• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylenme sorunuyla başım dertte

Seni en iyi ben anlarım
Ustelik Slav kökenli, neredeyse sakalları bile olmayan , pir-ü pak biriyle beraberim.
Resmen kabus
Denize girecekken gunesin verdiği ışıkla iyice parlayan göğüs arası tüylerimi görüp 'turk kızlarında bu normal mi?' dedi, ben de yerin dibine girmisken bozuntuya vermeyip 'yooo,ben maymun soyundanim sadece' diye dalgaya vurmuştum.
Sonuç olarak tek çare ağda maalesef.
8 seans diode ütüleme lazere gittim. Sekiz seansta koltuklaltimda tek kil kalmazken böyle ince türlü bölgelerde zerre etki etmedi. Acı çektiğimle kaldım. Tavsiyem dayanabilirseniz iğneli epilasyon, dayanamazsaniz agdaya devam

Kızlar çene boyun göğüs ve göbek çevresi göğüs arasi gibi bölgelerde tuylenme sorunu yaşıyorum her aldigimda cogaliyor ve daha sert cikiyor.Ileride lazer dusunuyorum ancak bir sure idare etmem lazim.kendimi hic iyi hissetmiyorum aranizda boyle bir sorunu olan tavsiyesi olan var mi?
Bunlardan önce hormonlarına baktırmanı tavsiye ederim.

hormonal bır sorun olmadıgına emınmısınız tahlıl yapıldı mı

Kızlar çene boyun göğüs ve göbek çevresi göğüs arasi gibi bölgelerde tuylenme sorunu yaşıyorum her aldigimda cogaliyor ve daha sert cikiyor.Ileride lazer dusunuyorum ancak bir sure idare etmem lazim.kendimi hic iyi hissetmiyorum aranizda boyle bir sorunu olan tavsiyesi olan var mi?
Tek çare lazer epilasyon hormon tedavisinde doğum kontrol hapı veriyorlar bırakınca eski haline dönüyor belki iki katı çıkıyor bende aynı sorunları yaşıyodum en son tak etti bi kaç yerle görüştüm ankarada en son özel clnc medilife diye biyerle anlaştım şimdi göbeğimdeki tüyler bitti resmen diğer bölgelerde azaldı cilt tonun tüylerin rengine kalınlığına göre cihaz önerisi yaptılar çok memnunum umarım sende istediğin sonuçlara ulaşırsın.

vucüttaki ince tüyler cidden sorun. lazer desen kesin çözüm değil üstelik kalınlaştırma ihtimali var iğneli desen kesin çözüm ama her yerde olunca hangi birine yaptırıcan. yıllar önce yine burda okumuştum. vucüdunun her yerınde ince tüy olanları açık sarı saç boyası alıp boyamışlar. açıkcası ben cesaret edip deneyemedim ama aklımında bir köşesinde kaldı. forumda aratınca bulabilirsiniz belki o konuyu bir okuyun derim

vucüttaki ince tüyler cidden sorun. lazer desen kesin çözüm değil üstelik kalınlaştırma ihtimali var iğneli desen kesin çözüm ama her yerde olunca hangi birine yaptırıcan. yıllar önce yine burda okumuştum. vucüdunun her yerınde ince tüy olanları açık sarı saç boyası alıp boyamışlar. açıkcası ben cesaret edip deneyemedim ama aklımında bir köşesinde kaldı. forumda aratınca bulabilirsiniz belki o konuyu bir okuyun derim
Sac boyasi uzatir tuyu.

Back