Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevee yaparken saate dikkat ettin mi peki? ben bugün ağdadan sonra idrarlandım :) dolunay yoktu ama denemek istedeim :)
a.sya bişey diycem bu idrar bana çok saçma geldi...madem etkili; tuvalette idrarımızı yaparken genital bölgeyede idrar geliyor,o gelen idrarlar neden o bölgeye etki etmiyor??????hala orada tüy var????
idrarla birlikte bir miktar üre, ürik asit ve tuz da dışarı atılır. muhtemelen tüyler alındıktan hemen sonra gözenekler kapanmadan idrarı sürünce kıl köklerine ulaşıyo ve tahrip ediyodur kökü bu asit ve tuz. ben yaptım işe yaradı diyen varsa sebebi budur bence. o yüzden idrar yapma sırasında tuvalette dukunmasının ya da bebeklerde bezdeki idrarın tene deymesinin bir etkisi olmasını beklemek çok yersiz. öyle bir durumda tabi ki tüylere bir etkisi olmaz..
tuzlu çerez bol su tüketince idrar kokusuz ve renksiz olur tavsiye ederim eğer denemek istersen şubat 9 dolunayın çıktığı gece bol bol su iç tercih meselesi tabii ama ben denemeyi düşünüyorum.yalnız kullanmış arkadaşlarımdan bu soruma yanıt gelirse memnun olurum tüylerimizi aldık çişimizi sürdük ne kadar böyle çişli vaziyette bekliycez orasını anlamış değilim:uhm:dudak üstüne süremem.. kokusu burnuma vurur kafamçokkarıştı
tuzlu çerez bol su tüketince idrar kokusuz ve renksiz olur tavsiye ederim eğer denemek istersen şubat 9 dolunayın çıktığı gece bol bol su iç tercih meselesi tabii ama ben denemeyi düşünüyorum.yalnız kullanmış arkadaşlarımdan bu soruma yanıt gelirse memnun olurum tüylerimizi aldık çişimizi sürdük ne kadar böyle çişli vaziyette bekliycez orasını anlamış değilim:uhm:
tuzlu çerez bol su tüketince idrar kokusuz ve renksiz olur tavsiye ederim eğer denemek istersen şubat 9 dolunayın çıktığı gece bol bol su iç tercih meselesi tabii ama ben denemeyi düşünüyorum.yalnız kullanmış arkadaşlarımdan bu soruma yanıt gelirse memnun olurum tüylerimizi aldık çişimizi sürdük ne kadar böyle çişli vaziyette bekliycez orasını anlamış değilim:uhm: