Tüylerinden Tamamen Kurtulan Var mi? Hangi Sekilde??

bir limon suyuna bolca tuz atın karıştırın sonra iyice çalkalayın. püskürtmeli bir şişeye koyun ağda yaptıktan sonra fısfıslayın. ellinizle iyice yedirin. bir ayda tek tük tüy çıkıyor ben denedim sonuç mükemmel

Arkadaşlar tüy konusunda o kadar problemliydim ki,şimdi hepsinden mucize diyeceksiniz belki ama kurtuldum.Şöyle anlatayım.Yaklaşık 5 sene civarı vücudumun farklı farklı bölgelerine lazer epilasyon yaptırdım,inanılmaz azalma vardı ama yine de tüyler çıkmaya devam ediyordu,tabi benim gibi 1 kökten 5 tane tüy çıkan bir insan için fazlasıyla iyiydi ama ben yine de kalıcı bir çözüm bulmak istiyordum.Çareyi bir kadın doğum uzmanına danışarak buldum.Meğer senelerdir çok yüksek bir testesteron hormonu ile yaşamışım,2 adet ilaç kullandım her gün düzenli olarak,2 sene geçti ve şu an bacaklarımda 2 tane tüy var görülmüyor bile :) onun dışında hiç bir yerde kalmadı.Bence tüy probleminiz varsa kesinlikle hormon seviyeleri ölçtürülmelidir.

Canım ne mutlu sana yaa..senin adına sevindim ama inanamıyorum yani.bende sorun yaşıyorum tüylerle.bi kökten 5 tane çıkmasa da 2 çıkan yerler var..aldıktan kısa süre sonra yine çıkıyolar.kol altımı alıyorum hiç beyazlık bile olmuyo bıktım artık resmen....bitebileceğine inanmıyorum artık...yanlış anlama sana inanmamak değil..ama eminim anlıyosundur beni.umudum yok artık..çünkü her türlü kremi fln denedim hiç bi azalma olmadı.

kadım doğum uzmanına gitmeyi düşünüyorum bende..nasıl bi tadavi yapılıyo merak ettim.kan alarak test mi yapılıyo sadece?

evet canım kan alarak hormon testi yapıolar hormonların durumuna göre ilac veriyo doktor. bende yaptırdım hormonlarım bozuk cıktı ilac verdı doktor düzenli kullandım hormonlarım da düzene girdi ama tüylerım hala aynı alıyorum 3-4 güne cıkıyor artık bıktım bende senın gibi valla =(( tekrar gitcem kadın dogum doktoruna

lütfen bu ilaçtan bende istiyorum cwp bekliyorum yardımcı olursanız sewinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…