• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüylerim jiletle azaldı

bence jılet kılları kalınlastırıyor
annemde yıllarca kullanmıstı orman gıbı bacagı ve kıllar kalın kalın
ayrıca bende de oyle oldu kılları kalınlastırdı ve gurlestırdı 1 delıkten 3 kalın kıl fıskırır oldu
nıye bence azalmadı ozaman anlamadım
bence bu ıste bıse var ama anlamadım
ya kısısel bıse yada baska bı uygulama dahamı yapılıyor bılmıyorum
ama banada akla aykırı geldı kımsede duymadım aksını cok duydum ama bunu duymadım

bende hiç duymadım yaa jilet çok kötü çıkrıyor tüyler hem sertleşip hemde kalınlaşıyor jiletle.....
hem 1 tüy çıkan yerde 3 tane birden çıkıyor hiç güzel değil yanii....

benim ağdacım epilaston makinesiyle bile alma diyor kesinlikle...

ilk defa duydum fadasından çok zararı var yaaa...

ben yıllardır jilet kullanırım,kıllar fırça gibi çıkıyor,seyrelttiğini hiç görmedim,arkadaşın dediği gibi çifter,çifter çıkıyor,,,bir arkadaşın yardımıyla ağdaya başladım,ilkinde çok zorlandım ama gittikçe kolaylaşıyor galiba,şu anda memnunum,alışıyor insan......

benim vucudumun her bölgesi değişik tepki veriyo:)) öncelikle uzun süredir bacaklarımı her banyoda jiletlerim (nerdeyse 2 günde bir banyo yaparım) ilk başlarda bikini bölgesi ve koltuk altınada yapmıştım çok kötü oldu, çoğaldı çok pişman oldum ama öğrencilik işte, bacaklarıma mecburen devam ettim önce arka tarafı azaldı şimdi ön taraftada boşluklar var, ayrıca yurt dışında nerdeyse bütün kadınlar bacaklarını jiletle alıyorlar amerikada agdadan çok kadınlar için jilet var:S yüzümde ise cımbız koyulaştırır ağda inceltiyo, koltuk altı ve bikini bölgesi ise agda ve epilatör aynı hiç değişiklik olmaz bu yüzden lazere başvurdum ya ben çok ilgincim yada gerçekten her bölgenin kıl yapısı farklı olabilir, veya hormanlarımız vucudumuzdaki her bölgeyi (bacaklarımızla bikini bölgesindeki kıllar gibi) farklı etkiliyo ondan farklı tepki veriyo olabilir....

arkadaslar sakin jilet degdirmeyin kesinlikle cogaltir. Arkadasin hormonlarinda bi degisim olmus olabilir. Yabanci kadinlara gelince zaten onlarda fazla tuy yok genleriyle alakali birsey.

bende yaklasik 1 yildir jiletliyorum gercektende azaldi, hatta nerdeyse hic cikmiyor diyebiliriz
arada birkac tane cikiyor o kadarr

başlığı okuyunca nasıl olduğunu merak ettim diğer yazıları okuyamadım bilee üzgünüm kızlar!
bu durum bence senin cilt yapınla ilgili, sana özel! normal şartlar altında jiletle tüylerin azaldığı nerde görülmüş?? üstten kesioosun altta kökü yinee duruoo kökünün çürümesi gibi bi durum söz konusu olamaz. olsaydı erkeklerin sakallarında olurdu yanii! ! ! tekrar diorum bu sana özgü bi durum..

Ben neredeyse 2 senedir jilet kullanıyorum ve inanmayacaksınız ama evet azaldılar.
Yani kök duruyor ama tüy çıkmıyor içinden.
Niye ben de bilmiyorum mantıklı bir açıklama da getiremiyorum ki benim de acayip sık ve sertti tüylerim.
Başını azıcık uzatır uzatmaz cort diye kesilince sürekli pes ettiler herhal kaydirigubbakcemile2

ya şöyle bir durum olabilir..
bikini bölgesi,genital bölge,erkeklerin sakalları genellikle saç gibi sürekli uzar...
fakat bacak,kol,koltukaltı böyle değildir jiletle bile alınsa en fazla 3 mm uzar

bu nedenle konuyu açan arkadaş haklı olabilir...

Son düzenleme:
yok artık.. jiletle tüyün azaldığı nerde görülmüş.. cesaretinize hayranım.. :)) denemeyenler bildiğinden şaşmasın derim herkesin yapısı aynı değil..

yok artık.. jiletle tüyün azaldığı nerde görülmüş.. cesaretinize hayranım.. :)) denemeyenler bildiğinden şaşmasın derim herkesin yapısı aynı değil..

Tabiki değil aman diyim.
Benim mesela ciddi batık sorunum var, denemediğim yöntem kalmadı ama ne yaptıysam batık derdinden kurtulamadım. Sonunda pes ettim jilete döndüm, yapacak bişey yok.
Ama ağdayla falan sorunu olmayanlar hiç hiç hiç jilete başvurmasınlar.

ben genital bölgemi jiletle aldım hep hiçbir azalma olmadı hayret ya benim kıllar bi tuhaf bilmiyorumkismile

bnm arkadaşımında jiletle tüyleri azalmış ama nedense ben eskiden hep jiletle alırdm oramı orman gibi olrdu sert sert çıkardı :D snra sir ağdaya gittm jiletle alındıı içn çok acımştı artık jilet fln vurmuyorum her ay gidiorum sir ağdaya cnm ynmıo alıştı artk :D keşke hep alındığı haliyle kalsa bir daha uzamasa:(:(

benim de tüylerim azaldı bacaklarımda, 4 sene boyunca bacaklarımda jilet kullandım. Koltukaltımda da kullandım bir süre, baktım bir kökten 3-4 tane tüy çıkıyor, hemen bıraktım:roflol:. Ama doğrudur, bacaklarımda o kadar seyrek ki şimdi.:dance: Makineye başladım bu aralar, bacaklarımda alacak tüy bulamıyorum pek hihoyyyt o yüzden muhtemelen olay tüyün olduğu bölgeyle ilgilidir. koltukaltı başka bacak başka oldu çünkü

Son düzenleme:
Back