kızlar ben uyguluyorum.mikropta kapmadım.ve koltukaltım bitti.şaka gibi ama iki seferde çıkmıyor artık.dün gecede bacaklarıma ve bikini bölgeme yaptım.günah meselesi kafanızı karıştırmıyorsa yapın derim ben.
kızlar ben uyguluyorum.mikropta kapmadım.ve koltukaltım bitti.şaka gibi ama iki seferde çıkmıyor artık.dün gecede bacaklarıma ve bikini bölgeme yaptım.günah meselesi kafanızı karıştırmıyorsa yapın derim ben.
kızlar ben ne sabah çişi yaptım ne de dolunay.yani koltukaltım için söylüyorum.ama bitirdi.bence önemli olan idrarı çok bekletmek.çünkü ben kat kat giyinip yattım sürdükten sonra.sabahta kalkıp herşeyi yıkadım ben bunu çok bekletmeye bağlıyorum.dün de akşam altıda yaptım yani dolunaydan önce.dolunay insanı çok kısıtlıyor uygun olursa denk getiririm artık bundan sonra.ama artık hep sürcem sanırım heryerim bitene kadar.
koltukaltım iki kerede bitti.ama bacaklarıma evde ağda yapamıyorum kızlar.kuaförede gitsem sir yapılacak onu çıkartmak için yağ sürülecek hiç bir anlamı kalmayacak olayın.napsam bunu çözen varmı hiç
Ağda işi bittikten hemen sonra lavaboya gitmek olabilir . . . Yanınıza çantanızı da alırsınız ve lavaboya giderken yine yanınıza aldığınız orada giymek için bi külotlu çorap edinirsiniz . . . İdrarı lavaboda sürdükten sonra üzerine çorabı giyer o biçimde pantolonunuzla ya da eteğinizle oradan ayrılırsınız . . . Fakat tabi ki ağdayı çok temiz bitirmeli yapan kişi asla kalıntı kalmamalı ki yağa ihtiyaç olmasın . . . Bunada özellikle dikkat edersiniz . . .
:1shok::1shok::1shok:
aboo bence etkili olabilir hee
bu idrarda ne cok seye yariyomus yaffkafamçokkarıştı
bende bir komsudan seyi duymustum Sivilcelerin gecmesi icin pamuk yardimiyla idrarini yuzunuze uygulayin demisti tabiki ben yapmadim ama yapan biriyle akrsilastim kadin yemin etti geciyo diye iki kere uygulamis sadece :lepi:
yok artık..
bari yüzünüze sürmeyin...benneyaptımki
ya Rabbi ya bi de içenlerden bahsetmişsiniz..
ne biçim topik Allah aşkına içim kalktı okurken bile..
çiş muhabbeti yapılıyor resmen..
bende katılıyorum bu konuya.. dolunayı bilmem amma idrar olayını duymuştum..idrarda az da olsa asit bulunduğundan dolayı kıl köklerini yakmaktadır(ağda yada makine ile alındığında gözenekler açılıyo o sırada da sürüldüğünde yanma hissi oluşuyo bende yaptım ama devamını getirmedim sadece bikini bölgeme yapmıştıım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?