arkadaşlar ben kıllarımı alalı 12 gün oldu ve bacaklarımda daha çıkmadı.bikini bölgem normalden çok ince çıkmaya başladı.koltuk altımda o şekilde..bence bu bi mucize.hala inanamıyorum hihoyyyt çevremdeki herkesede söylüyorum ve onlarda bacaklarımı gördüğünde şaşırıyorlar.nisandaki dolunaya kadar çıksalar diye dua ediyorum :Saruboceq:
arkadaşlar ben kıllarımı alalı 12 gün oldu ve bacaklarımda daha çıkmadı.bikini bölgem normalden çok ince çıkmaya başladı.koltuk altımda o şekilde..bence bu bi mucize.hala inanamıyorum hihoyyyt çevremdeki herkesede söylüyorum ve onlarda bacaklarımı gördüğünde şaşırıyorlar.nisandaki dolunaya kadar çıksalar diye dua ediyorum :Saruboceq:
selam bayanlar bende kıl problemi yasıyorum ve cok mutsuzum nişanlıyımda ne yapacagımı sasırdım bu idrar meselesinden gercekten sonuc alan varmı duydugum herseyi deniyorum benim bi avuc içinde bide ayaklarımın altında kıl yok geriisini siz düşünün alsan bi dert almasan bi dert kasıntısı ayrı bi dert lazer yaptırsam onu da ticarete döktüler boşa para harcarım diye korkuyorum ltf yardım edin gercekten bundan ii sonuc alan varmı
Senin adına çok sevindim canım hayırlı olsun.Sendeki haberler süpermiş:dancearısı başımıza.Bir kaç sorum olacak;
O saatten maksimum ne kadar önce başlayabiliriz ve o saati ne kadar aşabiliriz?Bu konuda en azından kendinden örnek verirsen çok sevinirim.
Ve sürdükten sonra ne kadar bekletmemiz gerekir?
Şimdiden çoooooook teşekkürler.
ya benımde çıkmadı ama ztn 12 gunde çıkmaz ki ben kolumda denemıstım 12 gunde ztn kolumdakı tuyler çıkmıyor ben bı dahakı ayın sonunda gozlemleyebılırım ancak bide ben çiş falan sürmedim a.shihoyyyt
ben not almıstım .. günler ve saatler böyle.. sengözlerimebaksanab
9 Nisan 14:56
9 Mayıs 04:01
7 Haziran 18:12
7 Temmuz 09:21
6 Ağustos 00:55
4 Eylül 16:03
4 Ekim 06:10
2 Kasım 19:14
2 Aralık 07:30
31 Aralık 19:13
Kızlar benim hiç yapmadığım bir şey ama bir komşum ağdadan sonra bacaklarına çamaşır suyu sür demişti.Azaltırmış.Doğru mu bilemiyorum ama zararlı olacağı için yapmadım.
Hiç duydunuz mu böyle bir şey??????????????
hayatım kollarının çıkmaması zaten çok normal onlar ince ince tüy.bende kollarıma yapsam 12 değil 1 ayda çıkmaz..ama benim bikini bölgem kıl ve kalın.ayrıca yılllardır permatik yaptım.2-3 yıldır kökünden temizliyorum..2-3 yılda hiç azalma olmadı incelmede.fakat dolunayda inceldi ve geç çıktı:teytey:
kızlar allah rızası için yardım :roflol:
sorularım olcak bilen varsa burdan veya özelden bana yazsın plss
1-nisanda dolunay ne zaman?
2-aldıktan hemen sonra mı yapıoruz idrar sürme işini
3-1 gece ööle yatmamızmı gerekio
4-genitale uygulayıpta sonuç alan varmı
çok sordum biliorum ama bunu kaçırmak istemiorum :uhm:
-Cevaplar- kaydirigubbakcemile3
1- 7 Nisan saat 17:57 de. Terazi burçlarına daha çok etki ediyo sanırım:jeyyar:
2- Aldıktan hemen sonra gözenekler kapanmadan idrarını sürüyosun.. pamukla veya kulak pamuklarıyla vs..
3- Gerekli bişey yok ortada isteyen istedigi kadar kalıyo..:jeyyar: ben bi gece bekletiyorum .. kıllar gece uzarmıs o yüzden gece kalması giysilerimizn sıcaklığı ile idrarın yoğunlaşması etki edebilir kaydirigubbakcemile3
4- ben uyguladım ama koltukaltım kdr çok çok azalma olmadı tabi seyrelme ve incelme var.. ( 2. deneyişim ayrıca)sengözlerimebaksanab
kendimi yazılıda hissettim bi an...:1shok:
-Cevaplar- kaydirigubbakcemile3
1- 7 Nisan saat 17:57 de. Terazi burçlarına daha çok etki ediyo sanırım:jeyyar:
2- Aldıktan hemen sonra gözenekler kapanmadan idrarını sürüyosun.. pamukla veya kulak pamuklarıyla vs..
3- Gerekli bişey yok ortada isteyen istedigi kadar kalıyo..:jeyyar: ben bi gece bekletiyorum .. kıllar gece uzarmıs o yüzden gece kalması giysilerimizn sıcaklığı ile idrarın yoğunlaşması etki edebilir kaydirigubbakcemile3
4- ben uyguladım ama koltukaltım kdr çok çok azalma olmadı tabi seyrelme ve incelme var.. ( 2. deneyişim ayrıca)sengözlerimebaksanab
kendimi yazılıda hissettim bi an...:1shok:
100 aldın yavrum yazılıdan,tebrik ederima.s.
Koltukaltım tamamen bitti,ama bikini bölgesinde tam sonucu bende alamadım.
2 seans daha gerekiyor gibi.Ama bazı bölgeleri şu an hiç kıl çıkmamış görünümüne kavuştu.
Kolay gelsin
canım süpersin ya
akrep burcuyum teraziden sonra sonuçta :))
ay heycan yaptım bende yapmalıyım. Bilgilendirdiğin için çok sağol
genitalde sonuç alan varmıki acaba merak ettim ama orda olmasa bile diğer yerleri bitirsin o da bişidir.
herkese bol şans topici takip etcem gelişmeleri yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?