- 26 Eylül 2007
- 6.481
- 23
- 44
bravo valla dids, edwardın olmadığı kısımda kitap ilerlemiyordu sanki ya
İçim acıya acıya okudum valla senağlama sırf geri dönsün diye, çatlat kendini öldürtücekti az daha senağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bravo valla dids, edwardın olmadığı kısımda kitap ilerlemiyordu sanki ya
İçim acıya acıya okudum valla senağlama sırf geri dönsün diye, çatlat kendini öldürtücekti az daha senağlama
böyle bir erkek neden yok tanrım :a015::a015:
edward belladan ayrılarak jacobı kahraman yaptı ya ona yanarım ben klava:
kızlarrrr
4. kitabınçevirisini buldum nette tamamı değil ama bi kısmı
çok güzelldi ya off
ne zaman gelicek bu 15 i senağlama
edward teame geri döndün değil mi şimdi kesin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlarrrr
4. kitabınçevirisini buldum nette tamamı değil ama bi kısmı
çok güzelldi ya off
ne zaman gelicek bu 15 i senağlama
stephenie meyer ın yeni kitabı göçebe ye başladım kızlar tavsiye edilir hihoyyyt
konusunu nette bulamadım
biraz bahsedermisin :1rolleyes:
15'ine kadar bitir onu yaşlı şey seni kaydirigubbakcemile5 güzel mi bu arada, ben de merak etmiştim onu gamyoncuiremsu
bella ve edward evleniyor, balayında bella hamile kalıyor, edward çok endişelense de bella yarı vampir-yarı insan bebeğini doğurmak istiyor, hatta bebek bellanın kanını tüketiyor karnında büyürken, kemiklerini kırıyor, çünkü çok hızlı büyüyor, sonra zaten 1 ay kadar bir zamanda bebek doğuyor ama çok kanlı bir şekilde, bella doğumda ölmek üzereyken edward onu hepimizin istediği şekilde ısırıyor ve yaralarını da dilindeki zehiriyle kapatarak onu iyileştiriyor, bella çok kontrollü (yeni doğan olmasına karşın) bir vampir olarak doğuyor.. devam edeyim mi -tatlicadiarzu-:1ninca:
edward ısırıyo mu yaa :bbo: kalbine zehirini enjekte ettiğini hatırlıyorum sadece