- 21 Haziran 2016
- 9.249
- 25.558
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Neden böyle bir tepki anlamadım. Erhan Güleryüz'ü beğenirim böyle bir programa da katılmak istedim, konser gibi düşündüm.Kaç yaşındasınız?
Ferhat Göçer gelip elinizi
Ya da
Yanaklarınızı öpmeyecek
Kanalların iletişim numaraları var
Orayı arayın
Ne saçma bi yorum ya.Kaç yaşındasınız?
Ya da
Yanaklarınızı öpmeyecek
Orayı arayın
TV programlarındaki seyirciler paralı gidiyorlar diye biliyorum ben. Figüran gibi. Siz bir kanalı arayın bence.Hanımlar iyi geceler
Trt müzikte Ferhat Göçer'in programını görünce daha doğrusu programda Erhan Güleryüz'ü görünce heveslendim bu TV programlarına nasıl izleyici olarak katılınıyor?
İnternette aradım bulamadım belki olan vardır diye soruyorum?
25 yaşındaNeden böyle bir tepki anlamadım. Erhan Güleryüz'ü beğenirim böyle bir programa da katılmak istedim, konser gibi düşündüm.
25 yaşım.
Teşekkürler25 yaşında
Elinin altında internet olan kadın
Bunu burdan soruşturmaz diye düşündüm
Zaten her kanalın iletişim bilgileri bilinmeyen numaralarda bile mevcut
Bence canlari bişeye sıkkın bu arkadaşların gelip burda ego tatmini yapıyorlar sinir oldum gece geceHer konuda konu sahibine saldıran arkadaşlar uykunuz mu geldi ne oldu ne bu agresiflik anlamadım. Otu çiçeği eleştirip durmayın artık size ne yahu ister google da araştırır ister konu açar sorar. Ister gidip o programlara seyirci olur ister evinde oturur kitabını okur. Size ne?
Bu nasil bir tepkidir? Konsere, bi yazarin söyleşisine vb programlara katilmanin amaci bu mudur yani? Insanlar kendini öptürmek icin mi gidiyor??Kaç yaşındasınız?
Ya da
Yanaklarınızı öpmeyecek
Orayı arayın
Iyi ki soylediniz konu sahibi de ferhat gocer gelip opecek sanip konu acmistir muhtemelen.Kaç yaşındasınız?
Ya da
Yanaklarınızı öpmeyecek
Orayı arayın
Iyi ki soylediniz konu sahibi de ferhat gocer gelip opecek sanip konu acmistir muhtemelen.
Hey Allahim.ya illa konu kapatacaklar
Ya 1 dkyazsam çok şey yazacağım da,uğraşmadım. kibleyip geçiyorum kendisini bu tarz yorumlarında,doğal olarak her yorumunda.
Ya 1 dk
Özelden falan mı konuşuyorsunuz?
Durmadan her konuda karışımdasınız?
Siz niye her konuya girip polimik cikarmaya calisiyorsunuz?Ya 1 dk
Özelden falan mı konuşuyorsunuz?
Durmadan her konuda karışımdasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?