Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar gg de 31tl ye buldum ben bunu alsam mı ne yapsam acaba ya işe yarıyor mu gerçekten acaba ?
bualetlerin fiyatı kışa doğru düşecektir beklemenizi öneririm alacaksanız
bende 2 haftadır kullanıyorum..ama ben onu taktığımda resmen hatim indiriyorumm...:18: ya patlarsa diye çok korkuyorumm..siz öyle bi tereddüt yaşamıyormusunuz?????????
içinde minicik piller var ve güçlü bi alet..o piller ısınıp vücudumda parçalanacak diye korkuyorum..
ayyy ne bilimm yaaa ben mi çok pimpiriğim...
faydasına gelincede ben bi merkezde bu aletin aynı görevini yapan bi alete girmiştim zayıflamak için..vallaa o aletle aynı ben onun faydasını bildiğim için bununlada 1 ayın sonunda ciddi bi fark olacağını düşünüyorumm
arkadaşlar gerçekten memnun musunuz. benim göbek ve simit (bel çevresi yağ) sorunum var. kilomdan hiç şikayetci değilim. sizce işe yarar mı? yoksa mekik aleti mi alayım?
eşimi ikna ettim bugün aldım ürünü ama memnun kalmadım ilk etapta.aşırı karıncalaşma oldu ne yaptıysam engel olamadım buna.sizde böyle sorunla krşılaşan var mı?ikinciye denemeye korkuyorum bile...
evet arkadaşlar yorum bekliyorum
ben de alacağım
var mı başka kullanıp memnun yada mutsuz olan?
kullanalar, işe yarıyor mu?