- Konu Sahibi muallime7285
-
Cozum ev tipi lazer.aci yok sizi yok yapis yapis agda yok.oturdugun yerden gonder atislarini.allahim o nasil bir icattir ne buyuk bir rahatliktir.zaten 2_3 seanstan sonra aylarca cikmiyor bir daha.cikarsada 3_5tane ancaKızlar çene boyun göğüs ve göbek çevresi göğüs arasi gibi bölgelerde tuylenme sorunu yaşıyorum her aldigimda cogaliyor ve daha sert cikiyor.Ileride lazer dusunuyorum ancak bir sure idare etmem lazim.kendimi hic iyi hissetmiyorum aranizda boyle bir sorunu olan tavsiyesi olan var mi?
GecmezEvlenince geçer mi? Herşeye evlenince geçer diyorlar geçtiği falan yok. Valla evlenmeden halledin böyle şeyleri evlendiğinizde rahat edersiniz.
Gerçekten mi sizin de yüzünüzde falan belirgin tüy varmıydı onlarda da işe yaradı mı. Yoksa sadece bacak genital ve k. altı tüyleri olan şanslılardan mısınız?Cozum ev tipi lazer.aci yok sizi yok yapis yapis agda yok.oturdugun yerden gonder atislarini.allahim o nasil bir icattir ne buyuk bir rahatliktir.zaten 2_3 seanstan sonra aylarca cikmiyor bir daha.cikarsada 3_5tane anca
Canim oncelikle hormonlarina baktirmani tavsiye ederim eger bir problem yoksa ne yazikki genetiktir birde ne ile aliyorsun agda azaltmiyor mu kiGecirmedim.doktora goruncem insallah ama cevremde genetik oldugunu evlenince gectigini falan soyluyenler var o yuzden bi de size sormak istedim
Ahahshshdh yaaa ayynen tövbe est. diş çürüğüne bile evlenince geçer diyecekler yakındaRegl ağrısı
Sivilce
Tüylenme
Ne hacetse evlenince geçiyor.
Pipi dediğimiz şey çok şifalı demek ki.
Benim tam tersi iki hamileliğimde de tüylerim azaldı.zaten kıllı değilim ama bacaklarımda filan çok azaldı benim.Evlenince gecmiyor hamilelikte cogaliyo bile hatta..
Yok benim tuylenme sorunum yok yuzumde de yok normal tuylerdi iste.ama 2 kere yaptim.daha da hic cikmiyorlar.belki sizinki 2 degilde 4_5 kereden sonra cikmazGerçekten mi sizin de yüzünüzde falan belirgin tüy varmıydı onlarda da işe yaradı mı. Yoksa sadece bacak genital ve k. altı tüyleri olan şanslılardan mısınız?
her yerde ise yariyor.sifir aci sifir tuy.marka vermek yasak degilse yazayimGerçekten mi sizin de yüzünüzde falan belirgin tüy varmıydı onlarda da işe yaradı mı. Yoksa sadece bacak genital ve k. altı tüyleri olan şanslılardan mısınız?
Ahahshshdh yaaa ayynen tövbe est. diş çürüğüne bile evlenince geçer diyecekler yakında
Ama ne yapalım yani
Benim halalar da "evlen geçer" kafasında.
Başım ağrıyo desem bekarsın stresin çok evlensen geçer diyorlar.
Erkekler şifa dağıtıyorlar haberleri yok
her yerde ise yariyor.sifir aci sifir tuy.marka vermek yasak degilse yazayim
Evlendim geçmiyor
Kesin bilgi yayalım o vakit.
Ya da sizin eşiniz şifalı kısmı kendine ayırıyor
her yerde ise yariyor.sifir aci sifir tuy.marka vermek yasak degilse yazayim
Ben öğrenmek isterim markayı.
Yasak mı bilmem ama olmadı özelden mesaj atsanız. Zahmet olmazsa.
Bacak koltuk altı bir şey değil de genital bölgeyi yaptırmaya utanıyorum. Bunu denerim en azından.
yazdim ozeldenBende öğrenebilir miyim acaba? Hepimiz muzdaribiz bu kıl tüy mevzusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?