kız arkadaşım yok.Okulda biraz yalnız bir tiptim,bayağı bir asosyaldim.Eğer biri aşık olduğunu söylerse "Ne kadar aptallar" diye düşünürdüm. (harbi diyorum aynı ben xD)

-Demekki hiç aşık olmadın,peki hiç kalbin kırıldımı?-Bilmem.ıkiye ayrılmadı ama belki biraz çatladı.

-Kristen'la hemen arkadaş mı oldunuz?-Başta,"O çok ciddi olduğu için bende çok ciddi olmalıyım" diye düşündüm ve iki aya yakın konuşmadım.Sanırım biraz abartmışım.

-Peki işe yaradı mı?Sette romantizm varmıydı?-Garipti.Kristen'la aramızda kesinlikle birşey vardı.Sahneler biraz fazlaydı ve özellikle potansiyel sevgili olabilecek biriyle uzun süre birlikte çalışıyorsanız,oalya alışıyorsunuz.Ama gerçek hayattaki romantizm hakkında birşey söyleyemem.Bunu hep ciddiye almışımdır.

-Gerçekten mi?Kristen'a evlenme teklif ettiğini duyduk.Bunun doğru olmadığını söyle! ()
-Bunun ne zaman olduğunu bile hatırlayamıyorum.Kristen "Evet,yaptın bunu" diyordu, bense "oh." Bir başka kız bir hafta sonra bana mesaj attı ve "Hala evleniyor muyuz?" dedi.Ve bende dün biriyle evlenmiş olmam gerektiğini düşündüm.Bu sık sık yaşadığım birşey oldu artık!

-Zac Efron'ın ıngiliz versiyonu olmaya hazır mısın? (alaka YOK!)
-Henüz o kadar iyi olduğumu düşünmüyorum ama suratımı tişörtlerde görmek eğlenceli.Onu pek kendim olarak görmüyorum.Şanslıyım ki,o kadar da fazla yapmam gerekn birşey yok çünkü genelde kara kara düşünen bir vampiri canlandırıyorum.Açık ve net olmam gerekmiyor.Bu büyük olayın bir parçası olduğum için minnettarım.Yani insanın hayatında böyle birşey fazla olmaz.Ve sanırım ben buna Harry Potter'la başladım.Manyaktı!

-Kim tarafından?
-Annem!

-Hayranların senin için deli oluyorlardır herhalde.Onlardan gelen tüm mailleri okuyor musun?
-Evet,tonlarcasını hemde.Harika şeyler de geliyor.Çok güzel kitaplar geldi mesela.ıçinde notlar olan,harika bir kitabı bana bir fan sitesi hediye etti.Bunu yapmak çok uzun sürer.Ve başka biri de Charles Baudelaire'in şiir kitabını hediye etti.(eski bir Fransız şair).Şu an onu okuyorum.

-Senin oyuncak bebeğinin yapıldığından haberin var mı?-Evet,çok hoşuma gitti.Oyuncak bebekler harikadır.Gerçekten,tüm istediğim bu.Arkamda küçük bir buton olsun ve ona basarak birşeyler yapabileyim.

-Kalabalık senin için çığlık atarken aklından neler geçiyor?-Ortaçağ savaşlarında olmak gibi!

-Kulağa korkunç geliyor.Peki seni ne korkutur?-Karanlıktan nefret ederim.Kabus görmekten de nefret ederdim,bu yüzden uyumadan önce kabuslar hakkında düşünürüm ve kendi kabusumu yaratırım.Şimdiyse ciddi hastalıklar konusunda endişeliyim.Hiç bir zaman hasta olmamayı dilerdim.

-Saçların hakkında sormayı unuttuk.Nasıl her zaman havaya dikik olmalarını sağlıyorsun? )-Bilmiyorum,Herhalde sürekli elimle geriye attığım içindir.Bunu her zaman yapıyorum.Saçımın başlı başına bir olay haline gelmesi çok komik bence.Kesilmesi gerek ve ben suratımda saçımı hissetmek istemiyorum.Şimdiyse,imza tarzım oldu o!Kesinlikle yakında kestireceğim.​

Son düzenleme:

eh aşık olmaması normal çünkü beni daha görmedi şakkıdı

çeviri: der fisch
kaynak:Twilight - Interview With Kristen Stewart : TC Games And More

iyi seyirler

Stephenie Meyer'ın başarılı vampir romanı Twilight'ın kalbindeki uyumsuz ergen Bella'yı genç oyuncu Kristen Steward canlandırıyor.Role farklı bir seviye getiyor ve bu tutku,genç yaşını saklıyor.Ama Steward uzun zamandır profesyonel,11 yaşında ilk filminde,Jodie Foster'ın kızı rolünde "Panik Odası" nda oynadı.

Twilight'da,Kristen,boşanmış babasıyla yaşamak için Washington Forks'a taşınan 17 yaşında bir kızı canlandırıyor.Kendini burada Edward'a aşık olarak buluyor;sonradan yüzyıllık bir vampir olduğu ve kanemici ailesiyle yaşadığını öğrendiği gizemli,genç bir adama.

Rob'un sana evlenme teklif ettiği doğru mu?
Evet,yani,ne kadar ciddiydi bilmiyorum ama evet,etti.

Nasıl oldu?

Bir anda oldu işte.Birlikte çok zaman geçirdik,gerçekten çok.Çoğu zaman birlikte yorulduk.Bilirsiniz ya...

Şimdiden birçok hayran edindin,şimdiye kadar karşılaştığın fanlar nasıldı?

Çoğunlukla pozitif ve bu çok etkileyici.Aslında onlarla biraz uğraşmak zorunda kalıyorum.Bu gibi durumlarda bir dakika bekliyorum ve...suratımdaki gülümsemeyi koruyabileceğimi ve ağzımdan onların beni çarmıha germesine sebep olacak salak bir kelime çıkmamasını umuyorum.Ama bu iyi.Bir konuda çok tutkulu olmaları çok güzel.Demek istiyorum ki,bende kitabı onlar kadar önemsiyorum..

Bu rolü gerçek gibi yapıp,karakterinle bağlantı kurmak istiyorsun ama öbür tarafta,bu izleyenlerin oylarına kalmış bir şey.Hayranlarının tepkisinden kendini sorumlu hissediyormusun?Bu,performansını nasıl etkiledi?

Hikayede kendimi çok sorumlu hissettim önce.Ve karakterde...Eğer yapmazsan,eğer seni çok zorlayan o kısmı nasıl oynayacağını anlamazsan,hayranlar tam o sayfada ölmüş bile olsa bunun bir anlamı olmaz.Benim hayranlar hakkında düşüncemi daha güçlü kıldı bu.Filmi yaparken hayranlar hakkında fazla birşey bilmiyordum.Fazla dikkat etmiyordum ve stüdyolarımızı,setlerimizi ziyaret ediyorlardı,çok sevinçliydiler.Ve herkes "ünlü" moduna giriyordu tüm bu zaman zarfında.Bense "daha filmi bitirmedik.Hiç mi gazete okumuyorsunuz?Filmin nasıl olacağını şimdiden görebiliyormusunuz?" .. Aynı zamanda düşündüm ki,eğer karakter hakkında herkesin fikrini dikkate alırsan ve bunları Bella'ya uygularsan,onu hemen asılıp da kavrayabileceğin biri olarak göremezsin.Sen olayı,onun üzerinden yaşadın,bu yüzden kendini onun pozisyonunda düşünmelisin,bu yüzden herkesi bu konuda tatmin edemem.Ben kendinden en az ekleme yapan karakteri oynuyorum.Sanki olayı başından sonuna kadar Kristen yaşamış gibi.Sanki ben sadece garip olaylar yaşamış öylesine bir kızmışım gibi.

Bir oyuncu olarak,bitmez tükenmez film kontratlarını imzalamak fazla yaşadığın bir şey mi?

Karar verdiğim doğrultuda,gittiği yere kadar takip etmeye hazırım.İkinciyi,üçüncüyü ve dördüncüyü de.Yine,bunlar sorumluluk hissettiğimden kaynaklanıyor biraz.Ben filmde bir kıvılcım görürsem o filmi yaparım.

Yönetmen Catherine Hardwicke ile çalışma sürecinden bahsedermisin?

Evet.O..aslında bu kelimeyi bulmak çok zor.O biraz eksantrik.Onunla ilk tanıştığınızda "vay canına,sen kesinlikle delisin" dersiniz.Yani,ben bu kadını seviyorum.Ama onunla ilgili birşey var ki,eğer bir şey yazılmışsa onu farklı yollarla çekebilirsiniz ama onun duygusal anlayışı,temel anlayış biçimi gibi.Olayları zor hale getirmiyor.

Geçen Entertainment Weekly degisindeki Twilight'ın çekimiyle ilgili hikayede,sanki senin onun rolü hakkında konuşman Rob'da takıntı olmuştu.Bu doğru mu?

Evet,burada o kadar insan ve ekip toplanmış bir film çekiyorlar,bu hepimizde var.Ama evet,Rob bazen bir sahneyi o sakinleşene kadar çekemememize sabep oluyor.Ben onun hakkında onunla konuşuyorum bazen ve bundan nefret ediyor.Sanki sorun her zaman senin ona "hayır,gerçekten iyiydin",o da "hayır,sence bu laflara ihtiyacım var mı?" demesiymiş gibi.Yani onun oynadığı kısımlarla ilgili yapması gereken çok şey var gibi.

Film promosyonu olarak bazı alışveriş merkezlerine gidecekmiş ekip.Sende buna dahil misin?

Sanırım ben de 2 yere gideceğim.

Buna hazır mısın,heyecanlı fanlara?

Evet,Roma'da bir kitap imzalama günümüz vardı.Binayı terkederken,arabaya binemedim.Aslında çok korkunçtu.Güvenlik görevlileri tarafından sürüklenmek zorunda kaldım.Ayaklarımın üzerinde bile duramıyordum.Sonra da arabaya fırlatıldım;eğer fırlatılmasaydım,gerçekten ezilecektim.Çok garipti.Bir ababanın içine fırlatılmıştım,kapısı aniden kapanmıştı ve araba birden sallanmaya başlamıştı.Benimle hiçbir alakası olmayan bir şekilde.Bu gerçekten gerçeküstü bir deneyim çünkü kendi kendime diyorum ki "Ah Tanrım,neden?" Ama yinede bunlar geçince herşey iyiydi.Sanırım bu deneyim yer altından girişi olan yüksek güvenlik önlemleri alınmış bir yerdi.Hepimiz korunuyorduk.Bundan sonra etrafımda 15 iri yarı adam olmasan hiçbir yere gitmem.

Silinmesinden üzüntü duyduğun sahneler var mı?

Ben filmi bir kez gördüm ve hiç bir sahne silinmemişti.Aslında tek bir şey silinmişti.Ama orası belki biraz gereksiz gibiydi.Ana o sahnede yürüyüp konuşuyoruduk ve fazla bir şey yoktu.Sanırım o sahneyi çıkaranlar,biraz karakterlerimizin dışına çıktığımızı düşündüler ki ben buna kesinlikle katılmıyorum,ama bunu gördüğümde üzüldüm.Ama öyle iyi birleştirdiler ki görmek için bende sabırsızlanıyorum.

Bir örnek verebilirmisin?

Mesela ağaçlarda çektiğimiz zor sahneler.Orada Ed,beni yukarı çıkarıp dünyanın en güzel manzarasını gösteriyordu.Ve bende diyordum ki-çok salakça geliyor ama filmdeki laflarım bunlar- "burası varolmayan bir yer gibi" ve o da diyordu ki "benim dünyamda var ama" işte bu Rob'un lafları.

Bu fragmanda var!

Evet biliyorum,biliyorum.Biraz garip olduğunu biliyorum.​

günaydın edwardçılarrrrrrrrrrr delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ayy yorumlara cok güldüm yaaa kaydirigubbakcemile2
nedense gerçekte türklerde fln böyleleri olmaz yasakkelime

malibum böylesini yurtdışında bulma ihtimalim olsaydı inan Türkiye de 1 sn bile durmazdım :1ninca:

ya bu arada edfırtın little ashes filmini indirebilen, alabilen, bulabilen var mı :1no2:

malibum böylesini yurtdışında bulma ihtimalim olsaydı inan Türkiye de 1 sn bile durmazdım :1ninca:

ben gittiğimde bakarım ortalığa kısçelerim şakkıdı
varsa benzeri bişiler hepinice haber salarım dertlenmeyin hihoyyyt
öncelikle ben bi bakarım tadına tabi :1closedeyes:

hepimize birden nasıl aşık olacak :a015:

olmasa da olur
bizim aşkımız yeter süprizzzzz

imza
psikopat hayran

bu arada bişi sorcam..
edvırtçım filmde o deli gısla sevişmediydi demi hiç ?
ben öle hatırlıyorum
arada kamera gökyüzüne açılıyodu ama ben aklıma kötü şeyler getirmedim hiç

evet bak bakalım belki ingiltere de vardır edfırt ingilizdi dimi yahu kaydirigubbakcemile2
tadına bak ama dudaklarla koltuk altına dokunma onlar sahipli -tatlicadiarzu-

bu arada bişi sorcam..
ben öle hatırlıyorum

yok edfırt yapmaz öyle kötü şeyler :jeyyar:
evlenmeden olmaz diyenlerden yani :icecream:

evet bak bakalım belki ingiltere de vardır edfırt ingilizdi dimi yahu kaydirigubbakcemile2

fala ingiltere de yohsa bilem edfırtçıkların çoğunlukla kümelendikleri bölgelere giderm alimallah :1closedeyes:

dedikin yerler seeeiin ossun tamam ..:lepi:
bende güneş altında kristalleşen gögsünü alırım :1closedeyes:

bu arada bişi sorcam..
ben öle hatırlıyorum
evlendikten sonra olanlar oluyor :a015::a015:
dudaklar benim, koltukaltı BaiLeySimin valla karışmam sonra hihoyyyt
yok edfırt yapmaz öyle kötü şeyler :jeyyar:
evlenmeden olmaz diyenlerden yani :icecream:

:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…