Tv programlarına izleyici olmak?

Kaç yaşındasınız?

Ferhat Göçer gelip elinizi
Ya da
Yanaklarınızı öpmeyecek

Kanalların iletişim numaraları var

Orayı arayın

Neden böyle bir tepki anlamadım. Erhan Güleryüz'ü beğenirim böyle bir programa da katılmak istedim, konser gibi düşündüm.
25 yaşım.
laranumaraları tesledin diye neden efendi efendi cvp veriyorsunki böyle saygisizca yaziya...

Bir kere seyfi dursunoğlu için benzemez kimse sanaya katılmıştım arkadasımla
İnternetten stüdyosuna baktım kalktım gittim kimsede neden geldin demedi
Arayarak çekim zamanı bilgilerini alıp gidebilirsiniz
En iyisi aramak çoğu üyenin dediği gibi teşekkürler. Ben biletix gibi bir ortam aradım bilet filan satılıyor sandım.

Sizi remen öptürmek isteyen biri gibi göstererek basitleştirme çabasinda

Böyle ters bir şey yazan insan zaten kendisiyle sorunludur, tutup ben de tersleyip polemik yaratıp tatlı canımı sıkamam. :)
makul biri oldugun tepkinden belli zaten.çok var böyle sivrilip ego tatmin etmeye câlişan.duruşunu takdir ettim..
Inş.bulabilirsin izleme.imkani şimdiden iyi eğlenceler.

Üniversitede çok oluyor bu etkinlikler böyle beyaz Show, O Ses Türkiye filan her hafta o tarz programlara götürüyorlar

Ama bireysel olarak nasıl oluyor bilmiyorum acaba o programın yer aldığı stüdyoyu arasanız bilgi vermezler mi?

Ben de üniversitede Okan Bayülgen'in programını izlemeye gitmiştim

Bulunduğum ilde her persembe trt müzikte yayinlanan bir program çekiliyor. Bir keresinde gitmiştik. Para falan vermemiştik. TRT de çalışan biri bilet vermisti.

Siz niye her konuya girip polimik cikarmaya calisiyorsunuz?
Yorumumu yaparken size mi danışacaktım?

Siz mi ceza kesen, ayar vereni oldunuz buranın?

Ben öyle sanmıyordum:)
Ne alaka ? İzlemek istemek için illa ayağımızı öpmeleri mi gerek?
ay delirttiniz beni

Vallahi billahi

Ne ilginç yorumlar çıktı karşıma bu akşam ya

İyi başladım, iyi niyetle yazdım

Nifak tohumcuklar eksik olmadı

Ayak öpmekle kalmayacak, bir de dansa davet edecek hatta, kırmızı gülü ağzında

Gördüğüm en ilginç en asabi yorum sizinki ben sizin yerinizde olsam bildirimlerime bi süre bakmam.

Çok vicdansızsınız, bir de onlar mı utansınlar üzülsünler
Yo yolu Budur bu işin
Yazdığım yorum benimdir
Üye olurken kabul ettim

Alırsın ekran görüntüsünü, gidersin savcı makamına

Öylelikle hakkımda soruşturma başlatılır falan

:)) avukat bakar ona

Püri pak çıkarım ordan

Özetle bu :)

Canım internetten trt stüdyo numarasını al, bulamazsan sana özelden atayım.

Arayıp davetiye ayırtıyorsun kendine. Ücret alınmıyor ama sayılı kişi alındığı için içeri yer ayırtmış gibi bilet ayırtıyorsun :) Bende çok severim, benim yerime de eğlen.

Ilahi siz, trajikomiksiniz vallahi

Yazdığın cümleyi google'de aratinca şu sayfa çıktı karşıma:
https://m.facebook.com/IŞIL-Seyirci-Grubu-390929937674605/?locale2=tr_TR

Ekle bakalım...
Bi arkadaşım annesi teyzesi falan. Cümbür cemaat sabahin köründe doktor programına ,o bitince hafiyelik ,o bitince evlilik programlarına giderdi izleyici olarak, akşamları da eğlence programlarına giderdi..
Ben TV bile izlemem- 4 yıl televizyonsuz kalınca bıraktım izlemeyi. Bazen denk geldiğim programlara da tahammül edemem. Yani para verseler gitmem.
Ama bu arkadaşım zaten çook severdi TV falan izlemeyi ,ünlü takip etmeyi. Saçma sapan fan sayfası falan yönetiyor. O kız için harika bir iş. Zaten evde izlediği programları canlı izliyor, miss gibi kahvaltısını öğle yemeğini veriyorlar, evinden alıp evine bırakıyorlar üstelik para kazanıyor :)
Sevenine ideal iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…