Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

10. bölüm, sayfa 187 :çok üzgünüm: Hala gelmedi senağlama Gelsin diye okuyorum senağlama Jacob'ta amma sırnaşık çıktı be :dilcikar:

:roflol: oku okudukça daha da sinir olcaksın hatta tutulmada belladan nefret edeceksin bi ara :mymeka: edward sonlarda çıkacak ortaya :asigim:

:roflol: oku okudukça daha da sinir olcaksın hatta tutulmada belladan nefret edeceksin bi ara :mymeka: edward sonlarda çıkacak ortaya :asigim:

Edward'ı sinir etmesinler topunu ısırırım :mymeka:

Hani Bella Edward'ın sesini duyuyor ya kesin orada Edward ya valla senağlama

kuşum yok bende öyle sandım okurken ama bella sadece hayal görüyor senağlama

ay ben gerçek olduğuna inanmak istiyorum senağlama Edward öylece bırakmaz Bella'yı senağlama Belki Edward tarafından yazarsa çıkar ortaya senağlama ay sapıttım tutmayın beni senağlama

ay ben gerçek olduğuna inanmak istiyorum senağlama Edward öylece bırakmaz Bella'yı senağlama Belki Edward tarafından yazarsa çıkar ortaya senağlama ay sapıttım tutmayın beni senağlama

inanması zor ama ciddi bıraktı pislik :mymeka: yaptığı en büyük hata hemde tüm hayatlarını değiştirecek bir hata :çok üzgünüm:

gitti işte pislük :mymeka::mymeka:

My life was unending,unchanging midnight.It must,by necessity,always be midnight for me.So how was it possible that the sun was rising now,in the middle of my midnight? midnight sun, edward cullen :asigim::asigim::asigim:

Could a dead frozen heart break It felt like mine would... Could a dead frozen heart beat again? It felt like mine was about to." -Midnight Sun, Edward Bella'yı izlerken hem umutsuzluğu hem de Bella'nın kendi adını sayıkladığını duyduğunda heyecanı ve mutluluğu yaşıyor senağlamasenağlama

Edward geri döndüüü :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ay Bella'nın odasında onsuz yaşadıklarını anlatırken ağlama komasına girdim :roflol::roflol:

aşkım benim yaa :asigim::asigim:
midnight ı mı okuyosun kıskandım :dilcikar: şafak vaktini alıp yeniden okuyacak mısın tucem

aşkım benim yaa :asigim::asigim:
midnight ı mı okuyosun kıskandım :dilcikar: şafak vaktini alıp yeniden okuyacak mısın tucem

midnightı okuyorum canım ya, edward saplantı haline geldi artık bunları okuduktan sonra :1no2::1no2: çıktığını gün alırım breaking down'u tabi, alırım da okurum da tekrar :içelim: hatta tekrar tekrar -tatlicadiarzu-

Dün gece Bella'nın kendini uçurumdan attığı yerde :mymeka: kalmıştım, bütün gece okuduğum kısmı kendi hayatıma uyarlanmış şekilde rüyamda gördüm senağlama Sabah kalkıpta kitabı elime nasıl aldığımı bilmiyorum, bu gece güzel bir rüya görücem işallah :roflol::roflol: Allah ım sen aklıma mukayet ol :Saruboceq:

hepimizin :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…