• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüylerim jiletle azaldı

ya bence daha önceleri hormonal bir sorun vardı ve çok fazla tüylüydün kaç yaşındasın bilmiyorum ama genç kızlığa ilk adım dönemleri bitipte artık kadın olma çağınagirince hormonlar kendi kendine düzene girmiş olabilir (hani adetlerde ilk yıllarda hep düzensiz olur sonra düzelir)ee haliylede tüylerde bir azalma görülmüştür sende bunu jilete bağlamışsındır tabi.yoksa jilet azaltsa benimkini azaltırdı hamilelik doğum sonrası çok kullandım ama hiç te öyle olmuyor

hormon konusunda doğru söyleyebilirsiniz bilemem...ama 3.aydan itibaren hormonlarımın değişmiş olma ihtimali beni düşündürdü açıkçası.

bi kere erkeklerle biz bir değiliz o yüzden bu yorumlara cvp vermiyorum.

tahminimce,çok sık jilet attığım için tüyler çürüdü,yani daha beslenip uzamalarına izin vermeden jiletliyordum,o yüzden zamanla köreldi diye düşünüyorum.ve bunu bir doktora en yakın zamanda sormak istiyorum.

yalan falan neden söyliymki,tüylerinizin çoğalmasının bana ne gibi faydası olabilir kaydirigubbakcemile3

zaten belirttiğim gibi ilk 3 ay normalden daha kötü olmuştu,ondan sonra etkisini gördüm ki yorum yazanların 3 aydan fazla jilet kullandığını sanmıyorum.kullandıysada başta belirttiğim gibi -herkese etki eder yada mutlaka jiletleyin demiyorum.

her yolu deneyip bıkmış olan,kaybedecek hiçbirşeyi olmayan kişilere jileti önermek için,ve deneyipte etkisini gören oldumu merak ettiğim için açtım bu konuyu.

sallamasyon falan yapmıyorum somut örnekler veriyorum size yurtdışındaki kadınların bacakları nasıl bu kadar pürüzsüz sanıyorsunuz.fransaya ve bulgaristana gittim orda jilet kullanan birçok kadınla beraberdim,hepsininde bacakları cillop gibiydi..

navb senle hiç muhattap olamıycam forum genel olarak senden şikayetçi zaten a.s

ben de pek inanmadım arkadaşlar ya yıllardır kullandığımız jilet tüy azaltıyomuş haberimiz yokmuş.paylaştığın için saol arkadaşım sen memnunsan devam et a.s

. ben inanmadım. deli saçması bu.

bilmeyenleri kandırmaya ne gerek var

kıl köküne hiçbir etkide bulunmadan nasıl değişsin kılın yapısı? akıl mantık neresinde bunun

hadi tuttu diyelim dedelerimizin sakalları niye hala duruyor ... jiletin öyle b etkisi olsaydı başta erkeklerde sakal diye birşey kalmazdı değil mi?

milletin duyguları ile oynamayın . atıyorsunuz bari mantıklı atın :olmaz:

bız senı kurt adama cevırmeye calısıyoduk nası anladın bunu yaaaa offf senın kadar mantıklı olamadık yakalandık kaydirigubbakcemile3 senın baya basın dertte sanırım bu tuylerle o yuzden kopleks yapmıssın uzuldum senın adına canımm :kahve: uzun uzun da acıklama yapmıssın ama uzgunum bence sana acıklama yapmaya gercekten gerek yok umarım kurtulursun tuylerınden de bızım gıbı rahatlarsın zemuszemus

bız senı kurt adama cevırmeye calısıyoduk nası anladın bunu yaaaa offf senın kadar mantıklı olamadık yakalandık kaydirigubbakcemile3 senın baya basın dertte sanırım bu tuylerle o yuzden kopleks yapmıssın uzuldum senın adına canımm :kahve: uzun uzun da acıklama yapmıssın ama uzgunum bence sana acıklama yapmaya gercekten gerek yok umarım kurtulursun tuylerınden de bızım gıbı rahatlarsın zemuszemus

çok gereksiz bir cevap vermişsin..

bende inanmadım yazdıklarına insanları oyalamak için yazılmışş

arkadaşımız başına gelen ve memnun kaldığı bir yöntemi paylaşmış , onu yargılamak gerekmez ,buna inanan da inanmayanda kendi bilir ama yargılama yapmamak lazım, bu arada bacak tüyleri zamanla seyrekleşip güçsüzleiyor yıllarca ağda ve epilatör kullandım jileti neredeyse hiç sürmedim ama benimde bacaklarım gayet seyrek ve cansızlaştı bende bu olayın hormonlarla alakalı olacağı düşüncesindeyim ..
ama jilet kullanan bir çok tanıdığım var onlarda o yönteme alışmışlar ve memnunlar sonuçda bu tercih meselesi ,lütfen kırıcı olmadan yorumları paylaşalım..
sonuçda hepimiz aynı dertten müstarip hatunlarızmafoldumben

demekkı ınsanlar fesat olmus canım yanı bızım belkı bırılerıne faydası dokunur dıye yazdıgımız seyı boyle yanlıs algılayıp altında art nıyet arıyolar yazık ne dıyebılırımkı

çok ilginç bişey.denemeye de korkarım.zaten çok kıllıyım ayı gibi olmak istemem...sırnaşık şeykafamçokkarıştı

denemeyin sakınnn, arkadaşınki azalacağı varmış bence. yoksa mümkün değil hayatta inanmam

çok gereksiz bir cevap vermişsin..

bende inanmadım yazdıklarına insanları oyalamak için yazılmışş

he benim işim yoktu napsamda bunları oyalasam diyodum zaten kaydirigubbakcemile3
geyik vaarr,bir derdim var köşesi vaarr,yani malzeme bol konular varken,sizi oyalamak için kıl tüy muhabbetimi açıcamyerimseniben
yada bir bak mesaj geçmişime,hangi mesajım öylesine,oyalamak için gereksiz şekilde yazılmış...

Kızlar ayı gibi olmazsınız,ben 3 yıldr kullanıyorum ne ayı gibi oldum ne de azalma oldu.Dediğim gibi hormonal bir şeydir muhtemelen.

ben aylardır sadece ayaklarımı jiletle aldım eskisi gibi ama memnunum valla ağdayla uğraşmaktan iyidir çoğalmadı ama azalma olmadı
her banyoda alıyorum çok uzamasına izin vermiyorum

bende tüy dökücü ve jilet kullandım tüy dökücüyle aynı kökten 2 tane kıl çıkıyodu okadar çoğaltmıştı jilette çok tahriş ediyodu hep sivilceleniyodu şimdi epilatörle mutluyumzemuszemus

jiletle tüyler azalsaydi kocalarimiz sakalsiz olurdu, jileti bikere aceleye gelip denedim, binpisman oldum, bidaha aslaaaaa....

Ben de tüm lise hayatım boyunca sir ya da ağda yaptırdım. Üniversite 2 sene yurtta kaldım ve ağda için hem zamanım hem de param olmadı. epilatörden hiç bahsetmiyorum çünkü acısına dayanmak benim için mümkün değil. Ağdadan jilete döndüm. Ağda da tüylerimi koyulaştırmıştı jilet de koyulaştırdı.. başlarda 2 günde 1 alıyordum. zamanla çıkmamaya başladılar şuan 4 günde 1 alıyorum. Banyo yaparken 5dk daha ayırmanız yeterli. sadece yeni çıkmaya başladıklarında sertler biraz uzarsa yumuşacık. sadece ve sadece bayan jiletlerini kullanın kızlar. çok fark ediyor. koltuk altı bikini ve bacaklarıma jilet yapıyorum. pürüzsüzlük çok kolay:) kollarımı da alıyorum. sadece kollarım için 2 ayda 1 sir yaptırıyorum.

benm teyzem 1961 doğumlu.en son ağdasını düğününde yaptırmıs.sene 1981
ozamandan beri jilet yapıyor ama koltukaltları benmkiyle aynı.bende 10 senedir kuaförde sir yaptırıyorum.bu 10 senede hiçç jilet değmedi .jilette önemli olan kılsız bölgeye değdirmemek cunku dağılıo cıkıslar.
ama ben asla jilet yaptırmam.hem cıkarken cok kasınıo hemde semsert oluı :delphin:

Back