neresindesin :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
10. bölüm, sayfa 187 :çok üzgünüm: Hala gelmedi senağlama Gelsin diye okuyorum senağlama Jacob'ta amma sırnaşık çıktı be :dilcikar:
:roflol: oku okudukça daha da sinir olcaksın hatta tutulmada belladan nefret edeceksin bi ara :mymeka: edward sonlarda çıkacak ortaya :asigim:
New Moon okuyorum ben :çok üzgünüm:
oo sen şu anda salya sümük modundasın:a015::a015:
Edward'ı sinir etmesinler topunu ısırırım :mymeka:
Hani Bella Edward'ın sesini duyuyor ya kesin orada Edward ya valla senağlama
kuşum yok bende öyle sandım okurken ama bella sadece hayal görüyor senağlama
ay ben gerçek olduğuna inanmak istiyorum senağlama Edward öylece bırakmaz Bella'yı senağlama Belki Edward tarafından yazarsa çıkar ortaya senağlama ay sapıttım tutmayın beni senağlama
ay ben gerçek olduğuna inanmak istiyorum senağlama Edward öylece bırakmaz Bella'yı senağlama Belki Edward tarafından yazarsa çıkar ortaya senağlama ay sapıttım tutmayın beni senağlama
Edward geri döndüüü :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ay Bella'nın odasında onsuz yaşadıklarını anlatırken ağlama komasına girdim :roflol::roflol:
Could a dead frozen heart break It felt like mine would... Could a dead frozen heart beat again? It felt like mine was about to." -Midnight Sun, Edward Bella'yı izlerken hem umutsuzluğu hem de Bella'nın kendi adını sayıkladığını duyduğunda heyecanı ve mutluluğu yaşıyor senağlamasenağlama
baya hızlı ilerlemişsin ne çabuk bitirdin kız kaydirigubbakcemile3
aşkım benim yaa :asigim::asigim:
midnight ı mı okuyosun kıskandım :dilcikar: şafak vaktini alıp yeniden okuyacak mısın tucem
Dün gece Bella'nın kendini uçurumdan attığı yerde :mymeka: kalmıştım, bütün gece okuduğum kısmı kendi hayatıma uyarlanmış şekilde rüyamda gördüm senağlama Sabah kalkıpta kitabı elime nasıl aldığımı bilmiyorum, bu gece güzel bir rüya görücem işallah :roflol::roflol: Allah ım sen aklıma mukayet ol :Saruboceq: