tüylerim jiletle azaldı

şimdiye kadar bacaklarımda hep jilet yaptım benim bacak tüylerimdede azalma var.(dün hariç, geberdim ama ağda bantında)
yer yerde boşluk var yani bazı yerlerde hiç çıkmıyor.
düşünüyorum şimdi acaba önceden orada tüy yok muydu?
ya da bitti bilmiyorum.

ama bikini bölgesinde hep aynı, sert ve bir delikte iki taneee.

ben yıllardır jilet yaparım henüz öyle bir etkisini görmedim. saçma.
arkadaşlarım zaten oldukça kıllı olduğumu iddia eder.

:) benım lısede kankam dım vardı oda hıc agda kullanmazdı bacaklarına hep jılet ıle alırdı ve ben hıc bacagında bı sımsıyah tuy ne bılım jılet ıle alırken sonrası putur putur olurya ole dahı gormedım cılt tıpındendır ben de denedım mal gıbıde batıklarım cogaldı jılet yuzunden lıse donemınde:)

jilet kesinlikle azaltmaz,sakın denemeyin derim ben,arkadaşın zaten tüyleri azdır bence saçı da seyrektir,çünkü saçı seyrek olanda işe yarıyo,bi arkadaşımda jiletle yapıyodu nerdeyse ağdayla alınmış gibiydi

jiletle tüyler azalmaz asla senin ki baska bişiden kaynaklanıyo bende önce bıkını böldemi jiletle alırdım allahım neydi öyle diken diken ya yururken bıle bacak arama batıyodu bı kokten 2-3 tane sıvrı sıvrı cıkıyodu jıletle tam temız oldum derken 2 veya 3 gun sonra bı kasıntı bı kasıntı elımı ormsa atmamak ıcıc zor tutuyodum kendımı tuyler cıkıyo ya dıken dıken ondan zamanla dahada cok yayıldı amaaaaaaaaaaaa bu gidise bi dur dedım evde kendım sir agdaya basladım ılk beceremdım zamanla kavradım sımdı kasıntı yok batma yok tuyler azaldı gec cıkıyo ınceldı tuylerım iyiki varsın sir ağdaaaaaaaaa :teytey:

Senelerdir jiletle alıyorum bazı bölgelerimi bir gram eksilmedi aksine güçlendi, tüyler gitti siyah kalın kıllar geldi delikafadulden

ben ve jilet:bbo:mümkün değil.....herkesin yapısı farklı bana hiç uygun değil.ya bir kökten 4 adet çıkarmıakannehir bende çıkıyosenağlama kabus gibi.o yüzden epilatörle kökten çözümalkisalkisalkissırnaşık şey

jiletin tüğleri azaltacağına ihtimal vermiyorum ben çünkü kökünden almıyor.belki cilt yapısı ve bacak olduğu için olabilir ama yinede sanmıyorum.ben başka bölgemde hep jilet kullandım ve azalma kesinlikle yok aksine sertleşir ve kararır.

canım sen çok şanslısın o zaman bu bir mucize gibi bişey olmuş senin için :)) gözünaydın

benim bir arkadaşım vardı jiletler alırdı heryerini ayda bir çıkardı kılları
yapı meselesi
kıl köklerinede baktırmış yok dencek kadarda azmış mesela

evet arkadaşlar jiletle azalıyor tüyler ama onların azalmasını bekleyene kadar ömür gidiyor.ben 3 yıldır jiletliyorum.bacağımda büyük bi azalma oldu bu kesin.ama yinede dediğim gibi ömür gidiyor taamamen bitmesi için.annemde gençken göbeğine uygulamış jileti ve 3 yıldan sonra hiç kalmadı dedi ve gerçekten hiç bişe yok göbeğinde.ama yinede doğru değil jilet

ben genital bölgemi yıllardır jiletle alıyorum bu yaşıma kadar ağda yaptığım çok nadirdir yani öyle 3 yıl 5 yıl değil.ama hiçte azalma falan yokha artışta yok yaniöyle kendi halinde her zaamanki gibi

kızlar eğer deneyip görmemiş olsaydım ben de yok artık daha neler derdim belki ama ben de yaklaşık 6 aydır bacaklarımı jiletle temizliyorum ve kesinlikle çok azaldı yaa, ama diğer bölgeler için böle deil sadece bacaklarım, kesinlikle azaldı yani...

bende inanmıyordum canım..bıktığım bir dönemde yaptım ve acelem vardı koyver gitsin dedim..ama şimdi çok memnunum.

selam. okuyunca insanın inanası gelmiyor ama jileti arada kullanıyorum ve ne için biliyor musunuz ?

bacaklarıma epilatör kullanıyorum ne yazık ki bazı tüyler batık kalıyor. epilatörden sonra 1 kez

jiletle alıyorum bütün batık tüyler çıkıyor yerinden. sonra tekrar epilatör kullanıyorum.

ilk tüylenmeye başladığımda jilet kullanmıştım şimdi jileti sadece bikini bölgeme uyguluyorum .

sapsarı olan tüylerim yaz tatailinde besleyici etkisi olan güneş kremleri sayesinde simsiyah oldu ve kalınlaştı . ondan sonra bi kez ağdaya gittim sonradan da 6 aydır jilet yapıyorum ilk zamanlar 3 günde bir çıkıyodu şimdi ayda bir almaya başladım . renkleri açıldı cılızlaştı ve çıkma süreleri azaldı .

ama bacakta böyle koltuk altı bikini aynı şekilde kaldı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…