arkadaşlar hiç idrarın içeriğindeki bileşenleri maddeleri araştıran oldumu
ben merak edip bişiler buldum
idrar yoluyla tüylere etkisi olabileceğini düşündüğüm bikaç şey var oda idrardaki asidik maddenin bulunması bir,ikinciside çeşitli elektrolitlerin bulunması
amaa içerisinde kıl yapımına yardımcı olan keratin adlı bir proteininde bulunmuş olması beni düşündürüyor...
idrar ın %95 su %2.5 u üre,%2,5 u mineraller,tuzlar ve organik maddelerden oluşuyormuş
eğer gerçekten tüylere bi etkisi oluyorsa oda %2,5 luk alana giren maddelerdendir demekki
...
idrarla ilgili bi bilgi tübitaktan ;oda idrarın steril ve bakteri içermemiş olmasıymış(asidik olduğundan bakteriler ölüyormuş)
eğer bu mantıkla düşünürsek yani idrardaki ürenin tüyleri azalttığını varsayarsak excipial yada ürederm gibi içinde belli oranda üre bulunduran kremlerde işe yararmı acaba?
bebekbeklerken ben bişey kaçırdım sanırım, tarifini verdiğim bitkisel karışım demişsin nedir o? bakındım ama yazılarda göremedim?
Duymadım canım valla hiç.
Ama zararlıdır sanıyorum.Kulağa çok kötü geliyor
"Ağdadan sonra bacağınızı asite batırın,bacağınız erisin,tüylere kesin çözüm" diyecek yakında biri de.Son noktayı koyacak böylece.
kızlar allah rızası için yardım :roflol:
sorularım olcak bilen varsa burdan veya özelden bana yazsın plss
1-nisanda dolunay ne zaman?
2-aldıktan hemen sonra mı yapıoruz idrar sürme işini
3-1 gece ööle yatmamızmı gerekio
4-genitale uygulayıpta sonuç alan varmı
çok sordum biliorum ama bunu kaçırmak istemiorum :uhm:
:çok üzgünüm: ah ah ben ne sansızım ya dün saatlerce bacakalrımı almakla ugrastım tam bitti hemen banyoya kostum idrarımı sürecektim elektrik gitti ben köyde görevliyim ve yalnız yasıyorum havada cok rüzgarlıydı evde ne mum var ne baska bişey hemen odaya kostum bekledim elektrigi gelmedi odadan dısarıda cıkamadım gerii. sabah günes dogar dogmaz sürdüm acaba faydası olurmu cok üzüldüm ya 3 saat almakla ugras ama idrarı süremeden yat...inşallah bu kıl sorunundan hepimiz kurtuluruz birgün...bıyık bölgemide şimdi epilasyon aletiyle aldım almaz olaydım tahriş oldu kabuk bagladı yarın önemli bi randevum var napcam ben şimdi nefret ediyorum bu kıllardan kökleri kuruyasıcalar
kökleri kuruyasıcalar
ama havayla temas ettiğinde bakteri ürüyor diye biliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?