- Konu Sahibi fisneli.browni
-
arkadaslar suan sadece kolumdaki tüyler kurtuldum en azından o acıdan rahatımhihoyyyt ya bu nane tuz limon olayını denedm arkadaslar inanaın hiç tüy cıkmadıı sıra bacaklarda
slm kizlar..ben bu kis 3 seans lazer yaptirdim koltukaltimin tamamindan bacaklarimin ve genital bolgenin %80inden kurtuldum diebilirim. yalniz lazer epilasyonda dikkat edilmesi gereken 2 sey var yoksa paraniz bosa gidio! 1.si yaptirdiginiz yer; ucuz yapan yerlerden genelde sonuc alinmio eger boyle biseye kalkisicaksaniz referansla gitmenizi tavsiye ederim! 2.si ve en onemlisi killariniz cok siyah ve kalin deilse lazer ise yaramaz lazer isigi sadece cok koyu killari gorebilio! zaten benimde kalan killarim acik renk olanlar. ben hic sevmedigim halde bir yaz boyunca jilet yaptim koyulassinlar diebu arada bioderde ise yaramio deila.s.
Koltukaltınız kaç seansta bitti ve seans ücreti ne kadar ödediniz?benim de tüylerim kalın tam lazere uygun.koltukaltım sorunlu biraz.batıklar oluşuyo sürekli.bir de tamamen bitince bembeyaz oldu mu koltukaltınız?
gerçi artık yaz geldi yaptıramam.kışa kadar araştırma yaparım.güvenilir bir yer bulduğumda hemen başlıycam.
bende tüylerimden kurtulmak istiyorum ama açık renk olduğu için lazer yaptıramadım açık açık sana yapamayız dediler vallaağda sir denedim ama tenim çok hassas alırken hem çok acıo hemde sonrası tam bir işkenceye dönüyor özelbölge için tabi bir süre karınca yumurtası yağ kullandım kökten aldırdıktan sonra işe yaramıştı ama bıraktım başka çözüm yolu bulan varmı sir yaptırmak çok acı verici
eqerr acı çekmk istemiosan sana poslantyies öneriorum.. :)
eqerr acı çekmk istemiosan sana poslantyies öneriorum.. :)
o ney canım nasıl oluyor ilk kez duydum hamileler kullanabiliyormuu:uhm:
Google arama motoru bile böyle bir şeyin varlığından haberdar değil, arkadaş dalga geçmiş herhalde...
Google'a yazınca sadece bu sayfa çıkıyor kaydirigubbakcemile3
haklısın cnm eksik bilgi verdim
bitkisel bi solüsyon hazırlıyo bi arkadaş patenti henüz çıkmadığı için isim veremiyorum malesef
kısaca şöyle açıklayayım
bitkisel bi tertip bu ,her seans bir gün sürüyo
günde bikaç kez 10 dk aralıklarla kullanılıyo ama ayda bir gün kullanıyosun
ilk seanstan sonra bile bariz bi azalma gözleniyo
kılın yapısına bağlı olmakla beraber tahmini 4-5 seansta tamamen bitiyormuş
ve çok az miktarda kullanılıyo tüm vücut için 10 ml yeterli oluyor yağsız bir solüsyon -şuan elden dağıtıyo -burda bilgi vermek yasak olduğundan kişi yada ilaç ismi veremiyorum
bitkisel bi tertiple kıllarımdan kurtulmayı ümid ediyourm diyeyim kısaca ,sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?