tweety ile birlikte kilo almaya ne dersiniz ???

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.112
598
selam arkadaslar ben kilo almak istiyorum,
benim gibi kilo almak isteyen arkadaslar varsa,
bu topikte bir birimizi motive edip gün icinde birbirimize yemek yedirmeyi saglayalim...
hem yemek hem muhabbet INSALLAH löp löp aliriz kilolari...
ne dersiniz

Son düzenleme:
way arkadas bir tek benimmi kilo almaya ihtiyacim var...
gidip birseyler yiyeyimmmm

bende varııım acil kilo almam lazım benim boy 167- 168 değişiyor kilomda 50-51 falan yiyişime göre 49-48 de olabiliyor senin kaç? kilo boy?

bende 3-4 kilo almayı isterim aslında ama suan alamaıyorum bide almaya baslarsam onune gecemezsem diye korkuyorum

bende varııım acil kilo almam lazım benim boy 167- 168 değişiyor kilomda 50-51 falan yiyişime göre 49-48 de olabiliyor senin kaç? kilo boy?

ahanda bir kilo almak isteyen aday daha oncelikle hos geldin
benim boy 1.61 kilom 49 bazen 50 daha 51 olmadim hedef kilom 55 ve uzeri INSALLAH

bende 3-4 kilo almayı isterim aslında ama suan alamaıyorum bide almaya baslarsam onune gecemezsem diye korkuyorum

hele bi alsamda onune gecemesemmm ama alamiyorum aslina yemiyorum ki alayim birinin beni surekli yemege zorlamasi lazim

başta ben varım twitim

ayy daha ömrü hayatımda hiç 55 olmadım benim arkadaşlar 60 oldu maşallah ben daha sınırı bile görmedim

bende birde kansızlık var o da etkiliyor

bendede istahsizlik yanliz basima olunca hic istahim olmuyor ama biri olsa onaa hazirlarken kendimde yiyorum...
inanirmisin sabahtan beri yedigim bi pogaca dahada birsey yemedim hala acim ama kalkmak istemiyorum

o zaman nasıl kilo almayı düşünüyorsun acaba kalk çabuk bir şeyler ye

o zaman nasıl kilo almayı düşünüyorsun acaba kalk çabuk bir şeyler ye

iste bahsettigim sey tamda bu mesela simdi sen bana dedin kalk ye mesela ben gidip yiyecem ve sunu sunu yedim diye yazacagim...
ben yemeye gidince sende gidip yiyeceksin falan...:26:nasil fikir acaba alabilirmiyiz boyle kilo:44:

ben az once kaşarlı dometeslı salçalı bır tost yedım.( ayıp oluyo belkı ama ) twiticim sende gıdp bırazdan kndıne bır tost ve çay yapabılırsın? kuruyemiş yıyebılırsın evınden varsa. ben omega 3 de kullanıyorum ayrıca D: ama sanırım hala açım :44:

iste bahsettigim sey tamda bu mesela simdi sen bana dedin kalk ye mesela ben gidip yiyecem ve sunu sunu yedim diye yazacagim...
ben yemeye gidince sende gidip yiyeceksin falan...:26:nasil fikir acaba alabilirmiyiz boyle kilo:44:

bu fikirle benim kilo alamıyacağım kesin. ben çok yiyorum ama yinede alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…