bu işlerden hem çeken hemde bilgi sahibi biri olarak jilet tüylemeyi azalmaz aksine kökten almadığı , kıl köklerini kalınlaştırır. ancak testesteron seviyesi normal olan kişilerde jilet vursa bile değişen birşey olmaz .
Benimde küçüklüğümde başladı siyah ve sık tüylerim. Şimdi mücadele veriyorum ama nafile
Siz erkek bacağına dönen kadın bacağı görmemişsiniz demek ki ( ay nasıl cümle kurdum ben öyle :26:)
Evet kızlar ben de konu sahibine katılıyorum. Tüylerim seyrek ve açık renkli ama uzadılar mı iyi uzuyorlarMecbur kurtulmak lazım. Ben de hem tembelliğimden, hem acıya tahammülsüzlüğümden, hem de tüyler uzayana kadar ağdadan ağdaya 20-30 gün beklemekten nefret ettiğim için yıllardır en çok jileti tercih ederim. Çünkü arada bir kafama esip de sir ağda yaptığımda baldırlarımın için kısımlarına kan oturuyordu, acıdan gözümden yaş geliyordu ve kaç gün mosmor dolanıyordum yaralı ceylan gibi Sonuç olarak nefffffret ediyorum ilkel ağda yönteminden.
Artık her banyo edişimde jileti tekrarlıyorum. Gün aşırı da banyo ettiğim için tüylerimin çıktığını bile görmüyorum, hep pırıl pırıl ve pürüzsüzüm bu sayedeay uzasalar da ağdaya gitsem derdim de yok.. banyoda 5 dakkada bitiyor iş Kollarım içinse tüy dökücü kullanıyorum birkaç aydır... İnanılmaz geliyor kulağa biliyorum ama tüy dökücü krem kullandığım zaman inanın kol tüylerimin çıkması 1 ay sürüyor ve çıkanlar da tek tük incecik çıkıyor. Ağda yaptığım zamanlarda ise bir haftada tamamen çıkıyordu kol tüylerim, nefret ediyordum.
Uzun lafın kısası bence ağdaya göre jilet ve tüy dökücü krem (kol için) bana çok daha pratik, acısız, yan etkisiz, masrafsız geliyor şahsen.
Bir deneyin derim.
jilet kalınlaştırır diyorlar ama çok yanlş bence. bende artık acıya dayanamadığım için kollarımı bacaklarımı jiletler oldum ne çoğaldı nede kalınlaştı. konu sahibinin dediği gibi bendede azalma var. özellikle kollarm azaldı. ağdadan daha iyi sert çıkmıyor valla. 2 güne bir jilet yapıyorum. lazer epilasyona başlicam artık
Bana kalırsa jilet yapmak çok yanlış hele 2 günde bir jilet yapmak insan rahat edemezki ben epılatoru yapıyorum 20 gün rahat ediyorum en azından çıktı mı çıkmadı mı derdi yok bana kalırsa jileti bırakın derim
valla jiletle çok rahatım ben aşırı pürüzsüz oluyor zaten lazere başlicam o yüzden jilet yapmak zorundayım
Anlayamadım jileti sadece kolunuzamı yapıyosunuz bacaklarınızada yapıyomusunuz
biçok kişi jiletin çoğalttığını söylese de bence öyle değil, en azından benm için. yoğunluğu aynı, yalnzca rengini koyultuyor. ben de genellikle jilet kullanırım. zaten yurtdışında da burda oludugu gibi bir agda kulturu yoktur. ama dikkat ederseniz hepssinin bacakları hem batıksız hem güzel. onlar her sabah duşta bacaklarını jiletliyorlarmış böylece batık gibi bi sorunda oluşmuyor. ben de ayda bir epilatörle ya da ağdayla alırım ama hem canın yanması hem de o kadar zaman boşa, sprey köpükler iyi ama maliyeti çok fazla. jilet koltukaltı ve bacak için iyi bence de beş dakikada bitiriveriyo acısız sancısız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?