Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

new moon setinden resimler:lepi:
robert_on_new_moon_set_by_zuzu_x_tina.jpg

taylor_on_new_moon_set_by_zuzu_x_tina.jpg

kellan_on_new_moon_set_by_zuzu_x_tina.jpg

kristen_and_taylor_on_new_moon_by_zuzu_x_tina.jpg

Arıyorum hastaneyi :roflol::roflol::roflol: Bu mesajlarıda kanıt olarak göstericem :roflol: Ama dicemki kitapsız ve dvdsiz gelmeyiz :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:ay kesin kafayı yedik ya:sm_cool:hasta bakıcalar edward benzemese ben geliyorum ben siz gidin:1closedeyes::roflol::roflol:

Son düzenleme:
The Twilight Saga: New Moon ilk afişi yayınlandı! sırnaşık şey

The-Twilight-Saga-New-Moon-main.jpg

20 Kasım 2009′da vizyona girmesi beklenen Twilight serisinin 2. filmi olan “The Twilight Saga: New Moon” un ilk afişi yayınlandı. Ayrıca Hollywood’un genç starı Dakota Fanning, yeni filmde Jane karakterini canlandıracağı açıklandı.

The Twilight Saga: New Moon

The-Twilight-Saga-New-Moon.jpg

Alıntıdır

çok tribal olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş delikafadulden

günaydın tuce
tutulmayı okuyodum fakat burda bi arkadaş midnight sun dan bi alıntı yaptı.
edward ın gözünden anlatılıyomuş...dayanamadım ona geçiş yaptım.
demek daha baştan beri bella ya aşıkmış...hatta aşk ne kelime.
bu kitapta çok güzelmiş

bir türlü karşılaşamıyoruz artık ya :KK43::KK43: midnight sun kaldı benim bir tek, çatlıyorum meraktan.

Twilight was voted Favorite Book at this year's Nickelodeon Kids' Choice Awards, besting The Diary of a Wimpy Kid, and surprise, the Harry Potter series. Taylor Lautner received the award on behalf of Stephenie Meyer. hihoyyythihoyyyt

58308165.jpg

58775154.jpg
65059969.jpg
bakışlara bakın kızlar :):)

Son düzenleme:
Twilight was voted Favorite Book at this year's Nickelodeon Kids' Choice Awards, besting The Diary of a Wimpy Kid, and surprise, the Harry Potter series. Taylor Lautner received the award on behalf of Stephenie Meyer. hihoyyythihoyyyt

58308165.jpg

58775154.jpg
65059969.jpg
bakışlara bakın kızlar :):)

ooo süper ödülü neden taylor almış ki sositososito

X