Bugüne kadar genital ve koltuk altımı hep sakizla aldım. Biraz elimle yoğurup ağda kıvamına getiriyordum. İlk başlar ağda kullanıyordum. Isıtması vs zor geliyordu annem bu şekilde söyledi. İlk günden beri bu yöntemi kullanıyorum. Bacaklarım için de ağda, tüy dökücü krem vs denemelerim olsa da en son epilasyon aleti almıştım yıllardır onu kullanıyorum..
Lazer aklımdaydı ama güvenilir yer arıyordum. Neyse bir yerde kampanyaya denk gelince başlayayım dedim. Fakat bana bir gün önce tahriş etmeden jiletle al dediler.
Ben hiç jilet kullanmadım. Nasıl kullanılacağını bile adam akıllı bilmiyordum. İlk bacaktan başladım. Biraz kesikler falan olunca korktum üstten üstten aldım. Lazere gittiğimde yapmadılar çünkü düzgün almamışım. Seans boşa gider dediler.
Şimdi esas korkum şu. Genital bölgede üst kısmı jiletle altı yine sakizla almıştım. Lazere gidince iyice tarif istedim. Onlar tüm bölgeyi jiletle almamı söyledi. Ben şimdi kara kara düşünüyorum. Nasıl yapacağımı..YouTube baktım forumlara baktım adam akıllı bilgi bulamadım. Bunun bilgisi de nasıl olur bilmiyorum ama. 38 yaşında yeniden ergen gibi nasıl alacağımı düşünüyorum. Alt bölgeye lazer yaptıran var mı. O bölgeye hiç mi yaptirmasam. Bir yerimi kesmekten korkuyorum. Elimi bile kestim ilk denemede.