Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Kızlar ya, dün dedim ya ne anlattınız falan diye, kusuruma bakmayın olurmu, tabi anlatıcaksınız ben geriden geliyorum, affedildimmi :çok üzgünüm:

Kızlar ya, dün dedim ya ne anlattınız falan diye, kusuruma bakmayın olurmu, tabi anlatıcaksınız ben geriden geliyorum, affedildimmi :çok üzgünüm:

kuzucum sen haklıydın bende okumadığım kitaplar hakkında konuşulduğunda sinir oluyordum kötükedihüso
hatta bi keresinde daliahla burçak breaking dawn dan konuşuyorlardı ben hemen çıktım netten naniknanik okumadım yazılarını tabi dayanamadım geri geldim sonra -tatlicadiarzu-
affedilecek bişey yok ki canım benim Şeniz Şeniz
farkı kapatacaksın yakında kaydirigubbakcemile2 büyük güne 10 gün kaldı hihoyyythihoyyyt

Bitirdim New Moon'u gece sırnaşık şey Bittikten sonra aptal aptal sırıtmaya başladım :roflol::roflol: Eclipse'e başladım bugün :dance: Sözde ara vericektim naniknanik

3 günde de tutulmayı bitirirsin 15 nisana yetişirsin bu gidişle kız yavaşla biraz kaydirigubbakcemile3

3 günde de tutulmayı bitirirsin 15 nisana yetişirsin bu gidişle kız yavaşla biraz kaydirigubbakcemile3

Az okuyorum dicektim vazgeçtim okumaya çalışıyorum :roflol::roflol::roflol: ay çok merak ediyorum nolcak sırnaşık şey ayrıca o Jacob bozuntusunu bi elime geçirirsem varya :mymeka:

Az okuyorum dicektim vazgeçtim okumaya çalışıyorum :roflol::roflol::roflol: ay çok merak ediyorum nolcak sırnaşık şey ayrıca o Jacob bozuntusunu bi elime geçirirsem varya :mymeka:

jacob tutulma da çok itici belladan da nefret etmiştim iyice neyse oku anlayacaksın klava:

jacap uda bellayıda bogazacam o bella benı delırttı ya manyah mı ne ya mıllet bırını bulamaz bu da ıkısını bırden ıstıyo

Zaten uyuz oluyorum Bella'ya, bi insan anca bu kadar değer bilmez :mymeka:

mükemmel erkeği bulmuş o daha fazlasını istiyor tamam jacob çok eğlenceli çok sevimli olabilir -tatlicadiarzu- ama edward gibi mükemmel bir varlığa sahipken insan daha fazlasına göz dikmemeli klava: kötükedihüso

Şimdi bişey derdim de yeri değil :mymeka:

New Moon

the cast

bella swan - kristen stewart

the cullens
edward cullen - robert pattinson
dr. carlisle cullen - peter facinelli
esme cullen - elizabeth reaser
rosalie hale - nikki reed
alice cullen - ashley greene
jasper hale - jackson rathbone
emmett cullen - kellan lutz

the volturi clan
caius - jamie campbell bower
jane - dakota fanning

the wolf pack
jacob black - taylor lautner
sam uley - chaske spencer
quil ateara - tyson houseman
paul - alex meraz
embry call - kiowa gordon
jared - bronson pelletier
emily - tinsel korey

the crew
director - chris weitz
producer - wyck godfrey
producer - marc morgan
new moon author - stephenie meyer
screenwriter - melissa rosenberg

Alıntıdır

Before you, Bella, my life was like a moonless night. Very dark, but there were stars—points of light and reason… And then you shot across my sky like a meteor. Suddenly everything was on fire; there was brilliancy, there was beauty. When you were gone, when the meteor had fallen over the horizon, everything went black. Nothing had changed, but my eyes were blinded by the light. I couldn’t see the stars anymore. And there was no more reason for anything. (Edward) senağlama

:dance::dance::dance::dance:

bu beni de çok etkilemişti, ne güzel yazmış :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…