Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

bence bella dönüştükten sonra onunda extra bi özelliği olucak
kitapta rüyaları üzerine çok duruluyo onla ilgili olabilir delikafadulden

yok bellanın özelliği kalkanının olması, edward insanken okuyamıyor ya bellanın düşüncelerini, vampir olunca da diğer vampirlerin de gücü sökmüyor bellaya. sevdiklerini de kalkanın içine alıp koruabiliyor, hatta sonunda kalkanı kafasında uzaklaştırarak edwardın onu okuması bile sağlıyor, o zaman edward görüyor bellanın kendisini ne kadar sevmiş olduğunu :asigim:

aa ba bunu bilmiyodum :)
ekşi sözlükteki yorumları okudum kimse beğenmemiş 4. kitabı
bu kadar iyi bi malzeme ancak bu kadar kötü kullanılabilirdi diyo herkes :S

bence gayet hareketli ve heyecanlı bir kitaptı, hele o vampir klanlarının biraraya gelişi falan, ilk kitaplardaki romantizm yok son kitapta, daha gergin bir olay örgüsü var kaydirigubbakcemile2

onların takıldıkları daha çok edward ın nasıl çocuğunun olucağı tmm bella insan doğurgan ama
edward ..

onların takıldıkları daha çok edward ın nasıl çocuğunun olucağı tmm bella insan doğurgan ama
edward ..

yani aslında vampir olarak ve gerçekte ölü olarak biraz değişik o olaya onlar da şaşırıyor zaten, çünkü bir insanla vampirin böyle bir ilişkisinin olması ihtimali çok düşük. yine de sonunda renesmenin türünün tek örneği olmadığı ortaya çıkıyor:bbo:, bu arada da jacob edward ve bellanın kızına aşık oluyor fisfisfisfisfisfis

ben çok beğendim 4. kitabı
neden beğenmemişlerki :bbo: çok heyecanlı ve sürükleyici bence

çok mutlu bitirmiş
edward ı çok değiştirmiş
reenesme tam bi saçmalıkmış fln bişeler diyolardı
okumadığım için tam bi yorum yapamıyorum

yaşlanıcak mı :1shok:
vampir diilmiydi bu veya yarı insan yarı vampir

kitap sonunda çocuk daha ama, onun bir örneği daha var 150 yıldır mı ne yetişkin (ama) genç görünümünde. tabi yarı vampir ama kalbi atıyor ve sıcakkanlı, dahası büyüyor, yaşlanması daha mantıklı, yoksa sürekli büyür ama sonunda olgun bir benjamin button gibi olurdu -tatlicadiarzu-

edward belladan ayrılarak jacobı kahraman yaptı ya ona yanarım ben klava:

edward teame geri döndün değil mi şimdi kesin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hele bi dönmesin sırnaşık şey

edward belladan ayrılarak jacobı kahraman yaptı ya ona yanarım ben klava:

Dangalak çünkü :mymeka:

Ağzında bakla ıslanmıyor maşallahh :mymeka: İnsan beni bi düşünür be :mymeka: Ben daha 2deyim insaf :mymeka: :çok üzgünüm:

dids ösür dilerim :çok üzgünüm::çok üzgünüm: şekerpare sorunca boş bulundum :çok üzgünüm::1no2: ama yine yapabilirim-tatlicadiarzu-, çabuk oku sen de :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…