9 Şubat 14:49 canım.kolay gelsin.sende katıl aramızakaydirigubbakcemile5
ben su dolunay olayını anlamadım ne zaman yapmamız gerekiyomrb arkadaslar hem aralik hemde ocak ayinin dolunaylarinda yaptim agdayi sonrada surdum idrari. Ama idrari surdukten sonra o halde evin icinde dolasmak pek icime sinmedi onun icin 25-30 dk bekleyip yikandim. Normalde simdi kaltuk altimi tekrar agda yapmam gerekirdi ama daha yeni yeni bi kac tuy cikti ve cikanlarinda inceldigini fark ediyorum.
Lasere gitmeyi dusunuyordum ama artik hic gerek yok.Her dolunayda yapicam 30 dk bile ise yariyorsa diger arkadaslar gibi 3-4 saat yada sabah kadar beklenirse mucize gibi sonuclar alinir bence.
az kalmış yaa teşekkürler bekleyemıyorum walla tüylerden kurtulmak için buna bile razıym artık kafamçokkarıştı
ya kıslarr bu dolunay bu kadar önemlimi dolunayın olmadığı bir gün yapsak acaba etkisini gösterirmi onu merak ediyorum ya da illa tam dolunay saatimi olması gerekiyor sabahtan tüyleri alsak gece yatarken sürsek:uhm:
ben dolunaysız yaptım canım.iki seferde koltukaltı kürküme(resmen kürk kıvamındaydı)elveda dedim.ama mümkün olduğu kadar hemen aldıktan sonra yap bence.gözenekler en açıkken daha iyi etki eder diye düşünüyorum.
ya ben ayın 9 unu bekleyemıyorum walla ama aklıma bişey takıldı sir ağda ile mi alsak daha iyi hani kuaförlerin kullandıgınden renk renkyesili ve bordo kırmızı renklisi var bende ama yapması cok zor yapamıyorum ben pek mahfoluyo her yer yoksa normal turuncu renk ağdalar varya sesu nun sanırm ondan mı yapsam onlarda besliyo diyolarrrrr aklim karisti diğeriyle yapamiyorum ki bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?