• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tv programlarına izleyici olmak?

Ajansa kaydolman lazim tatlim:halay:
Yanlisim varsa duzeltin. Gerci biz ajanstan dizi film reklam filmlerine gidiyorduk. Ama seyirci olarak gitmek icin de para aliyorsun. Her turlu kardasin.

Ben birkaç kez Esra Erol'un programına gittim, çok güzel oluyor. :)
Orada seyircileri ayarlayan kadının pozisyonu " seyirci koordinatörü" idi. Bu şekilde de arattırmayı deneyebilirsin. Veya kanalı aramak kesin çözüm. Ama aramadan sakın gitme. Çünkü stüdyoların kapatesi oluyor, yer varsa gidiyorsun, yoksa başka güne randevu veriyorlar.

Kanalı aramayla gidilmiyor.
Tüm yarışma ve günluk programlarin seyircileri servislerle ajans tarafından götürüluyor.
Yol yemek ve günluk max 40 TL para veriyorlar.
Facebook ta part time, ve ajans gruplarında ilanları oluyor.
Misal o ses türkiye yarışmasına gitmek isteyenler kontenjan dahilinde iletisime geçiyor. Belli noktalardan alınıp aynı yere bırakılıyor.

Kaç yaşındasınız?

Ferhat Göçer gelip elinizi
Ya da
Yanaklarınızı öpmeyecek

Kanalların iletişim numaraları var

Orayı arayın

Canım sen bir yere giderken elin ayağın öpülecek die mı gidiyorsun ?
İçine dert olmuş baksana kızın izlemeye gidip gitmeyeceği ? Ha bu arada kişi kendinden bilir işi :KK48:

Ben öğrenciyken x faktöre gitmiştim çok eğlenceliydi arkadaşlaydık bize 25 lira verdiler sandviç yedik dönüşte servise binip eve gittik.

Süpermiş
Hem eğleniyorsun hem üstüne para alıyorsun :)

Konu sahibesi durmayın kanalı arayın bence hem sazlı sözlü eğlence hem üstüne para:KK73::KK71::KK71:

Seyircilern %50 sini üni. Öğrencilernden getiriyorlar. Mesela sınıflara duyruluyor şu programa gelmek isteyen 100 tl gbi ( tam fiyat bu deil). Onun dışnda kanalı ara ismini bırak. Ama sana aylar snra dönüş yapabilirler şansına bağlı ( anca sıra gelir) .

Eskiden parayla insan topluyorlarmış galiba seyirci olmak için şimdi insnala para veriyor girip seyirci olabilmek için.

Back
X