benneyaptımki peki bikini bölgende işe yaradı mı? kaç kerede bitti ?mesela benim ilk seferde bitti. ama diğer yerler için aynı şey olmadı.devam:))))
ya pardon da çarpılmaktan korkmuyor musunuz? yani hadi iğrençliğini geçtim.
üstüne sıçramasın diye pantolunu dizlerine kadar katlayarak lavaboya giderler insanlar. ciddi 3 harfliler çarpar marpar Allah korusun.
asil sana pardonda insanlarin neden dizlerine kadar katlayipta ustune sicramamasini istemedikleri namaz kilmalarindan dolayidir.. bunun carpilmakta ne alakasi var? gordugume gore evlisin cocuklarin varsa onlar carpildimi ki boyle konusuyosun?cunku cocuklarlarin idrarla daha cok muhabbetleri var... bende namaz kilan biriyim ve neyin nicin oldugunu gayet iyi bilirim.. o insanlar o kadar titizliginden katlamiyor elbiselerini namazim kabul olsun diye yapiyolar... ben dun uyguladim 2 saat beklettim hatta yatsidan sonra yaptim yapacagim isi.. ve suan sidikli gibi dolasmiyorum banyo yaptim idrardan eser kaldimi? HAYIR KALMADI.. yok insanlar oyle dolasiyorsa o benim sorunum degildiryerimseniben..
Yani nasıl bir cehalet nasıl bir cahillik inanamıyorum ya gerçekten.Yok üç harfliler çarparmış Allah korusun bilmem ne yani üstüne idrar değiyor diye kimin çarpıldığı duyulmuş hatta bugüne kadar gerçekten kimin çarpıldığı duyulmuş böyle basit meselelerden hem de ??! Şaka gibi ya bu devirde böyle komik cümlelerle hala bu kadar geride kalmak...Ben de gayet inançlı bir insanım, Müslümanım günahın sevabın ne olduğunu, cinleri filan biliyorum yani tamam anlatılan idrarlı yöntem bana göre de hoş değil ama böyle komik laflar etmeyelim arkadaşlar yaa.
kızlar sonuç yazarım dedim ama hala çıkmaya baslamadılar çıksınlar yazıcam insallah...
kızlar sonuç yazarım dedim ama hala çıkmaya baslamadılar çıksınlar yazıcam insallah...
:icecream:bende denicem. bakalım nolcak yapan arkadaşlar bilgi vermeye devam etsin lütfen.belkide kökten kurtuluruz kızlar bu sorundan ne güzel olurrrrrrrrrr:sm_cool:
aynen katiliyorum ya kökten kurtulalim party yapalim arkadaslarrrrrrrr süprizzzzz:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?