yardım kızlar, kemerimiz bugün geldi ama çalıştıramadık, titremedi ne yaptıysak. kullanan arkadaşlar açıklayabilir mi lütfen, nedir çözüm?
Şimdi kızlar 4 tane ped var onları iç taraftaki çıt çıtlara takın (2 önde 2 arkada ).Taktıktan sonra öndeki 4 çıtçıda (dıştaki) pille çalışan motoru takın.Daha sonra o pedlerin üzerine parmağınızla az miktarda jelden sürün.Kullanacağınız bölgeye göre ayarlayıp sarın abtronic'i
Şimdi geleim motorun nasıl çalıştığına.Motorun üzerinde bulunan tuşlardan altta ortada bulunan yuvarlak başlat butonuna tıklayın.Sonra üste ortada 3 çubuk bulunan butonda bir kez basarak modu,2.kez gücü,3 kez tıklayarakta süreyi ayarlayın işte bu kadar.Son olarak Oradaki aşağı yukarı butonları mod değiştimeye,gücü azaltıp arttırmaya ve süre ayarlamaya yarar
Canım bu aletin özelliği titreşim değil.Gönderdiği elektromanyetik dalgalar kasların kasılmasını sağlıyor.Yani kasların kasıldığını hissediyorsun istersen karın bölgende kullanma denemek için küçük bir kol ve bacak çalıştırma bandı var.Onu kullan hem denemiş olursunteşekkürler canım peki alet titricekmi nasıl anlıcaz çalıştını,şu an regl oldum kullanmayın yazıyor daha takmadım
Canım bu aletin özelliği titreşim değil.Gönderdiği elektromanyetik dalgalar kasların kasılmasını sağlıyor.Yani kasların kasıldığını hissediyorsun istersen karın bölgende kullanma denemek için küçük bir kol ve bacak çalıştırma bandı var.Onu kullan hem denemiş olursun
ya arkadaşlar ben 2 gündür kullanıyorum göbeğime takıyorum canı simitlerim için,25 dk felan takıyorum ne kadar durması lazım ,siz ne kadar takıyosunuz fazlasının zararı vardır heralde,birde can simiti için hangi mod da çalıştırmak gerek,kılavuzda 5 dıyor birde +5 o ne oluyor
ev için uygun fiyata alınabilecek en etkili alet diyebilirim. kendisiyle 2 yıl önce tanıştım ve resmen aşk yaşıyoruz =)
ben basenlerim için kullanıyorum ve 1,5 hafta gibi kısa bi sürede bile basenler yüzde 70 gidiyor. kilo verdirmiyor, ki zaten böyle bir iddiası da yok. spora merkezinde spor yaptıktan sonra pasif jim.'e giriyordum ve inanılmaz memnundum. onda da vücudun sorunlu bölgelerine o minik petlerden yerleştiriyolar ve cihazı çalıştırıyorlardı, onun ev tipi diyebiliriz.. ordaki 15 günlük seans ücretine abtronic alıp yıllarca kullanıntabi bıraktığınız an vücut eski şekline geri dönüyor ama istediğiniz şekle kavuştuktan sonra ayda 2-3 kez yapmak yeterli olucaktır..
Basenlerde nasıl kullanıldığını yazarsan çok iyi olur canım küçük kemerle mi yoksa diğeri ile mi çalıştın ne kadar süre hangi modda çalıştığını yazar mısın
küçük kemeri kullanıyorum ben. en yüksek seviye, yani 10da çalıştırıyorum. 6 numaralı modda 45 dakika. büyük kemeri hiç kullanmadım desem yeridir. keşke kutuda onun yerine 2-3 tane küçük kemerden olsaymış =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?