Tüylerinden Tamamen Kurtulan Var mi? Hangi Sekilde??

bende lazer yaptırdım hiç memnun kalmadım arkadaşımda
kadın 3kağıtçı çıktı
5 7 seans oldu allah allah bende şaşırdım demekten başka bişi demedi uyuz lazerci
halbuki başlamadan ne kadar ballandırmıştı tüm hayallerimi yıktı senağlama

arkadaslar suan sadece kolumdaki tüyler kurtuldum en azından o acıdan rahatımhihoyyyt ya bu nane tuz limon olayını denedm arkadaslar inanaın hiç tüy cıkmadıı sıra bacaklarda

bende bir kaç şey sormak istiyorum.
ne kadar sürede hiç tüy çıkmayacak duruma geldi?
kaç ay bu işlemi yaptın yani... :çok üzgünüm:

bende kıllardan müzdariptimm gutto karınca yumurtası yagı kremini kullandım 2. seansda koltuk altlarım bitti süper deneyin derim..........

bende iki kere kol altına lazer uygulattım ama işe yaramadı ilk zamanlar çok geç çıktı daha sonrasında çoğaldı ve bıraktım lazeri şimdi gutto karınca yumurtası yağı kremini uyguluyorum ilk seansım sonuçları yazarım

slm kizlar..ben bu kis 3 seans lazer yaptirdim koltukaltimin tamamindan bacaklarimin ve genital bolgenin %80inden kurtuldum diebilirim. yalniz lazer epilasyonda dikkat edilmesi gereken 2 sey var yoksa paraniz bosa gidio! 1.si yaptirdiginiz yer; ucuz yapan yerlerden genelde sonuc alinmio eger boyle biseye kalkisicaksaniz referansla gitmenizi tavsiye ederim! 2.si ve en onemlisi killariniz cok siyah ve kalin deilse lazer ise yaramaz lazer isigi sadece cok koyu killari gorebilio! zaten benimde kalan killarim acik renk olanlar. ben hic sevmedigim halde bir yaz boyunca jilet yaptim koyulassinlar die bu arada bioderde ise yaramio deila.s.

ben dudak üstündeki tüylerden kurtulmak istiyorum.lazer yaptırmak istiyorum ama cildim çok hassas.güneşten leke oluyo.sürekli güneş koruyucu kullanıyorum.lazerin de leke yaptığını duydum o yüzdden yüzüme yaptırmaktan korkuyorum.daha önceden iğneli epilasyon yaptırdım lekeleri hala geçiremedim hemde işe yaramadı.param boşa gitti.......
lazerin makinesi önemliymiş galiba.hangi makineyi kullandığını veya dozunu ne kadar kulladığını bilemeyiz ki.çevremde de hiç yaptıran yok????işim zor yani bu tüylerle

yuz ile bilgim yok ama tabii vucuda gore daha riskli. bende kullanilan alet ipl di sanirim. igneliyide tecrubeli biri yapmazsa hem leke yapar hemde ise yaramaz dedigin gibi.etrafimda seneler once igneliyle tuylerinden kurtulmus sayisiz insan var.yapan kisi lazerde de cok onemli tabi

Koltukaltınız kaç seansta bitti ve seans ücreti ne kadar ödediniz?benim de tüylerim kalın tam lazere uygun.koltukaltım sorunlu biraz.batıklar oluşuyo sürekli.bir de tamamen bitince bembeyaz oldu mu koltukaltınız?

gerçi artık yaz geldi yaptıramam.kışa kadar araştırma yaparım.güvenilir bir yer bulduğumda hemen başlıycam.

koltukalti eger killar cok siyahsa ilk seansta bile farkedio.. ben 3 seans yaptirdim suan sadece 3 5 tane sari sari tuy kaldi:teytey: sadece koltukaltinin fiyati 100tl yanlis hayirlamiosam ve kisi beklemene gerek yok cunku cok guzes goren bi yer deil ama uzatmasi sorun olabilir tabi iyi bi yer bulursan bi gorus konus daha genis bilgi alirsin. şakkıdı

bende tüylerimden kurtulmak istiyorum ama açık renk olduğu için lazer yaptıramadım açık açık sana yapamayız dediler valla ağda sir denedim ama tenim çok hassas alırken hem çok acıo hemde sonrası tam bir işkenceye dönüyor özelbölge için tabi bir süre karınca yumurtası yağ kullandım kökten aldırdıktan sonra işe yaramıştı ama bıraktım başka çözüm yolu bulan varmı sir yaptırmak çok acı verici

eqerr acı çekmk istemiosan sana poslantyies öneriorum.. :)

cnımm burda epilixir den mi bahsediyosun acaba cunku orda yazılarını gormustum ben yoksa farklı bı sey mı bu orda da yazdıgın ıcın kafam karıstı acıkcası:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…