- 8 Şubat 2015
- 26
- 147
- 93
Evet kizlar ben hayatimda hic jilet nedir bilmezdim geçen seneye kadar. Hep bacaklarim icin güzellik salonuna giderdim. Baktim baş edilmiyor bir de yazdi gidememistim. Netten cok arastirdim bir tame jilet aldim kullandim. Ama siz siz olun baba abi kardes jiletlerini kullanmayin. Kadinlarin en büyük hatasi erkeklerin kullandığı jileti kullanmak. Bu işte orman gibi yapar her yeri. Ben bayanlara özgü üretilen bir jilet almistim iki bicakli olanindan. Bir sene boyunca kullandim. Inanin sirle alinan bacaklarimla jiletle alinan bacaklarim arasinda fark oldu. Azaldi resmen. Ben inanmiyordum ama azaldi. Yani bölgesel yok belli yerlerinde ve kisa çıkıyor. Zaten avrupada kadinlar sir nedir bilmiyorlar sanirim ve hep jilet kullaniyorlarmis arastirmalarima göre :) ilkin derby nin bayanlara özel olanini kullandim simdi de gratisten aldigim Venüs 2 bicakli olanini kullanıyorum ama Venüse umarim bacaklarim alisir yeni basladim çünkü :) ve tüyleri azaltmak istiyorsaniz eger bioder kremi deneyin ben lise zamanlarımda onu kullandim iki yil düzenli. Ve vücudum bebek cildi gibi suan. Bacak haric her yerim yani. Tek tük var.