Tv kolik

Ornegin tarihin arka odasi murat bardakcinin nesi cekici geliyodur ki anlayamadim.nasil yani cnm.sikintidan ziyade bagimli olmus tvye.uyku esnasinda bile kapatsam azarliyo kapatma diyo.o derece yni.kendimden odun vermeden sus biberi gibi oturdugum zamanlarda olur ama nrrde birak beni yarim saat bari bebegiyle ilgilen dedim de noldu sikiliyo baska seyler yapsin.tek tv mi canim :KK43:ooooof ki ne of
Bak şimdi canım, herkesin bir huyu, karakteri, ilgi alanı ve bilgiye açlığının bir sınırı vardır. Bu adam demekki tv ile yetinebiliyor, kitap vs okusa veya bir hobi edinip bunu yapsa neyse ama olay zamanı kaliteli değerlendirmek değil günü geçirmek sadece bu yüzden kendini tv ile oyalıyor yeter ki sizinle fazla muhatap olmasın. Seni sözlerimle incitmek istemiyorum ama bir çok erkeğin düştüğü hatayı yapıyor eşin, "ilgisizlik" bu yüzden sen de tv nin yalnızca kaçış için bir araç olduğunu anla. Kabahat sende mi tabii ki hayır.

Bu arada Murat Bardakçı'nın o programını ben de izlerim :KK48:

Bak şimdi canım, herkesin bir huyu, karakteri, ilgi alanı ve bilgiye açlığının bir sınırı vardır. Bu adam demekki tv ile yetinebiliyor, kitap vs okusa veya bir hobi edinip bunu yapsa neyse ama olay zamanı kaliteli değerlendirmek değil günü geçirmek sadece bu yüzden kendini tv ile oyalıyor yeter ki sizinle fazla muhatap olmasın. Seni sözlerimle incitmek istemiyorum ama bir çok erkeğin düştüğü hatayı yapıyor eşin, "ilgisizlik" bu yüzden sen de tv nin yalnızca kaçış için bir araç olduğunu anla. Kabahat sende mi tabii ki hayır.

Bu arada Murat Bardakçı'nın o programını ben de izlerim :KK48:
evet bende izlerim :) hatta birlikte de tv uzleriz tamm izlesin ama bu demek degilki tv olunca hipnoz ol.resmen bazen ucuyo.biliyomusun tv karsisinda uyumaya bayiliyo hatta giderim uyumus tv kapatayim diye uykusunun arasinda kiziyo kapatma yaa diye.:KK43: birz dozu ayarlasa biraz bazen biraksa.tv hipnozlugundan birbirimizi kirdik kustuk.bana acayip kelimler etti deger mi.herseyin fazlasi zarar.hic ben ailemde falan bu derece tv izledigimizi hatirlamam.gunduz falan evde olayim bic ilgi duymam.cok nadir acarim.ben boyle o oyle cok dengesizlik oluyo

hala tezgahta bulasıklar duruyo moral bozuklugundan bitmiş haldeyım.ama o bulasıklar orada durdukça daha da boguluyorum:KK43:
yaa sttr et afedersin
dursun ya bulaşıklar
kusura bakma çocuktan fırsat bulamadım de
ne çok şımarmış kocan
her şeye yetişemezsin di mi

evet bende izlerim :) hatta birlikte de tv uzleriz tamm izlesin ama bu demek degilki tv olunca hipnoz ol.resmen bazen ucuyo.biliyomusun tv karsisinda uyumaya bayiliyo hatta giderim uyumus tv kapatayim diye uykusunun arasinda kiziyo kapatma yaa diye.:KK43: birz dozu ayarlasa biraz bazen biraksa.tv hipnozlugundan birbirimizi kirdik kustuk.bana acayip kelimler etti deger mi.herseyin fazlasi zarar.hic ben ailemde falan bu derece tv izledigimizi hatirlamam.gunduz falan evde olayim bic ilgi duymam.cok nadir acarim.ben boyle o oyle cok dengesizlik oluyo
Canım senin anlamadığın şey tv amaç değil, tv araç... Bunu anladığın günü sebebini çözersin zaten.

yaa sttr et afedersin
dursun ya bulaşıklar
kusura bakma çocuktan fırsat bulamadım de
ne çok şımarmış kocan
her şeye yetişemezsin di mi
BulAnne önemli bişi değil işini başlama aradım ole naptin diye oyaladim kız seni :KK43:
adamın tavırlarına bakarmısınız hem suçlu hem güçlü gülesim geldi dediği şeye :KK12:
biraz sanırım geri dursan iyi olacak anlasın hatasını özür dileyene dek konuşma derim :KK66:
Ozurdiliceni pek sanmiuorum.zaten eve 9 dan sonra geldi .yemegini yedi , tv izliyo.konusmuyoruz iliskimizi askiya aldi ya.o naparsa yapsin ona laf solemicen solersen suclusun

Benim bi ev arkadaşım vardı bu modelin kadını
kız var ya tuvalete gitse o tv nin sesini duycak o derece yani yatarken uyurken sadece evden çıkarken kapatiyodu oda tv dinlensin patlamasında diye ..... Ve ben bununla 6 ay aynı odada kaldım iyi sabır varmış o zmanlar tv den nefret etmistim nefret....
Sebebini sordum annesi küçükken bağa bahçeye giderken korkmasın diye tv yo acar is uyurken korkmasın diye tv açık uyuyurmus ondan alismis yurt odasına bile almış tv .... Acaba eşinin küçüklükte bu gibi bir durumu olmuş olabilirmi? Diğer kabaliklarina yorum bile yapmicam..... Bide merak ediyorum bu inslari beyin sürekli uyarılıyor hiç dinlenmeye ihtiyaç duymuyolarmi????? Ben bazen gece ikide artık delircek gibi oluyodum aynı odada kalırken beynim uyusuyodu kapatıyorum hemen kalkıp geri aciyodu manyak

o kadar tv iZlerken doktorayı nasıl bitirecek acaba
tez konusu tv dizileri maçlar falan mı ki :KK70:
öle deme çok yakın çocukluk arkadaşım var ikiside erkek,ikiside tv bağımlısı,oyun bağımlısı,eşlerıde arkdaşım,onlara git,bu kadının anlattığından daha beterler evde,ikiside,doktorayı ,ve meslekteki başarılı parmak ısırtıcak şekılde,cıdden,ınanamıyorum bende,eşlerınden ayrı yatacak kadar tv,net,ve oyun bağımlısı ikiside,biri üniversitede karıyer yaptı,çok kısa sürede yüksek bır yere geldi,diğeri mühendıs girdiği yerde müdür oldu,ve herkes iş başarılarını knuşuyor,birde dil öğrendıler,ama nasıl oldu dersen bılmıyorum canım

Vvallahi var ya bi o kadar da zehir o konuda acik ara onde .sasilacak seyler yapiyo.doktorasini bitirdi sayilir :/

öle deme çok yakın çocukluk arkadaşım var ikiside erkek,ikiside tv bağımlısı,oyun bağımlısı,eşlerıde arkdaşım,onlara git,bu kadının anlattığından daha beterler evde,ikiside,doktorayı ,ve meslekteki başarılı parmak ısırtıcak şekılde,cıdden,ınanamıyorum bende,eşlerınden ayrı yatacak kadar tv,net,ve oyun bağımlısı ikiside,biri üniversitede karıyer yaptı,çok kısa sürede yüksek bır yere geldi,diğeri mühendıs girdiği yerde müdür oldu,ve herkes iş başarılarını knuşuyor,birde dil öğrendıler,ama nasıl oldu dersen bılmıyorum canım

eee adamlar dersleri dışındaki vakitlerini de tv, oyun gibi şeylere ayırıyolar demekki böyle dinleniyolar.
tabi bu arada illaki bir şeylerin ihmal edilmesi gerekiyor o da eşleri çocukları oluyor.
anca bu kadarına yetişebiliyolar. :KK62:

Benim bi ev arkadaşım vardı bu modelin kadını
kız var ya tuvalete gitse o tv nin sesini duycak o derece yani yatarken uyurken sadece evden çıkarken kapatiyodu oda tv dinlensin patlamasında diye ..... Ve ben bununla 6 ay aynı odada kaldım iyi sabır varmış o zmanlar tv den nefret etmistim nefret....
Sebebini sordum annesi küçükken bağa bahçeye giderken korkmasın diye tv yo acar is uyurken korkmasın diye tv açık uyuyurmus ondan alismis yurt odasına bile almış tv .... Acaba eşinin küçüklükte bu gibi bir durumu olmuş olabilirmi? Diğer kabaliklarina yorum bile yapmicam..... Bide merak ediyorum bu inslari beyin sürekli uyarılıyor hiç dinlenmeye ihtiyaç duymuyolarmi????? Ben bazen gece ikide artık delircek gibi oluyodum aynı odada kalırken beynim uyusuyodu kapatıyorum hemen kalkıp geri aciyodu manyak
ay ben napcam nasıl vazgeçircem soluksuz tv izliyo.yemın ederim evde uzun durdugu zamanlar tvnin sesini bile duysam beynim uyusuyo mıdem bulanıyo :KK43: en ılgıncime gidense uyurken bıle tv açık kalcak.uyucakkekn ızlemeye bayılıyomus.bılmıyorum belki de kucukluk alışkanlıgı da olabılır senın dedıgın gibi.ailesi de tv izler baya ama bu derece mi yine bilemicem :KK43: olmaz bu işe son vermeliyim.çogu zaman hipnoz olmus gıbı oluyo bişi demeye kalksam gıcık oluyo mesela tvsini bölünce

eşim de muhendislik mezunu ama o mesleği yapmıyo. bebeğiminde tv bagımlısı olmasını istemem açıkçası o tv açınca diğer odaya mı geçsem. napsam ki bu seferde ayrı oturmamız cocugun bilincine yerleşcek.ya bana yaptığı hareketleri lafları geçtım de bunun derdine düştüm şimdi de görüyo musun

Erkekler bu cüreti nerden buluyorlar çok merak ediyorum sanki siz eşi değilde çocuğun dadısı evin hizmetçisisiniz. Bana ilişkimizi askıya aldım diyecek adamı o aldığı askıyla çöpe atarım. Çocuğunuza üzüldüm açıkçası babası ilgilenmiyor bile tv ye bakmaktan ki günümüzde kaçırdığı programları internetten istediği zaman izleme imkanı var.

Erkekler bu cüreti nerden buluyorlar çok merak ediyorum sanki siz eşi değilde çocuğun dadısı evin hizmetçisisiniz. Bana ilişkimizi askıya aldım diyecek adamı o aldığı askıyla çöpe atarım. Çocuğunuza üzüldüm açıkçası babası ilgilenmiyor bile tv ye bakmaktan ki günümüzde kaçırdığı programları internetten istediği zaman izleme imkanı var.
ya aslında tamamen ılgısiz bir baba eş değil iyibiri ama bunları yaşamamalıydık.o dediği laf derinden etkiledi zaten aradan bi gün geçti özür dilemeyi geç akşam ayrı yattı tv açık elde tablet. hı hiç mi yapmaz yapar arada tv karşısında uyumayı o da ayrı bi dert ya.bu arada cnm tv izlemenin haricinde eski dizileri eski programları izler sağolsun bulur o izlicek bişiler

, post: 42000339, member: 642879"]Ohh ne güzel, sen bir yandan çocuk bir yandan ev işi koştur, beyefendi tv izlesin.

Hem yatacak beyefendi, hem ona hiç ses çıkarılmayacak...

Tvyi alır kafasında kırarım.
Hatta bi keresinde konu ne hatırlamıyorum. Yine tartışıyoruz. Bana çocuk bakma konusunda dedi ki o benim görevim değil dedi .çocuk bakma konusu.[/QUOTE]

Kendi çocuğuna bakmak görevi değil miymiş?
Kendi çocuğu?
Baba olduğunu henüz anlayamamış heralde, biri buna bir çocuğun babası olduğunu hatırlatsın.

Eşinizle ılımlı bir şekilde, sinirlenmeden konuşup izah etseniz.Ben seninle vakit geçirmek istiyorum.Sürekli TV izlemeni istemiyorum diye.Belki olumlu bir etkisi olabilir.Ayrıca çalışıyor musunuz bilmiyorum ama eşiniz evdeyken mümkün olduğunca iş yapmamaya çalışın.Böylece daha çok vakit ayırabiliriz.

Eşinizle ılımlı bir şekilde, sinirlenmeden konuşup izah etseniz.Ben seninle vakit geçirmek istiyorum.Sürekli TV izlemeni istemiyorum diye.Belki olumlu bir etkisi olabilir.Ayrıca çalışıyor musunuz bilmiyorum ama eşiniz evdeyken mümkün olduğunca iş yapmamaya çalışın.Böylece daha çok vakit ayırabiliriz.
cnm aksam bulasıgıydı işte.ev işini gunduz hallederım aksam yapmam kı zaten:=) aksam bede vakıt var genelde.ama sofrada acmıcak bundan sonra.

babam da böyle evde olduğu zaman mutlaka ama mutlaka tv açıktır. degilse bilgisayar başındadır ordan direk tvye geçer. sürekli maç izler abuk subuk ne var ne yoksa. geçen gün gece 3 civari falandi sanırım uyumus diye tvyi kapattim falan ben uyuyamistim. sonra kalktı tuvalate banyoya bi yerlere gitti neyse ben yattı saniyom illa açmış tvyi. be adam zaten uyucan ki kapattığımda uyumustu o vakitte niye açarsın? yani ben anlayamiyorum gerçekten çok fena bi bağımlılık bence çözümü de yok çünkü ISTEMIYORLAR. böyle hayatlarından çok memnunlar bomboş. yani ben çözümü kendi odamda oturmakta buldum:KK67:

evet cnm oyle yurt dısındayım ama turkıyeye az kaldı doncez yerlescez.bılmıyorum hıc sen gıbı dusunmemıstım cıdden aılesı yok ıstedıgımı yaparımmı dıyo ki ne alaaka vallahı bı dusundum şimdi.eşim müslüman doktorası bıtecek ama dusunce yapısına sasıp kalıyoırum bazen.erkeklik egosu tavan.ıyı bırı aslında ama bazen ona anlam veremıyorum çok fevri bazen acayıp sacmalıyo.gun gectıkce de artıyo bu hallerı.tanıyamıyorum.duygusal olarak çok uzak hıssedıyorum ona galiba.ama ben ondan nefret etmek ıstemıyorum.bı omrum onla geeçse keske bole seyler yapıp da kendınden ıtmese beni :KK43: cok hatalarını affettım ama gun gectıkce sogutuyo bı yere kadar.çok bencıl

zaten dort senede sadece bir kere gıttım yurduma aileme bır aylıgına o da burnumdan geldi.burada yapayalnız yasamak baslı basına benı boguyo bırde esim uzunce bıseyın tadı kalmıyo.hayal bıle kurasım gelmıyo :KK43:

bu adam net sizi köle görüyor konu sahibi kardeşim, ailen yok ya arkanda. istediği gibi at koşturuyor.
biten evliliğimde de eski eşim ailemin uzakta ve arkamda değilmiş gibi görünmesini çok kullanmıştı o yüzden diyorum.
hele ki yurtdışındasınız.
peki kendinize odaklanacağınız bir meşgale bulsanız? dil kursları, kitap klüpleri gibi. siz de insansınız ya tüm hayatınız çocuktan ibaret olamaz.
üzüldüm :KK43:

Ornegin tarihin arka odasi murat bardakcinin nesi cekici geliyodur ki anlayamadim.nasil yani cnm.sikintidan ziyade bagimli olmus tvye.uyku esnasinda bile kapatsam azarliyo kapatma diyo.o derece yni.kendimden odun vermeden sus biberi gibi oturdugum zamanlarda olur ama nrrde birak beni yarim saat bari bebegiyle ilgilen dedim de noldu sikiliyo baska seyler yapsin.tek tv mi canim :KK43:ooooof ki ne of

O programı ben de severim :63:

X