aysecikcik ben de deniycem bunu.şimdi 9nisanda saat 17:57yi mi bekliycez illa.
Sen saat kaçta başlayacaksın?Benim anlamadığım bunun aralığı nedir yani kaç saat süremiz var?Off bi engel çıkmasa barifisfisfis
Dolunaya kdr cvp verrsen sevinirim.Sonuçları da paylaşalım olur mu?
potubor çok teşekkür ederim cevabın için.bi 15 dk önce başlasam beni kurtarır.Jilettendir,bence bırak.
kar önümüzdeki ay 9 nisan 17:57 dolunaymış.O civarlarda başlayacakmışız.Ben de deniycem bi aksilik olmazsa.
merhaba bitanem...yazını yeni gördüm..cevabını hemen vermek istedim...ben 15-20 dakika içinde işimi bitirdim...ben bikini bölgemin ağrımaması için yatarken emla krem sürdüm ve kalktığımda uyuşmuştu....eldiven takarak bikini bölgemi birkaç dakika içinde bitirdim....sonra tuvalete gidip idrar sürdüm ..oldukça kolay oldu burası...sonra tekrar içeri gelip yüzümü aldım ve tekrar tuvalete gittim..yine idrar sağolsun....en son olarak da kollarımı alıp tekrar tuvalete gittim...malum sonrası...böylece işim 15-20 dakikada bitti...bacaklarım için de şöyle bir açıklama yapayım:bacaklarımı almadım çünkü uzamamıştı...sebebine gelince yakın bir tarihte alıp karınca yağı sürdüm...bacaklarıma da karınca yumurtası yağı kullanacağım...karınca yumurtası yağı ile idrarın birbiriyle kıyaslamasını yapmak için bu yöntemi deneyeceğim...bakalım hangisi işe yarayacak...olumlu sonuç aldığımı, hayatımın her ayında deneyeceğim......idrar mı karınca yumurtası yağı mı?..deneyip göreceğim....işte böyle bitanem..umarım iyice açıklama yapmışımdır..öpüyorum seni canım benim....
:1hug:a.s.
canım era krem ayrıyı hıssettırmıyomu ?
canımcım cok sagol tam o saattemı başlıycaz yoksa 10 ve 20 dk erkenden mı bıde ıdrar ne kadar kalcak vucudumuzda ne zaman banyo yapabılırız..
canım benim...emla krem kullandığında ağrıyı hissetmiyorsun..özel ve ağrıyan bölgelerde kullanabilirsin....
:jeyyar::jeyyar:
Tatlım ben de senin gibi forumda okuyunca merak saldım.Ne kadar kalması gerektiğine dair fikrim yok.Deneyen arkadaşlardan yardım alabiliriz bu konuda.Fazla kalmasına gerek yoktur diye tahmin ediyorum.Saat konusunda ben de tereddütlüydüm sağolsun bi arkadaş o saatlerde almaya bakacaksın yazdı geriye dönersen cevabı ayrıntılı görebilirsin.Benim özel nedenlerden dolayı 15 dk öncesinden başlamam lazım tam o saatte başlarsam gecikiyorum.Ama dediğin gibi 10-20 dk öncesi başlamak mantıklı geldi bana.
kizlar aslinda ben birseyi cok merak ediyorum cisle ilgisi yok ama yazmak istedim su eldivenle nasil aliyorsunuz kilari cok merak ediyorum?? iple ,agdayla biliyorum ben agda yapiyordum ip hic denemedim ama eldiven olayini cozemedim yazarsaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?