Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ay ben de denedim ve hep denemeyi düşünüyorum,fakat dolunayın tam olarak gününü ve saatini nereden öğrenebiliriz acaba?...kendimizi ona göre ayarlayalım değil mi?...işimizi,planlarımızı,gezmelerimizi falan......naniknanik
Biraz ahlaklı ol tamam mı..Uygula diye kimseye baskı yapılmıyor burda..İstemiyosan girme bile bu başlığa..Ama girdiğin takdirde de böyle saçma yorumlarda bulunma..
kizlar ben artik limon tuz yöntemine gectim....cis bende fayda etmiyo...herkezde farkli tesir ediyo galiba bazi arkadaslardada limon tuz fayda etmiyo....zaten cis bende hic yanma etkisi yapmiyordu...galiba yaktigi zaman etkisi oluyo...bende limon tuz cok yakiyo..ve iki haftadir uyguluyorum koltuk altlarinda..azalma var....yani önemi olan köklerin yanmasi sanirim...bacaklarda daha denemedim...limon tuzu...faydasini görürsem yazarim..ama dolunayda yapmiyorum artik..ay inceldiginde koltukaltlarimi temizlemistim iki kez...
üzüldüm... senağlama
beni acayip yakıyo neden bilmiyorum dayanabilcek kdr değil yanıyoo kaşınıyo bi acayipp çok kötğ oldm bu seferkinde senağlama zor tuttum kendimi vallaa senağlama
bu arada senin adınada çok sevindim limon tuz fayda ettmiş.. inş kökten kurtulursun..
Neden yanıyo güzelim hala sürüyor musun ? sürme artık 1 hafta oldu unut onu unutt,
bır dahakı aya artık.
yaa arkadaslar yorumlari okuyunca dayanamadim.
bana bu cis muhabbetini ilk defa duyuyorum ve mantik cercevesinde mantiksiz geldi. nedenine gelince; oncelikle soylim ben bu yontemi denemedim. yillardir kasiklarima agda yapiyorum ve her tuvalete gittigimde bir miktar cislendigini dusunursek ufaktanda olsa bi azaltmasi gerekirdi diye dusunuyorum ustlerini olmasa bile enazindan altlarini dimi ama ?????
bide ikilemde kaldigim su var; idrarin icinde amonyak var. amonyak bir bazdir. ve kil koklerini yakmak icin etkili olabilir.
birde soyle bi sey var osmanli doneminde haremde tuglerden kurtulmak icin sik kullanilan yontemler, agda yaptiktan sonra; kadinlar icin;
-limon suyu ve talk pudrasi karisimini alinan bolgeye surmek (kil koklerini incelttigini bugun bile uzmanlar soyluyor)
kokunden alinmayan killar icin erkekler icin;
-alinacak bolgeye kostik surmek (kostik kuvvetli bir bazdir cok dikkatli kullanilmasi gerekir) ve deniz kabugu ile killari kazimak
bunlarin osmanli doneminde yaygin olarak kullanildigini arastiran herkez bulabilir.
yaa arkadaslar yorumlari okuyunca dayanamadim.
bana bu cis muhabbetini ilk defa duyuyorum ve mantik cercevesinde mantiksiz geldi. nedenine gelince; oncelikle soylim ben bu yontemi denemedim. yillardir kasiklarima agda yapiyorum ve her tuvalete gittigimde bir miktar cislendigini dusunursek ufaktanda olsa bi azaltmasi gerekirdi diye dusunuyorum ustlerini olmasa bile enazindan altlarini dimi ama ?????
bide ikilemde kaldigim su var; idrarin icinde amonyak var. amonyak bir bazdir. ve kil koklerini yakmak icin etkili olabilir.
birde soyle bi sey var osmanli doneminde haremde tuglerden kurtulmak icin sik kullanilan yontemler, agda yaptiktan sonra; kadinlar icin;
-limon suyu ve talk pudrasi karisimini alinan bolgeye surmek (kil koklerini incelttigini bugun bile uzmanlar soyluyor)
kokunden alinmayan killar icin erkekler icin;
-alinacak bolgeye kostik surmek (kostik kuvvetli bir bazdir cok dikkatli kullanilmasi gerekir) ve deniz kabugu ile killari kazimak
bunlarin osmanli doneminde yaygin olarak kullanildigini arastiran herkez bulabilir.
:bboeki ssen denedinmi bu yazdıklarını, yani eğer denediysen senin tecrübelerindende faydalanmak isteriz en azından ben paylaşımın dewamını bekliyoruma.s