Tv kolik

Hatta bi keresinde konu ne hatırlamıyorum. Yine tartışıyoruz. Bana çocuk bakma konusunda dedi ki o benim görevim değil dedi .çocuk bakma konusu.
Eşiniz müslüman mı ?
ona söyleyin müslüman bir hanım çocuk bakmak zorunda değil.
gördüğüm kadarı ile y. dışında yaşayan bir ev hanımısınız.
ailenizden uzakta mısınız ?
bundan güç alıyor sanırım, elime düştü nasılsa kölem olmak zorunda diye.
bazı bekar arkadaşlar tv yi kafasını geçiririm filan demiş ama işte kazın ayağı evlenince öyle olmuyor.
böyle fevri hareketler ile zaten psikopat olan adamların dayak atmasına filan sebep olabilirsiniz. sakince işi halletmek lazım

Eşiniz müslüman mı ?
bazı bekar arkadaşlar tv yi kafasını geçiririm filan demiş ama işte kazın ayağı evlenince öyle olmuyor.
böyle fevri hareketler ile zaten psikopat olan adamların dayak atmasına filan sebep olabilirsiniz. sakince işi halletmek lazım
evet cnm oyle yurt dısındayım ama turkıyeye az kaldı doncez yerlescez.bılmıyorum hıc sen gıbı dusunmemıstım cıdden aılesı yok ıstedıgımı yaparımmı dıyo ki ne alaaka vallahı bı dusundum şimdi.eşim müslüman doktorası bıtecek ama dusunce yapısına sasıp kalıyoırum bazen.erkeklik egosu tavan.ıyı bırı aslında ama bazen ona anlam veremıyorum çok fevri bazen acayıp sacmalıyo.gun gectıkce de artıyo bu hallerı.tanıyamıyorum.duygusal olarak çok uzak hıssedıyorum ona galiba.ama ben ondan nefret etmek ıstemıyorum.bı omrum onla geeçse keske bole seyler yapıp da kendınden ıtmese beni :KK43: cok hatalarını affettım ama gun gectıkce sogutuyo bı yere kadar.çok bencıl

Eşiniz müslüman mı ?
zaten dort senede sadece bir kere gıttım yurduma aileme bır aylıgına o da burnumdan geldi.burada yapayalnız yasamak baslı basına benı boguyo bırde esim uzunce bıseyın tadı kalmıyo.hayal bıle kurasım gelmıyo :KK43:

TE="yadesura, post: 42006533, member: 664492"]Allahım neler duyduk duyacağız ..... Odun[/QUOTE]
Mese vakasiymis

Sorun TV sevdası değil, sorun tv de gördüklerinin sizden daha ilgi çekici gelmesi maalesef. Yapacak bir şey bulamayan insan ne yapar sıkıntıdan oturur TV izler, bu hesap... Buna göre hareket edin yani, siz kendinizden ödün veriyor her işe yetişmeye çalışıyorsunuz ama adamın umurunda değil.

Sorun TV sevdası değil, sorun tv de gördüklerinin sizden daha ilgi çekici gelmesi maalesef. Yapacak bir şey bulamayan insan ne yapar sıkıntıdan oturur TV izler, bu hesap... Buna göre hareket edin yani, siz kendinizden ödün veriyor her işe yetişmeye çalışıyorsunuz ama adamın umurunda değil.
Ornegin tarihin arka odasi murat bardakcinin nesi cekici geliyodur ki anlayamadim.nasil yani cnm.sikintidan ziyade bagimli olmus tvye.uyku esnasinda bile kapatsam azarliyo kapatma diyo.o derece yni.kendimden odun vermeden sus biberi gibi oturdugum zamanlarda olur ama nrrde birak beni yarim saat bari bebegiyle ilgilen dedim de noldu sikiliyo baska seyler yapsin.tek tv mi canim :KK43:ooooof ki ne of

X