Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kızlarrrr
4. kitabınçevirisini buldum nette tamamı değil ama bi kısmı
çok güzelldi ya off
ne zaman gelicek bu 15 i senağlama

edward teame geri döndün değil mi şimdi kesin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bebem ben hep team edwarddaydım -tatlicadiarzu- hatta team edward yazılı tshirt yaptırdım pazartesi geliyor fotosunu koyucam sizde görün kaydirigubbakcemile3

kızlarrrr
4. kitabınçevirisini buldum nette tamamı değil ama bi kısmı
çok güzelldi ya off
ne zaman gelicek bu 15 i senağlama

ya aslında ayın 15i gelsin istemiyorum yaşlandığımın ispatı gibi :çok üzgünüm:

15'ine kadar bitir onu yaşlı şey seni kaydirigubbakcemile5 güzel mi bu arada, ben de merak etmiştim onu gamyoncuiremsu

planım o yönde 15 ine kadar bitmeli kaydirigubbakcemile5
konusu yine enteresan ve çok sürükleyici elinden bırakamıyorsun canım
ruhsuz ve acı çekmiş bir bedene saf ve temiz bir ruh yerleştiriyorlar daha sonra ilk kez insanlık deneyimini yaşayan ruhun o bedende yaşadıklarıyla başlıyor kitap...

birkaç gün sonra elinde olacak canım bence anlattırıp heyecanını kaçırma :jeyyar:

bella ve edward evleniyor, balayında bella hamile kalıyor, edward çok endişelense de bella yarı vampir-yarı insan bebeğini doğurmak istiyor, hatta bebek bellanın kanını tüketiyor karnında büyürken, kemiklerini kırıyor, çünkü çok hızlı büyüyor, sonra zaten 1 ay kadar bir zamanda bebek doğuyor ama çok kanlı bir şekilde, bella doğumda ölmek üzereyken edward ona zehrini enjekte ediyor ve yaralarını da dilindeki zehiriyle kapatarak onu iyileştiriyor, bella çok kontrollü (yeni doğan olmasına karşın) bir vampir olarak doğuyor.. devam edeyim mi -tatlicadiarzu-:1ninca:

Son düzenleme:

edward ısırıyo mu yaa :bbo: kalbine zehirini enjekte ettiğini hatırlıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…