Tv programlarına izleyici olmak?

BettyRuble

iyi düşün iyi olsun!
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
9.249
25.558
548
Hanımlar iyi geceler
Trt müzikte Ferhat Göçer'in programını görünce daha doğrusu programda Erhan Güleryüz'ü görünce heveslendim bu TV programlarına nasıl izleyici olarak katılınıyor?
İnternette aradım bulamadım belki olan vardır diye soruyorum?

Kaç yaşındasınız?

Ferhat Göçer gelip elinizi
Ya da
Yanaklarınızı öpmeyecek

Kanalların iletişim numaraları var

Orayı arayın

Kaç yaşındasınız?

Ya da
Yanaklarınızı öpmeyecek

Orayı arayın
Neden böyle bir tepki anlamadım. Erhan Güleryüz'ü beğenirim böyle bir programa da katılmak istedim, konser gibi düşündüm.
25 yaşım.

TV programlarındaki seyirciler paralı gidiyorlar diye biliyorum ben. Figüran gibi. Siz bir kanalı arayın bence.

Neden böyle bir tepki anlamadım. Erhan Güleryüz'ü beğenirim böyle bir programa da katılmak istedim, konser gibi düşündüm.
25 yaşım.
25 yaşında
Elinin altında internet olan kadın
Bunu burdan soruşturmaz diye düşündüm

Zaten her kanalın iletişim bilgileri bilinmeyen numaralarda bile mevcut

Her konuda konu sahibine saldıran arkadaşlar uykunuz mu geldi ne oldu ne bu agresiflik anlamadım. Otu çiçeği eleştirip durmayın artık size ne yahu ister google da araştırır ister konu açar sorar. Ister gidip o programlara seyirci olur ister evinde oturur kitabını okur. Size ne?

Bence canlari bişeye sıkkın bu arkadaşların gelip burda ego tatmini yapıyorlar sinir oldum gece gece

Kaç yaşındasınız?

Ya da
Yanaklarınızı öpmeyecek

Orayı arayın
Bu nasil bir tepkidir? Konsere, bi yazarin söyleşisine vb programlara katilmanin amaci bu mudur yani? Insanlar kendini öptürmek icin mi gidiyor??

Kaç yaşındasınız?

Ya da
Yanaklarınızı öpmeyecek

Orayı arayın
Iyi ki soylediniz konu sahibi de ferhat gocer gelip opecek sanip konu acmistir muhtemelen.

Hey Allahim.ya illa konu kapatacaklar

Bende çok isterim fırsatım olsaydı birkaç programda seyirci olmayı, ama hiç katılmadıgım için bir bilgim yok..çok eglenceli ve egitici olabilir, ayrıcada bir sosyallik sonuçta..

Iyi ki soylediniz konu sahibi de ferhat gocer gelip opecek sanip konu acmistir muhtemelen.

Hey Allahim.ya illa konu kapatacaklar

yazsam çok şey yazacağım da,uğraşmadım. kibleyip geçiyorum kendisini bu tarz yorumlarında,doğal olarak her yorumunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…