tüylenmeye ortaokulda başladım.o kadar kötü durumdaydımki bir erkekten farkım yoktu mafoldumben
ilk önce epilatör kullandım,dayanamıyordum acıya,bıraktım sonra goril gibi gezerim daha iyi dedim sırnaşık şey
sonra tüy dökücü köpük ve krem denedim,krem çok kötüydü,hem pürüzsüz olmuyordu hemde 2 gün sonra tekrar çıkıyordu.
köpük fena değildi ama maliyeti çoktu,ve seyreltmiyordu hiç..
ağda başlarda acıdı ama sonra biraz alıştım,fazla olmasada seyreltti.ama batıklar da cabası
selülite çatlağa çok yatkın bir yapım var ve ağda yaptıkça derimin esnekliğini kaybetmeye başladığını farkettim ve onuda bıraktım
*****sonra bigün isyan ettim.yaza girmiştik ve jilet kullanmaya başladım 3 günde 1.tüylerimin yoğunluğu değişmedi ama sertleşti ve kalınlaştı rengi de koyulaştı.2 ay sonra ise incelmeye başladığını,kahverengiye döndüğünü farkettim tüylerimin.ve zamanla daha az sıklıkta jiletlemeye başladım (haftada bir falan yetiyordu)
2 seneye yakındır jilet kullanıyorum,şimdiki durumumsa,alt ve üst bacağımın arkasındaki tüyler(özellikle alt bacaklarım) nerdeyse tamamen bitti yumuşacık hihoyyyt alt bacağımın alt tarafları da seyreldi.üst bacağımdaki tüyler çürük çıkıyor ve oldukça kısa,ne kadar uzatırsam uzatıyım kirpik boyunun yarısı kadar çıkıyor.sadece alt bacağımın ön yüzü biraz inatçı oda zamanla seyrelir bence
bilimsel açıklaması varmı bilmiyorum ama tüylerimin daha beslenip uzamasına izin vermeden kestiğim için çürüdü sanırım
geçen gün annem bile yıllar sonra bacaklarımı tüylü gördü,şok oldu senin bu kadar az tüyün yoktuki naptın dedi zemuszemus ayrıca ağda yaptığım zamana göre de baya sıkılaştı bacaklarım.
son olarak bu sene lazere gidip tüylerin kökünü kazıycam hahahaah :):)
okuduğunuz için teşekkürler