tüylerim jiletle azaldı

Jiletle almak azaltsaydı benimkiler hiç kalmazdı. ınanmayın ve denemeyin diyorum. Lazer epilasyon kesin çözüm. Bırakın acı çekmeyi artık. Birazpahallı ama rahatlığı ve kesin çözüm olmasıyla değer.

denemeyine tamam da inanmıyorum ne demek ya!
ben yalancı mıyım bu mu demek isteniyor!
-ki dediklerimi onaylayan o kadar yoruma rağmen!

bende aynı şeyleri söylüyebilirim bende jilet kullanıyorum. eskiden ağda yaptırırdım sürekli. çocuk olduktan sonra vakit bulamadığım için jilete döndüm. ilk aylarda acayip çıktı. koyu olarak. dedim ben ne yaptım , ama elimden birşeyde gelmedi. sonraları bacağımdaki kıllar yumuşadı , koltuk altlarımda, şimdi haftada bir çıktıkca alıyorum. yanlız bende normal jiletlerden kullanmıyorum. bayanlar için olan özel jiletlerden kullanıyorum. birde kılları hep aynı yönde alıyorum. genital bölge için memnun değilim. ama ben ağdaya giderkende memnun değildim. aynı çıkıyor yani farketmedi, yanlız ağdada çok daha uzun süre kullanabiliyordum. bunda haftada bir üstünden geçiyorum. ben kollarıma bile jilet yapıyorum ve yazın sadece 2 kez yapmam gerekiyor ve kollarımı inceltti. birde jiletle yapmanın bir kötü yanı koltuk altımı ağdayla alınca koku yapmıyordu ama jiletle alınca koku yapıyor onun içinde sürekli roll on kullanmak gerekiyor.

ayy ben böyle bi riske giremem ama keşke azalsa... benim teyzemde yıllardır hep jilet kullanmış eline ağdayı almamış. görseniz bacaklarda nerdeyse hiç yok hiç jiletle alınmış gibi değil. bize salaksınız siz boşuna acı çekiyorsunuz 3 günde bir jiletle temizle ohh mis gibi 1 ay kıl uzasın diye beklenir mi der hep..

saçmalık neresinde, yaparsın veya yapmazsın bu senin seçimin. inanmıyorsan yapmazsın. ama başkasının yaptığı bir şeyede saçma diyemezsin. fikirlerimizi paylaşıyoruz burda . kimse başkasına kötülük olsun diye anlatmıyor bunları. fikir alışverişinde bulunuyoruz.

burası herkese acık bir ortam olduğuna göre herkes de fikrini söyleyebilir.benim fikrim de bu bana saçma geldi.benim çok saçma yazmam arkadaşı yalanlıyorum anlamına gelmez.herkesin yaptığı çok mantıklı olmak zorunda değil.3-5 kişide işe yaramış olabilir ama bi çok insanda aksi sonuç yaratır dolayısıyla benim buna saçma demem de çok normal.yaptığın her şey onay almasını oooo süper hemen ben de yapıcam denmesini mi bekliyorsun.bunu bekliyorsunun demek ki benim fikrimi belirtmem seni rahatsız etmiş.neyse uzatmanın alemi yok.kısaca kimin nereye ne yazacağına karışamazsın.

Son düzenleme:

evet katılıyorum kimin nereye ne yazacağına karışamazsın, ama buraya bir şey yazılmışsa bunada saygı duymalısın. katılmıyorsan bu fikre yada bizim kullandığımız yöntemi beğenmiyorsan , beğenmedim veya katılmıyorum diyebilirsin. Sadece 2 kelimeyle çok saçma demek sence düzgün bir üslupmu. İyi yönlerinide anlatmışız kötü yönlerinide . Ama gerçektende uzatmamak gerekiyor.

ben de böyle olabileceğine inanamıyorum,ben denedim ama cildimi kurutmaya başladı ,derim dökülmeye başladı ve kalın çıktısenağlama.... jileti tenine sürdüğün anda artık o tüyler iflah olmaz:uhm:

insanına göre değişiyor demek ki ama %95 kadınlarda azalma yerine kalınlaştırır o da yetmez aynı gözenekten 2-3 tane çıkar.

Kızlar ben buna en yakın annemde sahit oldum
annem agda acısına dayanamazmıs ve tüm gencligi boyunca jilet sürmüs bacaklarına suan inanırmısınız toplasan 4-5 tüy cıkar heralde cilt tipine baglı..

cok ilginç...ohaoldumsmile bende aksıne cogaltıyor ve kalınlastırıyor buda yetmez gıbı uyuz gıbı kasınıyorum malesefdelikafadulden

inanamıorum yaa gercektendee.ben bigün aceleden aldımm bikiin bölgemi amaa öldm yani hiçbirşeklde eskiye dönemiorm agda yapıorm yine kalın ckıo jilet bnde kapkalın yapıo suan soktaym bittti jiletle dityenlere

yahu kendimi bildim bilelli jiletle genital bölgemi alırım,azalsa azaltırdı sanırım,üstelik bir yerden 3 5 kıl birden cıkıyor,ben bunu asla denemem,deneyenlerede basarılar ne diyim

o jiletten değil kesinlikle hormonlarla alakalı
çevremde jilet kullanan kişiler var yapıları zayıf olduğu için çoğalmıyor hep aynı
ama bana yapsan orman olurum ohaoldumsmile yani yapı meselesi...

Kızlar ben buna en yakın annemde sahit oldum
annem agda acısına dayanamazmıs ve tüm gencligi boyunca jilet sürmüs bacaklarına suan inanırmısınız toplasan 4-5 tüy cıkar heralde cilt tipine baglı..

benim annemde aynı şekilde hep jiletle almış şimdi toplasanız 3-5 tane çıkar onlarda çok dikkatli bakmazsanız görülmez bilekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…