- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 43
yok edfırt yapmaz öyle kötü şeyler :jeyyar:
evlenmeden olmaz diyenlerden yani :icecream:
canım kızlar filmi izlemiş süpermiş mutlaka izleyin diyor edfırtımla bir ilgisi yok yani :asigim:
evlendikten sonra olanlar oluyor :a015::a015:
dudaklar benim, koltukaltı BaiLeySimin valla karışmam sonra hihoyyyt
:çok üzgünüm:
oyy kıyamam namıslı irkek
anadım çiçemŞeniz
isleyek madem napalım
peki bişi dicem , kitapta mı evlendiler?
ben kitabı okumadım , filmi izledım sadece..
korkuyorum şimdi kitabı okursam aynı tadı alamayabilirim..
oyy kıyamam namıslı irkek
anadım çiçemŞeniz
isleyek madem napalım
peki bişi dicem , kitapta mı evlendiler?
ben kitabı okumadım , filmi izledım sadece..
korkuyorum şimdi kitabı okursam aynı tadı alamayabilirim..
4.kitapta evlendiler, oku bence ya, kitaplar daha bir başka oluyor filmden sonra, edfırtı hayal edersin gamyoncuiremsu
ben geldimmmmmmmm
sendemi saadet zinciri içindesin
heh maşala tam olduk
kızlar benide aranıza kabul edermisiniz? Kafayı yicem vallaha. Alacakaranlık hayatımı değiştirdi.Aklım fikrim hep alacakaranlık...ilk olarak yazılan tüm sayfaları okumadım. Çünki çok tüyolar var. Ben daha 1.kitabı okudum. Sıra yeni ayda.zaten geri kalan kitapları toplu alacagım. Yoksa çıldırabilirim.. ilk kitabı 1 günde okudum.olamaz böyle bir şey. ne aşk.. filmide kitaptan sonra izledim...bayıldım. Kitap ise sanki içine çekiyor.
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
edoşcularrrr
yalnız kızlar var yaaaa kalbimiz birrr PS I LOVE yOU yu ben dün tekrar izledimmmmm
kesinlikleee 2. olarak gerard butler hayranıyımmmmm eheheheheüüüeü
geçmiş olsun arkadaşım senide kaybettik kafamçokkarıştıbiz zaten kendimizden geçmiştik sende katıl ne diyiyimhihoyyyt ayrıca diyer sayfalarıda okumadığın ii olmuş ben bu hatayı yaptım süprizin çoğu gitti-tatlicadiarzu- (başka yerden okumuşdum burdan deyil) bunuda bil daha 1.kitap bu haldeysen bitiediyin zaman daha kötü bir şekilde serinin bütün virüsü seni sarıcak haberin olsun:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kızlar benide aranıza kabul edermisiniz? Kafayı yicem vallaha. Alacakaranlık hayatımı değiştirdi.Aklım fikrim hep alacakaranlık...ilk olarak yazılan tüm sayfaları okumadım. Çünki çok tüyolar var. Ben daha 1.kitabı okudum. Sıra yeni ayda.zaten geri kalan kitapları toplu alacagım. Yoksa çıldırabilirim.. ilk kitabı 1 günde okudum.olamaz böyle bir şey. ne aşk.. filmide kitaptan sonra izledim...bayıldım. Kitap ise sanki içine çekiyor.
slm canım hoşgeldin Şenizselam vampir kardeşliyi selam:içelim::içelim:
sende hoşgeldin canımm Şenizselammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
edoşcularrrr