- 31 Temmuz 2017
- 2.055
- 3.427
- 133
- Konu Sahibi BettyRuble
Hahahaha koptummmKaç yaşındasınız?
Ferhat Göçer gelip elinizi
Ya da
Yanaklarınızı öpmeyecek
Kanalların iletişim numaraları var
Orayı arayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaha koptummmKaç yaşındasınız?
Ya da
Yanaklarınızı öpmeyecek
Orayı arayın
Saçmalayan çok burda .. Yorum yapmak için yapıyorlar .. Ben ne dedim konuyla bir alakası var mi yok mu diye düşünmek yok .. yaz gitsin ..Ne saçma bi yorum ya.
Kadın zevk alıyor belki alla alla
Kaç yaşındasınız?
Ya da
Yanaklarınızı öpmeyecek
Orayı arayın
Adının üstüne tıkla göz ardı et seçeneği var onu seç. Bir daha yazdığı hicbir mesajı görmezsin.Başkasının mesajını nasıl silebilirimMune ? Misal bu mesajı
Yaşla ne alakası var şimdi anlamadım. Hem konu sahibi yanaklarimi öpsün gibi bişey söylememiş..Kaç yaşındasınız?
Ya da
Yanaklarınızı öpmeyecek
Orayı arayın
Ben öğrenciyken x faktöre gitmiştim çok eğlenceliydi arkadaşlaydık bize 25 lira verdiler sandviç yedik dönüşte servise binip eve gittik.
Ben de kibledim ama sonuç yok.yazsam çok şey yazacağım da,uğraşmadım. kibleyip geçiyorum kendisini bu tarz yorumlarında,doğal olarak her yorumunda.
Ya bu kızı görmek istemiyorum iptal olsun üyeliği sinirimi bozuyor erken dogurcam yorumları yüzündenBen de kibledim ama sonuç yok.Mune
Ferhat Göçer çok sevmem ama konukları iyi olabiliyor. Ayna grubunu çokk severdim Erhan Güleryüz'ü görünce bi mutlu oldum. Katılıcam yerinize de eşlik edicem :)Git kız benim yerime de ferhat olsun hayko olsun çıkın çıkın gidin![]()