- Konu Sahibi gecemavisy
ilginçmiş şaşırdm cidden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İŞTE OCAK 2011 EPİLASYON TARİHLERİ :)
1.ALTERNATİF
12 Ocak 2012 Perşembe, saat 12:44' ten
14 Ocak 2012 Cumartesi günü saat 02:58' e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
2.ALTERNATİF
21 Ocak 2012 Cumartesi , saat 01:40' tan
23 Ocak 2012 Pazartesi 02:38'e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
Artık biliyorsunuz..hangi seçenek regl sonrasına geliyorsa o tarih sizin için en uygun tarihtir..
arkadaşlar aycangül arkadaşımızın paylaştığı tarihler. ocak ayında bu tarihlerde yapabilirsiniz. kolay gelsin..
ilk defa duydum ve çok şaşırdım valla deneyipte sonuç alan arkadaşlar varmı acaba?
idrar dinimizde günah.içindeki üreden krem falan yapılıyor.o zaman o kremden sürün ağdadan sonra. diğer tarafta da 'şey biz sadece tüylerimiz için sidikli sidikli geziyorduk' mu diyeceğiz
illa dolunay değil küçülen ay fazındaki alçalan ay günleridir bunlar. evet etkili bi yöntem fakat bi kerede olabilecek bişi değil.Düzenli yapmak gerek.Ayrıca idrar meselesine gelince idrar bileşenleri üre tuz ve asittir.agda sonrası tuz ve asidi kullanmak gerek ki kökleri kurutalım kızlar=)
idrar mantıklı olabilir kimyasal bileşimi dolayısıyla kıl kökü hücrelerini yok ediyor olabilir lakin dolunayla bi ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum=)
dolunay konusunda faydasını gören çok sitede aynı şekilde idrarla deneyenlerde varmı?
idrar değilde genelde limon+tuz deneniyo tatlım
limon tuz biraz tartışmalı sanırsam kimisine yarıyo kimisine yaramıyo kıl köklerini daha güçlü ve kalın çıkardığını söyleyenler var..
evet haklısın çünkü limonun içinde şeker var bu da tüylerin beslenmesine neden oluyor canım..
1.ALTERNATİF
12 Ocak 2012 Perşembe, saat 12:44' ten
14 Ocak 2012 Cumartesi günü saat 02:58' e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
2.ALTERNATİF
21 Ocak 2012 Cumartesi , saat 01:40' tan
23 Ocak 2012 Pazartesi 02:38'e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
Artık biliyorsunuz..hangi seçenek regl sonrasına geliyorsa o tarih sizin için en uygun tarihtir..
AYCANGÜL arkadaşımız sayesinde sardım bende bu konuya
kızlar ben bugün ağda yaptırdım.vücut yağı sürüyorlar gidenler bilir.eve gelince ben belli bi bölgeye tüy dökücü sprey sürdüm. bakacağım alerji yapmazsa tamamen süreceğim.düşündüm ki tüy dökücüler eğer kılların özelliğini bozup dökülmesini sağlıyorsa köklere etki edebilir..