Tüylerinden Tamamen Kurtulan Var mi? Hangi Sekilde??

fisneli.browni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
312
0
116
Kızlar herhangi bi bölgenizdeki tüylerden tamamen kurtulanınız varmı aranızda ???çeşitli epilasyon yöntemlerinden; artık tüylerim hiç çıkmıyo diyen varmı aranızda, lütfen buraya yazarmısınız a.s.a.s.

haklısın cnm eksik bilgi verdim
bitkisel bi solüsyon hazırlıyo bi arkadaş patenti henüz çıkmadığı için isim veremiyorum malesef
kısaca şöyle açıklayayım
bitkisel bi tertip bu ,her seans bir gün sürüyo
günde bikaç kez 10 dk aralıklarla kullanılıyo ama ayda bir gün kullanıyosun
ilk seanstan sonra bile bariz bi azalma gözleniyo
kılın yapısına bağlı olmakla beraber tahmini 4-5 seansta tamamen bitiyormuş
ve çok az miktarda kullanılıyo tüm vücut için 10 ml yeterli oluyor yağsız bir solüsyon -şuan elden dağıtıyo -burda bilgi vermek yasak olduğundan kişi yada ilaç ismi veremiyorum
bitkisel bi tertiple kıllarımdan kurtulmayı ümid ediyourm diyeyim kısaca ,sevgiler

arkadaslar suan sadece kolumdaki tüyler kurtuldum en azından o acıdan rahatımhihoyyyt ya bu nane tuz limon olayını denedm arkadaslar inanaın hiç tüy cıkmadıı sıra bacaklarda

arkadaslar suan sadece kolumdaki tüyler kurtuldum en azından o acıdan rahatımhihoyyyt ya bu nane tuz limon olayını denedm arkadaslar inanaın hiç tüy cıkmadıı sıra bacaklarda

arkadaşın nane limon tuz olayı demişsin de şunun formülünü açık açık yazsan da bizde faydalansak :mymeka:

arkadaslar kusra bakmayın devamlı giremiorum evet epagn dedgi gibi inanaın sadece sabır gerektirio inanamadgm için ilk olarak kolaarımda denemek istedimm gercekten tüylernz tamamn zamanla azaldgnı görüceksnz

bende kurtuldum arkadaşlar.ama şimdilik sadece kol altı ve yüz bölgemden.kesin çözüm demedi demeyin başka şeyler denemeyin:))iğneli epilasyondan şaşmayın:))

kıl konusunda bir haber daha,yine tamamen bitkisel kökenli kalo adli bir ürün duydum.canada'da üretiliyormuş,icerigindeki bitkiler hakkında sadece herbal extract ibaresi var,60 ml 19,90 euro yani 40 tl civarı ,bana verilen fiyat bilgisi daha yüksekti bugün araştırdım heryerde fiat 19,90 eu.
ve bu ürün kıl kökünü tamamen çok kısa seanslar sonucu bitiriyormuş
yurtdışından bu ürün nasıl getirtilir,kargosu çok tutar yafuu:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…