- 29 Ocak 2008
- 8.190
- 10
:roflol::roflol::roflol: çok saolun kızlar yaa :roflol:
yanlız robın değil edwardın koltuk altı dikkatini çekerim :dilcikar:
iste ikisi de senin olsun :lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol::roflol::roflol: çok saolun kızlar yaa :roflol:
yanlız robın değil edwardın koltuk altı dikkatini çekerim :dilcikar:
Normal Erkekler vs. Edward Cullen
**Normal bir erkek : ''Seni seviyorum!'' der.
**Edward : ''Sen artık benim hayatımsın.'' der.
**Normal bir erkek ''Galiba sana aşık oluyorum.'' der.
**Edward : '' Sonunda aslan kuzuya aşık olur.'' der.
**Normal bir erkek rasgele bir şarkıcıdan, rasgele bir şarkı seçer ve sana onu ithaf eder.
**Edward piyano çalarken kendisinin yaptığı şarkıyı çalar ve okur.(ah ulan ah:Saruboceq:)
**Eğer ölürsen, normal bir erkek kendine başka bir kız bulur.
**Eğer ölürsen, Edward kendini öldürür çünkü sensiz bir hayat, yaşamaya değmez(varmı böyle bir varlık yeryüzünde )
**Normal bir erkek, birbirinizden uzakta olduğunuz zaman, ''Seni özlüyorum.'' der.
**Edward, birbirinizden uzakta olduğunuz zaman, ''Sanki bir yarımı seninle bırakmışım gibi hissediyorum.'' der.:asigim:
*Normal bir erkek ''Sana kaç defa seni sevdiğimi söyledim, bana inan!'' der.
**Edward ''Sana binlerce kez seni sevdiğimi söylememden sonra, nasıl tek bir kelimenin benimle ilgili inancını yıkmasını sağlayabilirsin?'' der.
**Normal bir erkek '' Sen gerçekten benim için çok önemlisin.'' der.
**Edward '' Benim için ne kadar önemli olduğun hakkında bir fikrin var mı? Seni ne kadar çok sevdiğim hakkında bir fikrin?'' der.
**Normal bir erkek '' Senden önce, ben yoktum.'' der.
**Edward '' Senden önce hayatım aysız bir gece gibiydi. Çok karanlıktı ama yıldızlar vardı...Ve sen, gökyüzüme bir meteor gibi girdin. Ve bir anda her şey yanmaya başladı. Parlaklık vardı, güzellik vardı. Sen gittiğinde ve meteor ufka düştüğünde, her şey simsiyah oldu. Hiçbir şey değişmedi ama gözlerim ışık yüzünden kör olmuştu. Artık yıldızları da göremiyordum. Ve artık hiçbir şeyin anlamı yoktu.'' der.senağlamasenağlama
banane bende bir tene edward isityorum :Saruboceq:
iste ikisi de senin olsun :lepi:
bi fotosunu koyun gııı bakim bendeeee :)))
vahşi erkeeem benim :jeyyar:
:asigim::asigim::asigim:ya pazarda çarşıda satılmıyormu alsak bizde:roflol::roflol:cokacimcoookcokacimcoook
O kadar yavaş okumaya çalıştım ama bitti Breaking Dawn'da senağlama Boşlukta kaldım sanki senağlama Daha çok yazsın yaaa senağlama
Ezbuz ya nerden buldun o yazıyı senağlama İnsanın gözüne bu kadar sokulmazki imkansız olan senağlama
Allah ım çok mutsuzum senağlama
:asigim::asigim:
yirim onu ben yaa cokacimcoook
yirim onu ben yaa cokacimcoook
kaydirigubbakcemile5öhh öhhh yerizzzzzzcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
tucem asıl o bizi yiyecek gibi bakıyor :jeyyar:
öbür tarafta bu kadar konuşmuyosunuz nan :mymeka: iyice boşladınız :mymeka:
hakettiniz siz o mesajı, topik boş kaldı günlerdir :mymeka: ben de izlicem o filmi banane mirmirmirmirÖbür topikte bu mesajı görünce korktum be :roflol::roflol::roflol: Ama ben kaçıyorum derken hakikaten kaçtım ya :roflol: P.S. I love you'yu izledim, varya kesin izleyin izlemediyseniz, izlediğim en mükemmel filmlerden biriydi, 10 üzerinden 10 veriyorum :asigim:
ondan ofiste olsa ben çalışmam ki hiççççç delikafaduldendelikafaduldengözüm gönlüm açıldı sabah sabah :asigim: :asigim: :asigim:
her ofise lazım bundan birtane yaa
düşünsenize masada çalışırken omuzlarımıza masaj yapıyomuş..
off allah özel çalışmış bunun için :1closedeyes:
nassız kıslar ?
günaydın edwardçılarrrrrrrrrrr delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ayy yorumlara cok güldüm yaaa kaydirigubbakcemile2
nedense gerçekte türklerde fln böyleleri olmaz yasakkelime